Europska sezona 24/25

Started by Bobic, 22.05.2024, 08:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Olimpija je legija stranaca ekipa. Imaju 8 Slovenaca u ekipi od 27 igraca i to 2-3 igraju.

S
Quote from: deva on 17.08.2024, 00:56Ajde neka dečki u četvrtak ponove rezultat kao i kad je bila tekma "Povratak na Kantridu" i svemir će opet bit u ravnoteži  ;D

Ono je ipak bilo protiv Maribora.

Quote from: SandroB on 17.08.2024, 10:59
Quote from: deva on 17.08.2024, 00:56Ajde neka dečki u četvrtak ponove rezultat kao i kad je bila tekma "Povratak na Kantridu" i svemir će opet bit u ravnoteži  ;D

https://nk-rijeka.hr/rijeka-olimpija-61-pobjednicki-povratak-bijelih-na-kantridu/

S
Quote from: D2 on 17.08.2024, 08:34Ljubljana je jedno od najbližih gostovanja i vjerojatno će biti dobar interes, ali... Čak i ja koji nisam nikad bio dio ultras scene znam da Dragonsi nisu rožice zato, pamet u glavu ljudi.
Može li netko od vas koji ste tu aktivniji u Armadi napisati, očekuju li se možda kakve piz* s njihove strane ili su možda dogovorena mirna gostovanja?

Meni je žao za popizdit... u Jugo ligi Armada i Dragonsi bili su prijatelji. Armada išla navijati u Ljubljanu s njima na njihovoj domaćoj tekmi protiv Partizana, a na utakmicama na Kantridi obavezno su se častili suprotnim skandiranjem. Armada "O-limpija", a zmajčeki "Rijeka, Rijeka". Još nedavno stari navijači Olimpije govorili su "to se nikad ne zaboravlja".

S
Quote from: deva on 17.08.2024, 11:03
Quote from: SandroB on 17.08.2024, 10:59

https://nk-rijeka.hr/rijeka-olimpija-61-pobjednicki-povratak-bijelih-na-kantridu/

Sorry, valjda je bilo i jedno i drugo.

Baš sam pogledao sažetak PAOK - Malmo i mislim da bi kao sudionici lige čiji klubovi ispadaju od predstavnika Azerbajdžana i Slovačke trebali malo kalibrirati svoja očekivanja u europskim natjecanjima.

Armada i zeleni se ne vole tako da pamet u glavu, moglo bi bit svega
Europa je jedino mjerilo!

S
Quote from: MaČaĆeToMane on 17.08.2024, 11:17Armada i zeleni se ne vole tako da pamet u glavu, moglo bi bit svega

U vrijeme Keka Armada je bila napadnuta na pripremnoj u Kranjskoj Gori. Kek, čini mi se, nije htio započeti utakmicu dok policija ne zaštiti njegove navijače.
Svjedočanstva Armade bila su "ma kakvi Dragonsi, to su bile Delije...".

Kakovi jebači.
#degenerik

Quote from: SandroB on 17.08.2024, 11:31
Quote from: MaČaĆeToMane on 17.08.2024, 11:17Armada i zeleni se ne vole tako da pamet u glavu, moglo bi bit svega

U vrijeme Keka Armada je bila napadnuta na pripremnoj u Kranjskoj Gori. Kek, čini mi se, nije htio započeti utakmicu dok policija ne zaštiti njegove navijače.
Svjedočanstva Armade bila su "ma kakvi Dragonsi, to su bile Delije...".

Nema mira, mislim da je to najveci rep koji imamo s nekom grupom. Nabrijane obe strane na max jer se ceka godinama tako da svi koji putuju pamet u glavu.
Ovo nije turisticko gostovanje.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

M
Gostojuci sektor ima 2200 mjesta, sada je pitanje hoce li davati cijeli sektor u prodaju ili 5%.

5% će biti.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 20.08.2024, 10:565% će biti.
Što nije u Euro takmičenjima 10%?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Quote from: D2 on 20.08.2024, 11:05
Quote from: TIR on 20.08.2024, 10:565% će biti.
Što nije u Euro takmičenjima 10%?
A di će stat na Rujevicu?5 % je u EL i KL

I
Quote from: Morcic on 20.08.2024, 10:48Gostojuci sektor ima 2200 mjesta, sada je pitanje hoce li davati cijeli sektor u prodaju ili 5%.

800 ćemo dobiti.

Prodaja će ići preko kluba, vjerojatno na kućicama.