Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

18.01.2025, 17:39 #705 Last Edit: 18.01.2025, 17:40 by deva
Mali Butić negdje pod hitno na kaljenje jer ovo danas nije ni blizu prvoligaškog nogometa...Perica i Dogan totalni promasaji

Pogledao sam prvo poluvrijeme i meni je Dogan bio ok osim onog udarca direkt u golmana.
Perica pak... ne znam. Da je mene Đalović stavio bilo bi razlike u entuzijazmu i kilogramima ali ne po pitanju utjecaja na igru (čitaj nula).

Dobro smo pripremili Sturm za LP  ;D

Kako ide ona klasična forumaška: "ma Austrijanci pojma nemaju, to je niželigaška liga, a i ta Atalanta, to su bedaci, gorštaci. Kako oni mogu uopće igrat nogomet kad žive na brdu." Da smo mi bili dole razbili bi tu Atalantu na parampamčad.

Quote from: Vado Magnar on 22.01.2025, 09:25Kako ide ona klasična forumaška: "ma Austrijanci pojma nemaju, to je niželigaška liga, a i ta Atalanta, to su bedaci, gorštaci. Kako oni mogu uopće igrat nogomet kad žive na brdu." Da smo mi bili dole razbili bi tu Atalantu na parampamčad.
Sta ce nama Atalanta, nama je za petardu dovoljna i Olimpija 🤣
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Radeljić odigrao 35 minuta protiv Opatije..  :neretljak:
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
Quote from: vMario87 on 10.02.2025, 13:06Radeljić odigrao 35 minuta protiv Opatije..  :neretljak:
To je krasna vijest

Quote from: vMario87 on 10.02.2025, 13:06Radeljić odigrao 35 minuta protiv Opatije..  :neretljak:
Gdje, što, tko, kada, zašto....  ;D  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Ako nije imao temperaturu, to je goli kurac. Ne'š ti ljubavi prema klubu...

Z
2-2 protiv Opatije  ;D   :svakacast:

kakve gof rezerve igrale, ne može Rijeka odigrat nerješeno s Opatijom.
To sve govori o rosteru.

Quote from: Zelko Maler on 10.02.2025, 14:042-2 protiv Opatije  ;D   :svakacast:

To sve govori o rosteru.

Pošto su Devetak, Fruk i Čop bili suspendirani za ligašku utakmicu, nisu li onda njih trojica igrala danas protiv Opatije? Po tome bi ispalo da je jači roster igrao danas protiv Opatije nego jučer s Istrom.  :svakacast:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

R
Quote from: aahzinho on 10.02.2025, 16:17
Quote from: Zelko Maler on 10.02.2025, 14:042-2 protiv Opatije  ;D   :svakacast:

To sve govori o rosteru.

Pošto su Devetak, Fruk i Čop bili suspendirani za ligašku utakmicu, nisu li onda njih trojica igrala danas protiv Opatije? Po tome bi ispalo da je jači roster igrao danas protiv Opatije nego jučer s Istrom:svakacast:
To se vidi i na rezultatu. Ovi danas su osvojili bod, za razliku od onih jučer.

R
Nisu vrijedni ni sastav stavit. Jebem ih lijene..............

https://www.sportcom.hr/lokalni-sport/nogomet/jovan-manev-debitirao-za-rijeku-u-pripremnoj-utakmici-protiv-opatije-odigranoj-u-ponedjeljak#google_vignette

"Budući da je u natjecateljskom tonusu, ako ga Rijeka uspije registrirati, mogao bi biti na raspolaganju treneru Radomiru Đaloviću u utakmici protiv Osijeka."

A ne.. Petroviča će opet stavit na stopera  :svakacast:
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 10.02.2025, 18:02https://www.sportcom.hr/lokalni-sport/nogomet/jovan-manev-debitirao-za-rijeku-u-pripremnoj-utakmici-protiv-opatije-odigranoj-u-ponedjeljak#google_vignette

"Budući da je u natjecateljskom tonusu, ako ga Rijeka uspije registrirati, mogao bi biti na raspolaganju treneru Radomiru Đaloviću u utakmici protiv Osijeka."

A ne.. Petroviča će opet stavit na stopera  :svakacast:

Kako im ide ovaj prijelazni rok, Maneva će registrirati na proljeće, taman za predzadnje kolo.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...