HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Ja se divim ljudima koji bi kad bi ovakvo stanje ostalo, još ako je 2000,još više se divim kupili pretplate po tim cijenama

S
Quote from: Fornax on 06.11.2024, 10:00
Quote from: SandroB on 06.11.2024, 09:51Javi se klubu, traže takve kao ti.
Therein lies the problem.

Of course I know it.

S
Quote from: LenRi on 06.11.2024, 11:15
Quote from: SandroB on 06.11.2024, 09:51
Quote from: LenRi on 06.11.2024, 09:06
Quote from: Vado Magnar on 06.11.2024, 01:14Rezultati Dinama u LP pokazuju koliko je bitan mir u kući. Svaki puta kad su bili sređeni - ostvarili bi nešto. Isto vrijedi i za nas ali na manjoj skali.
Ali, eto, naša uprava je odlučila pucati su u stopalo nekoliko puta cijenama ulaznica, nepravovremenim smjenama trenera i amaterskim hendlanjem transfera. Rezultat? Nikad lošija atmosfera, loša igra, nikakav rezultat u Europi. U HNLu ćemo ionako završiti među prvih četiri - pa zašto ga onda pratiti (i platiti).
Pa valjda pratimo klub zato što ga volimo. Pratili smo ga i kada je bilo sto puta teže a kamoli sada.

Javi se klubu, trebaju točno takve kao ti.
A kakav sam to ja? Mi se znamo ili?
Ja navijam za klub, ne navijam za vlasnika, direktore i igrače, oni su prolazni, klub ostaje.

Spusti nogu s gasa... nije bitno znamo li se ili ne, ovdje se čitamo. Reagiram na tekstove. Koji... imaš pravo; često govore dosta o autoru. U svakom tekstu imaš jednu jaku parolu, da ne kažem otrcanu, kao što je ova gore "oni su prolazni, klub ostaje". Molim te, napiši još da moramo skupiti glave i nakon toga neću više reagirati nikad.

L
Quote from: SandroB on 06.11.2024, 13:36
Quote from: LenRi on 06.11.2024, 11:15
Quote from: SandroB on 06.11.2024, 09:51
Quote from: LenRi on 06.11.2024, 09:06
Quote from: Vado Magnar on 06.11.2024, 01:14Rezultati Dinama u LP pokazuju koliko je bitan mir u kući. Svaki puta kad su bili sređeni - ostvarili bi nešto. Isto vrijedi i za nas ali na manjoj skali.
Ali, eto, naša uprava je odlučila pucati su u stopalo nekoliko puta cijenama ulaznica, nepravovremenim smjenama trenera i amaterskim hendlanjem transfera. Rezultat? Nikad lošija atmosfera, loša igra, nikakav rezultat u Europi. U HNLu ćemo ionako završiti među prvih četiri - pa zašto ga onda pratiti (i platiti).
Pa valjda pratimo klub zato što ga volimo. Pratili smo ga i kada je bilo sto puta teže a kamoli sada.

Javi se klubu, trebaju točno takve kao ti.
A kakav sam to ja? Mi se znamo ili?
Ja navijam za klub, ne navijam za vlasnika, direktore i igrače, oni su prolazni, klub ostaje.

Spusti nogu s gasa... nije bitno znamo li se ili ne, ovdje se čitamo. Reagiram na tekstove. Koji... imaš pravo; često govore dosta o autoru. U svakom tekstu imaš jednu jaku parolu, da ne kažem otrcanu, kao što je ova gore "oni su prolazni, klub ostaje". Molim te, napiši još da moramo skupiti glave i nakon toga neću više reagirati nikad.
Imam dojam da ne čitaš tekstove sa razumijevanjem.

Quote from: Vado Magnar on 06.11.2024, 12:23Poraz. Potpuni poraz.
Sviju nas.  :nisamja:

#degenerik

S
06.11.2024, 14:57 #860 Last Edit: 06.11.2024, 14:58 by SandroB
@LenRi :
Imam dojam da ne čitaš tekstove sa razumijevanjem.

Ufff.... daj malo... nemojmo o čitanju, jer bih tu imao što reći.
Upravo si ispalio još jednu floskulu, prorijedi ih malo.
Ali nema veze.
Forza Fiume

M
nisan ni san pametan ca delat oko tih pretplata. da odmah priznan - kupil san, vise manje iz razloga ca veli leniri, as to delan iz neke tradicije, kluboljublja, as san mona ako cete. ne gren na masu partida as ne moren, pa dajen rodbini i prijateljima.
a iman pretplatu as si moren dozvolit a znan da masa judi ne more, a shvacan i one ki su rekli ne as je gazda digal cene a komunikacija je bila na razini soleta na zadnjoj trisduji ka je sla iz boegradskog u ponoc z pijancima.

e sad, kako dat do znanja misku da je malo prelil zmuj i da mu taj amaterizam ne rabi ja ne znan. bilo bi dobro da smo morda svi sli va partide tek u 10. minuti ili nes takovega, ili ne kupili pretplate, ili zijali na lozu. ca ti ga znan. s druge strane ako je istina (a ne verujen bas, as ki bi va HNL veroval i stavljal solde) da je imel ili ima kupca, taj isti kupac kad vidi da ne more ni 5 ijad pretplata prodat bas i nece otet puscat kakov euric va nas mici klub.  ono, ako napunimo, misko zaradi pa ca ce prodavat, ako ne napunimo, ki ce kupit...ili san prepesimista?

D
Šibenik izgleda kao glavni kandidat za ispadanje, nadao sam se da je konacno došlo vrijeme da Lokomotiva ispadne, ali ništa od toga.
Slaven isto igra bolje nego što tablica kaže, Grgic kaže da ih vidi visoko.
Kaže ne prvi ili drugi ali visoko, ha ha.
Varaždin bi ako ovako  nastavi mogao se umiješati u prva 4 iako mislim da ima najmanji badjet.
Tako da ima aspiracija na prva četiri mjesta,nije baš  da se neće trebati oznojiti i da je to gotova stvar.

09.11.2024, 08:59 #863 Last Edit: 09.11.2024, 09:00 by Silvio Dante
Koja je zadnja sezona da je netko uspio poremetiti ovaj sad već prirodni poredak i ravnotežu? Tj. ugurati se među ovih 4, odnosno izbaciti nekog od privlegiranog četverolista van ove računice?
Možda Split prije 8, 9 godina?
Da, lokosi pod Tomićem, sad se sjetio.

Pitanje za ekipu koja je kupila pretplate ove sezone, koja je gornja granica koju bi osobno bili spremni izdvojiti, tj. koja cifra bi vam prelila casu kao 2000+ ljudi koji su digli ruke od pracenja domacih utakmica?
Rijeka u srcu, Armada do groba!

R
Ne kuzim ovo pitanje jer niti jedna tribina nije rasprodana , znaci ima preplata po svakakvim cijenama..i za one dubljeg i plicega depa.....je li do cijene preplata ili do finih guzica jer dosta ekipe je jednostavno platilo koliko su spremni i promjenilo tribinu

Quote from: sthlm1987 on 09.11.2024, 14:28Pitanje za ekipu koja je kupila pretplate ove sezone, koja je gornja granica koju bi osobno bili spremni izdvojiti, tj. koja cifra bi vam prelila casu kao 2000+ ljudi koji su digli ruke od pracenja domacih utakmica?

K
Stari moj da smo doveli trenera na početku ove sezone, bili bi u skupinama Europe i uvjerljivo prvi u prvenstvu na današnji dan, bez jednog pojačanja

Quote from: Kostrena on 09.11.2024, 18:16Stari moj da smo doveli trenera na početku ove sezone, bili bi u skupinama Europe i uvjerljivo prvi u prvenstvu na današnji dan, bez jednog pojačanja
Tramezzani bi bio dobar izbor,evo malo sam škicnuo kako igraju protiv Turaka,agresivno,stalno traže kontru,evo dali i gol,imaju i glavu i rep a tek da mu je dati u ruke naše igrače.
Volim grad koji teče

Z
Quote from: Kostrena on 09.11.2024, 18:16Stari moj da smo doveli trenera na početku ove sezone, bili bi u skupinama Europe i uvjerljivo prvi u prvenstvu na današnji dan, bez jednog pojačanja

Dosta bi bilo samo da je Sopic ostao.