HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: LenRi on 14.12.2024, 17:24
Quote from: Zelko Maler on 14.12.2024, 17:17
Quote from: LenRi on 14.12.2024, 17:15
Quote from: Zelko Maler on 14.12.2024, 17:13Ne zaboravite da hadjuk ima uvijek jedan bod prednosti vise nego sto pise na tablici ( mislim u odnosu na dinamo) ,zbog boljeg međusobnog
Ako Dinamo dobije oba dvije na proljeće Dinamo će najvjerojatnije imati bolji omjer.

Da, ali to je ave na tankom štapu zasad.
Dinamo će praktički morati dobiti skoro sve derbije da se vrati u igru za prvaka.

Hmm, poznavajući nas, mi im nećemo raditi probleme oko toga  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: beetlebum on 14.12.2024, 17:43obavezni post:

i drago mi je da je dinamo izgubio
Znači nema Dinamovog poraza di se ja ovoga ne sjetim. Nema!  ;D
#degenerik

B
Peti poraz dinama. A nije ni pol prvenstva. Prosle sezone kada su visili kao nikad imali su 4 poraza cijelo prvenstvo. Ako ih sad mi il ajducija ne skinemo... a opet, djeluje tako nemoguca misija..

B
14.12.2024, 18:13 #1068 Last Edit: 14.12.2024, 18:13 by Boy3006
Quote from: Uzaludni on 14.12.2024, 17:50
Quote from: LenRi on 14.12.2024, 17:24
Quote from: Zelko Maler on 14.12.2024, 17:17
Quote from: LenRi on 14.12.2024, 17:15
Quote from: Zelko Maler on 14.12.2024, 17:13Ne zaboravite da hadjuk ima uvijek jedan bod prednosti vise nego sto pise na tablici ( mislim u odnosu na dinamo) ,zbog boljeg međusobnog
Ako Dinamo dobije oba dvije na proljeće Dinamo će najvjerojatnije imati bolji omjer.

Da, ali to je ave na tankom štapu zasad.
Dinamo će praktički morati dobiti skoro sve derbije da se vrati u igru za prvaka.

Hmm, poznavajući nas, mi im nećemo raditi probleme oko toga  :neretljak:

A ono, ako dinamo osvoji ima priliku uci direkt u LP i pobrati milione, tako da mister "Zajedno smo Hrvatska" treba jos malo razmislit sta je najbolje za budget  :bo:

K
14.12.2024, 19:08 #1069 Last Edit: 14.12.2024, 19:08 by Kostrena
Quote from: Silvio Dante on 14.12.2024, 17:05
Quote from: Kostrena on 14.12.2024, 16:51Ja baš mislim da ne odgovara ni nama ni njima, jbte nikad jadniji Dinamo a mi i oni samo +7,to oni stignu do 3.mjeseca
A eventualnih 7 je kao malo? Koliko bi tebe zadovoljilo, nekih plus 15 ha?
Plus 7 ti u stvarnosti znači pravo na 3 (k)iksa, recimo u Koprivnici, Puli i Varaždinu. I opet ti ostaje plus 1, pod uslovom da ovi sve dobiju. Imaš i dva još izravna sraza s njima, ostani neporažen, ti imaš naslov u ovakvoj ligi. Ako si naravno baždaren za isti. Ako nisi, onda si prošlogodišnja Rijeka. Rijeka lani prvak nije bila samo i jedino zbog loše sebe, ne dinama.
Tako je i ove sezone, s razlikom da je dinamo još neuvjerljiviji. Ali i Rijeka i Hajduk su isto tako. Naslov, prilika su tu. Na Rijeci i Hajduku je da ga uzmu.
Dinamo je na proljeće imao skoro sve pobjede, tako će i ove godine, pogotovo sa novim trenerom. U 4 utakmice ga nismo nijednom pobijedili, možda su i bili dobri...
Ja mislim da 7 bodova je malo, jer Dinamo ima 5 poraza a mi nijedan

Quote from: Kostrena on 14.12.2024, 17:23Korda je bio ponuđen Miškoviću, već sam pisao o tome, nije ga htio platit

Da je uletio Sthil? Bili bi prvaci sa novim stadionom.
Ri Or Die

L
Quote from: Marabunt Campetto on 14.12.2024, 19:53
Quote from: Kostrena on 14.12.2024, 17:23Korda je bio ponuđen Miškoviću, već sam pisao o tome, nije ga htio platit

Da je uletio Sthil? Bili bi prvaci sa novim stadionom.
Imali bi onda i 1000 eura za Kordu
P.S. kad čujem prezime korda uvijek se sjetim tenisača Petra, on i Ivanišević, ludi konji

K
Ne treba ti Stihl za platit Kordu.
Čovjek još htio odjebat Sarajevo jer je bio siguran da će doći kod nas i Miško odbio.
To je 1,5k bruto mjesečno, više se trošilo na vatromet poslije pobjeda

I za kondicijskog trenera...vatromet je bio na "papirić/čavlić", koji bi se platio tek kasnije nakon nekog vremena.
Ri Or Die

Z
DRS će vozit autobus na proljeće za gostovanja.
Ovo za nabavku guma nije slučajno, čovjek se priprema.

S
Propustio sam foru koja se često ovdje javlja... DRS i gume... o čemu se radi?

K
O tome da DRS radi sve ostale poslove koji nemaju veze sa sportskim direktorom, a igrače dovodi Mišković

14.12.2024, 22:53 #1077 Last Edit: 14.12.2024, 23:10 by Plumbum
Quote from: Ro-Ro on 11.12.2024, 08:46
Quote from: Plumbum on 10.12.2024, 14:43
Quote from: Ro-Ro on 08.12.2024, 19:22Loksi sljedecu dolazi Dinamo 😂😂 kakav ce to biti krkljanac. I jedni i drugi ne smiju izgubiti

Bit će kuki a ne krkljanac. Filijala gubi tu utakmicu, malograđani će im vratit uslugu rastegnuto kroz par kola pred kraj prvenstva ako filijala bude gdje je sad na tablici.

Ne znam , mozda si u pravu iako nisam siguran da bi im brat pustao bodove kasnije dok je u borbi za prvaka sa nama i tovarima, a opet ako im sestrica pusti sada i oni bi si mogli zakomplicirati zivot na dnu ...puno je toga vec sada u igri za oba dva kluba

Ispricavam se, mislim jedno a pisem obrnuto. :D

Centrala gubi utakmicu, jer je logicnije da ce donirat bodove sad nego kad im gori pod nogama. Filijala to vraca s kamatama na proljece tako da gubi od centrale i probat ce sabotirat i nas i tovare, na identican nacin kao prosle sezone.

Nadam se da smo nesto naucili.

U prilog tome da je ovo danas dogovoreno idu i clanci kojima je rezultat popratio sljam sa sn-a. Da je centrala izgubila od bilo koga drugoga bio bi smak svijeta, za ovo danas su vise u stilu "jeste li stvarno morali".
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

R
Quote from: Plumbum on 10.12.2024, 14:43
Quote from: Ro-Ro on 08.12.2024, 19:22Loksi sljedecu dolazi Dinamo 😂😂 kakav ce to biti krkljanac. I jedni i drugi ne smiju izgubiti

Bit će kuki a ne krkljanac. Filijala gubi tu utakmicu, malograđani će im vratit uslugu rastegnuto kroz par kola pred kraj prvenstva ako filijala bude gdje je sad na tablici.

Po starom dobrom obicaju

Quote from: Silvio Dante on 14.12.2024, 17:05A eventualnih 7 je kao malo? Koliko bi tebe zadovoljilo, nekih plus 15 ha?
Plus 7 ti u stvarnosti znači pravo na 3 (k)iksa, recimo u Koprivnici, Puli i Varaždinu. I opet ti ostaje plus 1, pod uslovom da ovi sve dobiju. Imaš i dva još izravna sraza s njima, ostani neporažen, ti imaš naslov u ovakvoj ligi. Ako si naravno baždaren za isti. Ako nisi, onda si prošlogodišnja Rijeka. Rijeka lani prvak nije bila samo i jedino zbog loše sebe, ne dinama.
Tako je i ove sezone, s razlikom da je dinamo još neuvjerljiviji. Ali i Rijeka i Hajduk su isto tako. Naslov, prilika su tu. Na Rijeci i Hajduku je da ga uzmu.

Eventualnih 7 je malo zbog sranja koja suci rade + filijala. Zato je malo.

Osim zbog lose sebe, Rijeka prvak nije bila i zbog uzasnog trenera i zbog sudacke klike. Osim ako si trenera tu podrazumijevao, jel.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert