Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

Snjesko, MarioHunter and 2 Guests are viewing this topic.

Z
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 17.01.2025, 15:46Koliko vidim sad je jos i spor..super
Ajde molim te nemoj pisati gluposti

R
Očitali smo lekciju ekipi kojoj je ovo generalka pred ligu prvaka. Da su igrali Ilinković, Butić i ostale rezerve glatko bi popušili. Nemamo širinu, ali imamo jakih prvih 11. Stoper pod obavezno, a i napadač. Šta ako se Fruk ozlijedi? Radije bi gledao Godu u napadu nego Dogana

Jel moguće da čovik stavlja Dogana i Gojaka minutu prije kraja u prijateljskoj?

Neshvatljivo..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
Zasluženo dobili i dobro se rastrčali.... Nemam zamjerku ni na jednog igrača a samo da napomenem protivnik igra Ligu prvaka pa nije bilo za očekivati Viktoriju i 108 šansi i 5 golova iako bilo je nekih dobrih prilika uz golove

Quote from: vMario87 on 17.01.2025, 16:14Jel moguće da čovik stavlja Dogana i Gojaka minutu prije kraja u prijateljskoj?

Neshvatljivo..

A gle moraju zaprljat garnituru jer je isplativije napunit veš mašinu do kraja.

S
Već dugo nije bilo ovakve pripremne utakmice.
Usporedite s onim bezglavim i beskrvnim sopićevim.
-----------
Dobar posao radi Đale, vrlo kekovski odgovorno i prilično angažirano.

Z
Kad odigramo dobro mrtvilo na forumu😜... čeka se nešto loše da se napise 20 stranica😜

K
Neka netko ko je gledao napiše malo neki izvještaj

Ovo je svakako ohrabrujući rezultat , ako se nakon Radomlja kritiziralo red je sada i pohvaliti. Pašalić ponovo sjajan gol, komično je ovdje čitati usporedbe s Monjcem.

Uz ekipu koja je bila u prvih 11, imamo još Godu, Gojaka, Rukavinu i Radeljića (kad se oporavi) koji su realno te razine, a to je pretanko za iznijeti cijelo proljeće na dva kolosijeka. Uprava, vrijeme je.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: Kostrena on 17.01.2025, 17:41Neka netko ko je gledao napiše malo neki izvještaj

Utakmica kao u HNLu pred kraj polusezone.. ništa spektakularno, ali organizirano i borbeno.

Janković jako dobar, Djouahra opet pokazao da koliko god ga gol neće, on zaslužuje bit u prvih 11.

Vjerujem da ćemo se i bez napadača borit za titulu, ali bi s napadačem to bilo puno bolje.. Fruk bi prodisao da ga se vrati na polušpicu

Quote from: m on 17.01.2025, 17:45Ovo je svakako ohrabrujući rezultat , ako se nakon Radomlja kritiziralo red je sada i pohvaliti. Pašalić ponovo sjajan gol, komično je ovdje čitati usporedbe s Monjcem.

Uz ekipu koja je bila u prvih 11, imamo još Godu, Gojaka, Rukavinu i Radeljića (kad se oporavi) koji su realno te razine, a to je pretanko za iznijeti cijelo proljeće na dva kolosijeka. Uprava, vrijeme je.

Da.. klupa nam je nažalost jako loša

Stvarno ne znam kako bi se izvukli da se npr. Pašalić ozljedi.

Vjerojatno bi od postave bez napadača došli do toga da igramo s 2 napadača.

V
Po ovome sta sam danas vidio đale je nesto najblize keku...pa barem od rozmana
Nema neke kvalitete,ali stoje u niskom bloku odlicno i cekaju tranziciju i to je po meni jedini nacin igre s kojim se moze pobjedit objektivno boljeg suparnka u europi
Tako da ono..palac gore za to definitivno
Inace mile je tesko drvo, samo da se radeljic cim prije vrati

R
Ovo danas klasika. Dobro iza a naprijed što bude. Ovi igraju ligu prvaka za par dana pa im je ovo bila generalka..........

I
Bojao sam se Radomirovih samostalnih priprema.
Mene najviše veseli sto igrači mogu izdrzati tempo.

Sto ćemo i u nastavku prvenstva biti ekipa koja "najbolje trci" i drži ritam.

To je vrlo ohrabrujuće i ne tako nebitna stavka.

I
Quote from: Zaggy Rijeka on 17.01.2025, 16:15Zasluženo dobili i dobro se rastrčali.... Nemam zamjerku ni na jednog igrača a samo da napomenem protivnik igra Ligu prvaka pa nije bilo za očekivati Viktoriju i 108 šansi i 5 golova iako bilo je nekih dobrih prilika uz golove
Quote from: Zaggy Rijeka on 17.01.2025, 17:39Kad odigramo dobro mrtvilo na forumu😜... čeka se nešto loše da se napise 20 stranica😜

Inače svi pišu da su gledali uz komentar utkwmice "negledljivo"  ;D