Europska sezona 24/25

Started by Bobic, 22.05.2024, 08:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

R
Glavno da je Čabraja neupitan, osim ako ga ne šalju nekim drugim letom.....

Ocekujem 5-6 izmjena u prvih 11 ovisno sta nas gazda procijeni kome bi se mogla dignut cijena, a kome spustit, tko je u izlogu, a kome moramo cuvat noge prije prodaje.
A Đalovic cujem ima puno ideja kako ispunit te zelje.

P.S. Naravno da nece napravit nikakve izmjene u odnosu na Sopica niti ima razloga. Jedino je lijevi bek upitan

Z
Malmo prošao Paok  :sta:  :sta:

Quote from: Snjesko on 14.08.2024, 14:36Ocekujem 5-6 izmjena u prvih 11 ovisno sta nas gazda procijeni kome bi se mogla dignut cijena, a kome spustit, tko je u izlogu, a kome moramo cuvat noge prije prodaje.

P.S. Naravno da nece napravit nikakve izmjene u odnosu na Sopica niti ima razloga. Jedino je lijevi bek upitan

A lijevo krilo isto neupitno?

Ugl očekujem Selahija umjesto Petrovića.. Janković je dobar ali ne na toj poziciji.. neće staviti ni Djuahru lijevo, stvarno nezz.. to je pitanje za DRSa..

D
KAZAHSTANSKA Astana izborila je play-off Konferencijske lige tako što je s ukupnih 8:2 nadigrala Corvinul Hunedoaru, rumunjskog drugoligaša koji je u drugom pretkolu Europske lige igrao protiv Rijeke i ispao nakon 1:0 poraza na Rujevici. Astana je prvo u Rumunjskoj pobijedila 2:1, dok je danas u uzvratu u Kazahstanu pobijedila čak 6:1.

Quote from: goginho on 14.08.2024, 19:43
Quote from: Snjesko on 14.08.2024, 14:36Ocekujem 5-6 izmjena u prvih 11 ovisno sta nas gazda procijeni kome bi se mogla dignut cijena, a kome spustit, tko je u izlogu, a kome moramo cuvat noge prije prodaje.

A lijevo krilo isto neupitno?

Ugl očekujem Selahija umjesto Petrovića.. Janković je dobar ali ne na toj poziciji.. neće staviti ni Djuahru lijevo, stvarno nezz.. to je pitanje za DRSa..

Naravno da je neupitno. Hodza i Fruk su jos puno slabiji na toj poziciji. A svi ne mogu igrat u sredini. Ne mogu ni na klupu, cijena ce im past, bađet ce patit.
Prati malo sta pisu ovi koji prenose Miskoviceve Rijeci.

S
Quote from: duke on 14.08.2024, 19:47KAZAHSTANSKA Astana izborila je play-off Konferencijske lige tako što je s ukupnih 8:2 nadigrala Corvinul Hunedoaru, rumunjskog drugoligaša koji je u drugom pretkolu Europske lige igrao protiv Rijeke i ispao nakon 1:0 poraza na Rujevici. Astana je prvo u Rumunjskoj pobijedila 2:1, dok je danas u uzvratu u Kazahstanu pobijedila čak 6:1.
6 komada od čega Tomasov 2.
Sopić je o njima pričao kao o Realu.

Vidim da nam kladionice baš ne vjeruju. Nisam uplatio porez na budale godinama, ali sad mi skoro dođe da malo investiram u naš prolaz.

Možda ovi naši pod šok terapijom malo ozbiljnije zagrizu večeras.

Bilo kako bilo, ova večerašnja utakmica će ponuditi neke odgovore, koji će nam se možda svidjeti, a možda i neće.
#degenerik

Quote from: Fornax on 15.08.2024, 10:26Vidim da nam kladionice baš ne vjeruju. Nisam uplatio porez na budale godinama, ali sad mi skoro dođe da malo investiram u naš prolaz.

A ima i ona Hasina taktika kad smo ko mulci visili u Škorpionu i Haso uvijek uplaćivao kontra Rijeke. Teorija mu bila da ako dobije Rijeka, dobije i on premiju, a ako ispuši, plati ga kladara.

M
Quote from: Monarh on 15.08.2024, 11:07
Quote from: Fornax on 15.08.2024, 10:26Vidim da nam kladionice baš ne vjeruju. Nisam uplatio porez na budale godinama, ali sad mi skoro dođe da malo investiram u naš prolaz.

A ima i ona Hasina taktika kad smo ko mulci visili u Škorpionu i Haso uvijek uplaćivao kontra Rijeke. Teorija mu bila da ako dobije Rijeka, dobije i on premiju, a ako ispuši, plati ga kladara.

O majko mila, u Škorpioni je bilo više igrača Rijeke nego na okupljanju / treningu onomad.

Borac Banja Luka u grupnoj fazi KL, a možda i EL. Borac. Banja Luka. :o
rio

Quote from: ministry on 16.08.2024, 12:02Borac Banja Luka u grupnoj fazi KL, a možda i EL. Borac. Banja Luka. :o

Champions path. Ipak dosta lakši način osiguravanja skupina. Kao Dinamo prošle godine. Izgubio sve pa opet završio u KL.
Po meni - nije mjerilo.

Ajde neka dečki u četvrtak ponove rezultat kao i kad je bila tekma "Povratak na Kantridu" i svemir će opet bit u ravnoteži  ;D

Ljubljana je jedno od najbližih gostovanja i vjerojatno će biti dobar interes, ali... Čak i ja koji nisam nikad bio dio ultras scene znam da Dragonsi nisu rožice zato, pamet u glavu ljudi.
Može li netko od vas koji ste tu aktivniji u Armadi napisati, očekuju li se možda kakve piz* s njihove strane ili su možda dogovorena mirna gostovanja?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Quote from: D2 on 17.08.2024, 08:34Ljubljana je jedno od najbližih gostovanja i vjerojatno će biti dobar interes, ali... Čak i ja koji nisam nikad bio dio ultras scene znam da Dragonsi nisu rožice zato, pamet u glavu ljudi.
Može li netko od vas koji ste tu aktivniji u Armadi napisati, očekuju li se možda kakve piz* s njihove strane ili su možda dogovorena mirna gostovanja?

Nema dogovora tu, oni dolaze sa vlakom pa će policiji biti lakše ali sigurno dio njih će probati doći u grad, ovo im je jedno od najvećih gostovanje što se tiče Ultras scene. Stavili su da ide zeleni vlak dok smo mi još igrali svoju utakmicu