HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

L
Delegirati su nam Bela za utakmicu protiv Belupa, također izašao je raspored za prva dva proljetna kola: 26.1. nedjelja u 15:00 lokomotiva doma i iduću subotu u Varaždinu u 17:30

Remi protiv Ginka Belupa? Ja očekujem pobjedu, tovari gube na Šubićevcu, a dinamo pobjeđuje. Rasplet bodova: 3 više od tovara, 7 više od dinama. A tovari 4 više od dinama.
Ri Or Die

Quote from: Marabunt Campetto on 16.12.2024, 17:28Remi protiv Ginka Belupa? Ja očekujem pobjedu, tovari gube na Šubićevcu, a dinamo pobjeđuje. Rasplet bodova: 3 više od tovara, 7 više od dinama. A tovari 4 više od dinama.

Hmmm, ja ocekujem remi protiv Ginka, tovari gube, dinamo isto x. dovoljno za tu famoznu zimsku titulu, jos kad bi se dobio neki trofej za to 🤭
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Ne sjećam se zadnje ozbiljne partije Varaždina na Maksimiru s više od jednog udarca u okvir gola, 2 kluba oduvijek u dobrim odnosima, trenutno u boljim nego bivša seka Lokomotiva.
Očekujem maestralnu pobjedu dinama i vrhunsku partiju Baturine jer vrag je odnio šalu, a Dalićevi eksponati iz repstacije padaju u formi. Ako dinamo ne dobije onda je to veliki znak da se nešto gadno promijenilo i da imamo šanse, mi ili hajduk. Mislim da samo o Varaždinu ovisi jer dinamo je u teškom nokautu s onom odvratnom seljačinom na klupi kojeg igrači sigurno ne vole. Ako bude sve čisto ne vidim po kojem duhu svetom i s kojom igrom će u ovom trenutku dinamo to dobiti.

Šta se hajduka tiče, očekujem glatku pobjedu iako je to ovima u Šibeniku najbitnija utakmica mislim da Šibenik nikome ne može pretjerano parirati u ovoj ligi, ali sve ovisi o Santiniju koji tamo uzima nenormalne brojke duela. Ovisit će i o suđenju i prekidima. Idealno za nas i Šibenik je 0:0 u 75. minuti. Očekujem i još jednu dvoznamenkastu nadoknadu

Ove druge neću komentirati jer nam trenutno nisu konkurencija. Belupa očekujem na 4.poziciji na kraju sezone, gospodin Kovačević je za mnoge hrvatske stručnjake televizija u boji
Europa je jedino mjerilo!

Vrijeme da Liber napravi penal sa crvenim u 5. minuti. Aktivirajte ga 😂

17.12.2024, 08:45 #1116 Last Edit: 17.12.2024, 09:29 by D2
Ne bih ja te dvije utakmice prekrižio samo tako. Da, vjerojatniji su izhodi pobjeda Dinama i Hajduka, ali....

Varaždin se ove godine bori za nešto. Dinamo se jedva provukao u zadnjoj u Varaždinu, a i ona prošle godine kad je bilo 2:1 pa i 1:0 za Dinamo na Maksimiru je bilo gusto. Naravno da je Varaždincima Dinamo većinom drugi klub za koji gaje neke emocije, ali ne vjerujem u puštanje. Opet Dinamo se mora priznati ima više krizu rezultata nego igre i ako se stvarno nabriju i raspi* mogli bi to dobiti lako. U svakom slučaju ta će utakmica dosta toga reći o odnosu Bijelica klub.

Hajduk i Šibenik. Koliko god Šibenik izgledao nikakav, pokazali su protiv nas da se bore za klub. Popiz*ili su u zadnjih 10ak minuta u našoj utakmici i ako s takvom željom uđu protiv Hajduka na onom terenu svašta se može desiti. Hajduk je realno protiv nas doživio jedan psihološki udarac na ambicije/ego i nakon utakmice oni su bili ti koji su tugovali jer kao propustili su veliku priliku, bili bolji, ma sve nešto. U stvari jedino što su imali su dva vodstva. I što je zanimljivo u njihovim pričama oni su dobili pacerske golove doku su dva dali iz fenomenalnih akcija. Hmmmm pored ta dva gola nisu složili ništa drugo, a realno naša 2 gola su plod neshvatljivo loših, nonšalatnih reakcija trojice igrača (Janković/Majstorović i Smolčić). Sve do jednog gola se nisu smjela desiti i do sad nam se nisu dešavala. Znači svi golovi su pali jer su obje ekipe napravile glupost, ali naravno oni su ipak bili bolji  ::)  ::)  ::)  ::)  Znači da skratim taj dio, sami sebe su psihološki otperetili ovim "porazom" (tako doživljavaju) i dolaze Šibeniku koji se pak nalazi u suprotnoj situaciji jer se iz Istre vraća s bodom iz zadnje sekunde. Utakmica koju su glatko mogli i dobiti, utakmica koju im je vodio valjda 3. trener i utakmica u kojoj su pokazali da im je naša utakmica stvorila neki inat u njima. O nekom Šibenikovom puštanju Hajduku je pak nestvarno razmišljati. Vole se ko pas i mačka.

Znači bez obzira na vjerojatne pobjede Dinama i Hajduka, svašta je moguće i moj savjete za one koji se klade je da zaobiđu ta dva para na listiću.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Fiumano on 17.12.2024, 08:27Vrijeme da Liber napravi penal sa crvenim u 5. minuti. Aktivirajte ga 😂
Budimo mi on the safe side pa neka to napravi negdje u 90+2 kod rezultata 0:0. Puca Janković u sredinu pod gredu.
BTW Snimak se provjerava VARom iz razloga što je lopta probila mrežu.  8)

PS Još sigurnije bi bilo da se ne zeza s crvenim i penalom, neka jednostavno zabije autogol.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Dinamo bi mogao i izgubit protiv Varaždina, pogotovo ako igrači žele maknuti Bjelicu, to ne bi preživio

Prije ce vanzemaljci sletit na Rujevicu nego ce Varazdin uzet bodove Dinamu.

Quote from: Snjesko on 17.12.2024, 12:47Prije ce vanzemaljci sletit na Rujevicu nego ce Varazdin uzet bodove Dinamu.
Za bodove trenutna statistika im kaže 0%, za bod imaju 12,5%.
Mi imamo koji postotak za bodove s Maksimira, ali za bod smo skoro slični 13,5%.
Iako su mi čudni malo podaci na https://hnl.hr/povijest/medjusobni-susreti/  ;)
Vjerujmo u čudo.

K
Quote from: Snjesko on 17.12.2024, 12:47Prije ce vanzemaljci sletit na Rujevicu nego ce Varazdin uzet bodove Dinamu.
Još su jedni tako najavljivali vanzemaljce pa su sletili

M
Gledao sam sazetak dinama protiv Slavena i Lokomotive. Protiv Lokomotive su falili dobre prilike ali brate protiv Slavena sta su falili to je bilo za ne vjerovat. Samo Kulenovic i Spikic,mrtvace,zato nebi ja otpisivao dinamo,kriza rezultata,osim ako je miniranje Bjelice,kojeg boli cuna jer je otpremnina laganih 1,5 ili 2 milijuna. Rekao bi Darko Velkovski la-ga-nica.

Quote from: moreplovac on 17.12.2024, 15:30Gledao sam sazetak dinama protiv Slavena i Lokomotive. Protiv Lokomotive su falili dobre prilike ali brate protiv Slavena sta su falili to je bilo za ne vjerovat. Samo Kulenovic i Spikic,mrtvace,zato nebi ja otpisivao dinamo,kriza rezultata,osim ako je miniranje Bjelice,kojeg boli cuna jer je otpremnina laganih 1,5 ili 2 milijuna. Rekao bi Darko Velkovski la-ga-nica.
Isto primijetih/napisah pokoji post prije.  ;)
Kriza rezultata, vratit će im se i netko će gadno nahe* osim ako nije bušenje Bijelkana.
Sve je moguće osim drvene peći, što bi rekao jedan moj prijatelj.  8)

Quote from: D2 on 17.12.2024, 15:35
Quote from: moreplovac on 17.12.2024, 15:30Gledao sam sazetak dinama protiv Slavena i Lokomotive. Protiv Lokomotive su falili dobre prilike ali brate protiv Slavena sta su falili to je bilo za ne vjerovat. Samo Kulenovic i Spikic,mrtvace,zato nebi ja otpisivao dinamo,kriza rezultata,osim ako je miniranje Bjelice,kojeg boli cuna jer je otpremnina laganih 1,5 ili 2 milijuna. Rekao bi Darko Velkovski la-ga-nica.
Isto primijetih/napisah pokoji post prije.  ;)
Kriza rezultata, vratit će im se i netko će gadno nahe* osim ako nije bušenje Bijelkana.
Sve je moguće osim drvene peći, što bi rekao jedan moj prijatelj.  8)
https://www.24sata.hr/reporteri/hrvati-su-prvi-uspjeli-napraviti-funkcionalnu-drvenu-pec-243852

:bo: