SHNL 8. kolo: Rijeka-hajduk, nedjelja 29.09.2024, 20:00h

Started by Marin_ri, 27.09.2024, 08:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Utakmica ogledni primjer nikad losijeg HNL-a u kojem se dva kluba s vrha tablice ne mogu sastat s loptom pa nas samaraju raznorazni klubovi iz Slovenije, Andore, Luxemburga i slicno.

Amaterska liga šalalala
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Ne možemo igrati sa dva defanzivna beka.. svaka druga lopta prema naprijed je netočna, ne utrčavaju u prostor, slabi sa loptom u nogama.. točno se vidi kako nam napadaju bekove kad dobiju loptu sa dva igrača..

Užasno tvrd derbi, mi, a valjda i oni, bi dobili ako može, ali bez rizika.. jebali bi al da ne uđe..

Quote from: R13KA on 29.09.2024, 21:00
Quote from: D2 on 29.09.2024, 20:50
Quote from: R13KA on 29.09.2024, 20:25Ofenzivno najgora Rijeka koju sam gledao ikada. Bez trenera ovo nema nikakvog smisla. 2 dodavanja stopera i Nani.. Bez pritiska na zadnju liniju. Može ustvrditi kako hoće, ovo je dno dna
Mi 2 od 6 udaraca u gol, hajduk ukupno 3. Pretjeruješ o nikad goroj Rijeci.
ja nisa vidio nijefdan šut prema golu hajduka, bilo je jedno dodavanje pašalića prema lučiću, pa ne znam odkud ta statistika. Najgora rijeka napadački koju sam gledao
Ovisi od koje godine pratiš.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Prvaci rujna.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

S
Jadno. Kvalitete tu nema nimalo ali ni muda. Koliko god mi je Djale bio drag kao igrac, trener je pizda obicna. Igrati na x I braniti se zadnjih pola sata je katastrofa. Psi laju a karavane prolaze,liga nam je amaterska

Quote from: goginho on 29.09.2024, 21:20Užasno tvrd derbi, mi, a valjda i oni, bi dobili ako može, ali bez rizika.. jebali bi al da ne uđe..
Nažalost izgleda da je priprema obje ekipe bila ne primiti gol. Šteta.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

F

A
Brižno, jako brižno, baš jako brižno, brižno u 3pm...prvi put sam u životu stavio na ruku onaj pametni sat i gledao tekmu...stalno je puls bio između 85 i 105...e sad ti zaključi jel me hebe srce ili Rijeka...bit će da me oboje hebe jer su za mene isto.

Chi fa meno...

Bez naboja, bez tempa, ziheraški.....

Treneru bod ko kuća.,.
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

R
Imam jebeni koronu i doma sam gledao. Prvi put u životu mogu reći da mi nije žao jer nisam mogao na stadion. Mislio sam  da je prvo poluvrijeme horor, kada su izašli Andrić i Pašalić to je bila prezentacija smeća. Ne kažem ništa za rezultat, ali ja nakon ovoga ni minute više nebi držao Đalovića. Posebno korneri, da li ste vi normalni? Bolje da smo kod kornera poslali loptu u aut, s ovim cirkusom smo ih 2 put fino u kontru poslali. Najgadljivije je da igramo doma i jako zadovoljni bodom i protiv Dinama i sada. Bez ikakvog pritiska na zadnju liniju, bez ijedne smislene akcije, samo nabijanje. Devetak i Rukavina su zalutali u nogomet. Je Devetak je spasio jedinu šansu na utakmici i da nije uklizao bio bi gol, ali taj dečko jednostavno ne može igrati u Rijeci. 
Eto kaže debil Đalović da je protiv Slaven Belupa puno teža utakmica od ove danas. Pa naravno, jer danas je trebalo samo stat u bunker i braniti se, protiv Belupa će trebati pokušati zabiti gol.
Pohvale Andriću, jedini je nešto pokušavao i obrana kao i uvijek na mjestu (Smola, Radeljić i Galešić). Minus veliki Đaloviću, kao igrač veliki borac, kao trener pička i pol.

R
Quote from: goginho on 29.09.2024, 21:20Ne možemo igrati sa dva defanzivna beka.. svaka druga lopta prema naprijed je netočna, ne utrčavaju u prostor, slabi sa loptom u nogama.. točno se vidi kako nam napadaju bekove kad dobiju loptu sa dva igrača..

Užasno tvrd derbi, mi, a valjda i oni, bi dobili ako može, ali bez rizika.. jebali bi al da ne uđe..
Zasto
Quote from: D2 on 29.09.2024, 21:56
Quote from: R13KA on 29.09.2024, 21:00
Quote from: D2 on 29.09.2024, 20:50
Quote from: R13KA on 29.09.2024, 20:25Ofenzivno najgora Rijeka koju sam gledao ikada. Bez trenera ovo nema nikakvog smisla. 2 dodavanja stopera i Nani.. Bez pritiska na zadnju liniju. Može ustvrditi kako hoće, ovo je dno dna
Mi 2 od 6 udaraca u gol, hajduk ukupno 3. Pretjeruješ o nikad goroj Rijeci.
ja nisa vidio nijefdan šut prema golu hajduka, bilo je jedno dodavanje pašalića prema lučiću, pa ne znam odkud ta statistika. Najgora rijeka napadački koju sam gledao
Ovisi od koje godine pratiš.
Dobro, ne hvataj za riječ, gledao sam ja i one kada Samoboru nismo šansu napravili 0-0 doma. Ali Cosmijevi su više krvi pokazali od ovih danas. Potpuno neambiciozno, a Đalović djeluje kao da  neće moć zaspat od sreće. Sopić bi nakon ovog rekao da je nezadovoljan.

Kao da smo se usrali a postavka igre??Bez ikakvog našeg pritiska,izvođenje naših kornera smijurija.Djaletu je bilo bitno da ne izgubi utakmicu.
Volim grad koji teče

R
Quote from: Starless on 29.09.2024, 22:16Kao da smo se usrali a postavka igre??Bez ikakvog našeg pritiska,izvođenje naših kornera smijurija.Djaletu je bilo bitno da ne izgubi utakmicu.
Tip djeluje koda se grebe za još jednu plaću, pa možda bude i božićnica ako ne dobije pedalu. Šteta.

Siromašna utakmica i antitalent od suca s neujednačenim kriterijem i smiješnim odlukama. Perica je ono morao zabiti na kraju, radi realizacije takvih šansi smo doveli njega, Dogana i Komnena - onako je i Obregon mogao pucati. Atmosfera isto meh, navijanje na sjeveru mora puno jače od ovoga.

On the bright side, i dalje smo prvi, ali ovo mora puno bolje ako se mislimo za nešto ozbiljnije boriti ove sezone.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj