SHNL 8. kolo: Rijeka-hajduk, nedjelja 29.09.2024, 20:00h

Started by Marin_ri, 27.09.2024, 08:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Galešić odigrao vrhunsku utakmicu u nedjelju. Izvadio iz džepa Livaju i pola hajduka.

Također treba priznati koliko god mi se gadi ponašanje Uremovića, spasio im je dva gola. Iako nije odigrao ni blizu ko Galešić koji je odigrao u polju odlično, dok je ovaj imao te dvije odlične reakcije.

Z
https://www.novilist.hr/novosti/crna-kronika/epilog-derbija-na-rujevici-pedeset-stolica-unisteno-na-juznoj-tribini/

zašto treba kavez vol. 1950

čak i s kavezom i ovim jeftinim stolicama ovi uspiju napraviti par hiljada eura štete.

jbt pa skini  stolice i stavi pleksiglas u pm.

Pleksiglas je skup, badžet...

Ali stvarno, minimum sjedećih mjesta za HNL je 3000, nigdje ne piše da gostujući sektor mora imati stolice. Trebalo bi ih montirati samo za Europu i bok.
#degenerik

R
Quote from: MaČaĆeToMane on 30.09.2024, 23:51I taj Devetak.
Ma ja sam uvijek da se šanse daju svima.
Ali, još jedna menadžerska prevara u ligi. Nije on ni za HNL, a kamoli za Rijeku. Na par metara promašuje dodavanja, pod pritiskom ne zna odigrati ništa s loptom. Defanzivne neke reflekse i sposobnosti ima, ali to nije i ne smije biti dovoljno za Rijeku. Takvi igraju u Opatiji i Orijentu. Moglo se pokrpati s Bogojevićem i Bodetićem, a ne dovoditi još jednu prevaru čiji je limit očit.
čabraja i goda, više nego dovoljno. Prošlogodišnji Goda baš fali ovoj ekipi, taj je znao i zabiti. Loši Čabraja može sjediti na klupi, ili još bolje Bogojević koji je uvijek dobro to krpao. Nikakvog smisla ne vidim u tom Devetku, najbolje smo popunjeni na poziciji lijevog beka, igra nam najlošiji. Nadam se da mu je nedjelju bilo zadnji put

Doveden da krpa lijevog i stopera po potrebi...

Zapeli ste za devetka a volio bi vidjeti kakve bi bile reakcije da je goda igrao protiv hajduka i ponovio partiju kao protiv onih u kupu.

Mislim da se u ri uvijek nadje neki dezurni pedro i po njemu se udara jer je "in"... Devetak nije doveden da bude u prvih 11 ali igrom slucaja je...Godi treba vremena da se vrati u formu i to ne onu od lani jer da on to moze ponavljati ne bi imao karijeru kakvu je imao.

Valjda devetak ima neke zasluge sto je ta obrana primila samo 1 gol. :bo:
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Quote from: ri je najbolje od svega on 01.10.2024, 11:29Zapeli ste za devetka a volio bi vidjeti kakve bi bile reakcije da je goda igrao protiv hajduka i ponovio partiju kao protiv onih u kupu.

Mislim da se u ri uvijek nadje neki dezurni pedro i po njemu se udara jer je "in"... Devetak nije doveden da bude u prvih 11 ali igrom slucaja je...Godi treba vremena da se vrati u formu i to ne onu od lani jer da on to moze ponavljati ne bi imao karijeru kakvu je imao.

Valjda devetak ima neke zasluge sto je ta obrana primila samo 1 gol. :bo:

Slažem se, obrmabeno je dosta dobar i vidi se da mu je druga pozicija stoperska. Ofenzivno je limitiran i ima zadršku krenuti naprijed. Više je defanzivac, uostalom kao na drugoj strani Smolčić. Samo tu je jedna caka što Smolčić ima ispred sebe Pašalića i dosta dobro surađuju i uigrani su već sezonu iza sebe. Devetak ima ispred sebe Rukavinu. Kad je ispred Janković je ipak malo bolje.

Vidjet ćemo s vremenom pozicija će ovisit kakav bude Goda u punoj spremi.

Quote from: Fornax on 01.10.2024, 09:00Pleksiglas je skup, badžet...

Ali stvarno, minimum sjedećih mjesta za HNL je 3000, nigdje ne piše da gostujući sektor mora imati stolice. Trebalo bi ih montirati samo za Europu i bok.
Baš sam to napisao.
Kad je Franjo prešao u Union bacio sam malo oko na njihove cijene i vidio kako uredno imaju stajanje. Da nanovo ne načinjem teme o cijenama, treba li uopće to napisati.
BTW Stadion im je lošiji od Rujevice.
https://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Marien_Stadium
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Je, Pedro. Moguće. Iako bih ja rekao da je Pedro zapravo Rukavina, a da se po ovome udara opravdano. Rukavina je osim Pašalića jedini koji može proći 1 na 1. I vjerujte mi to trener traži od njega. Ne solira nitko na terenu jer mu tako dođe nego jer smije.

Šta se tiče Devetka, pogledati njegovo drugo poluvrijeme, čovjek je baš svaku, ali svaku našu nekakvu polusmislenu akciju usrao osim jedne. Bilo je tu utrčavanja Jankovića i nekih polušansi di je nažalost baš Devetak morao biti taj koji gura dodavanjem u te prilike i baš sve je promašio pa čak i ono na par metara. To sam gledao po nižim ligama, ajde jedan loš dan, ali sad je već to stalno tako. Lik jednostavno ne zna sudjelovati u izgradnji napada, nikada nije igrao u ekipi koja napada i jednostavno nije za Rijeku. Možda za kakvu Goricu koja se brani 90 minuta, ali samo možda jer mislim da mu je 1. Rang natjecanja overachievement. Samo ne znam dokle u HNLu mislimo gurati takve, ispadanje od Olimpije očito nije bilo dovoljno, valjda slijedeće godine moramo ispasti od kakvih Maltežana...
Europa je jedino mjerilo!

R
Da napravim anektu na forumu, koji treba igrati, Goda bi dobio 70%, Bogojević 30, Čabraja i Devetak nula. I to je tako. Ako je Goda van forme, ja nemam problema da trajno lijevi bek postane Bogojević, bar bi doživio jednom da probije bok tijekom utakmice. Nije samo problem da je Devetak beskoristan u smislu probijanja i centaršuta, nego čovjek svaku loptu krivo doda ili pošalje u aut. Jednostavno ne može igrat.

D
Quote from: MaČaĆeToMane on 01.10.2024, 12:29Je, Pedro. Moguće. Iako bih ja rekao da je Pedro zapravo Rukavina, a da se po ovome udara opravdano. Rukavina je osim Pašalića jedini koji može proći 1 na 1. I vjerujte mi to trener traži od njega. Ne solira nitko na terenu jer mu tako dođe nego jer smije.

Šta se tiče Devetka, pogledati njegovo drugo poluvrijeme, čovjek je baš svaku, ali svaku našu nekakvu polusmislenu akciju usrao osim jedne. Bilo je tu utrčavanja Jankovića i nekih polušansi di je nažalost baš Devetak morao biti taj koji gura dodavanjem u te prilike i baš sve je promašio pa čak i ono na par metara. To sam gledao po nižim ligama, ajde jedan loš dan, ali sad je već to stalno tako. Lik jednostavno ne zna sudjelovati u izgradnji napada, nikada nije igrao u ekipi koja napada i jednostavno nije za Rijeku. Možda za kakvu Goricu koja se brani 90 minuta, ali samo možda jer mislim da mu je 1. Rang natjecanja overachievement. Samo ne znam dokle u HNLu mislimo gurati takve, ispadanje od Olimpije očito nije bilo dovoljno, valjda slijedeće godine moramo ispasti od kakvih Maltežana...

Potpisujem ovo. Kod one šanse u prvom poluvremenu kad je kao uklizao i spasio je u biti glavni krivac jer se povukao prema golmanu pa se onda išao spašavati bacanjem.
Meni stvarno nije jasno zar su ti juniori zasta toliko loši da su gori od ovakvih. Dovođenje ovakvih bezveznjaka je i srozalo ligu na samo dno. Ipak moraš mu dati neku plaću a realno lik je čisti balast i štetočina.

Quote from: MaČaĆeToMane on 01.10.2024, 12:29Je, Pedro. Moguće. Iako bih ja rekao da je Pedro zapravo Rukavina, a da se po ovome udara opravdano.

Rukavini se vidi da ga se lagalo u zivotu da je poseban a takvih ko rukavine ima na bacanje. samo jbg, mi imamo fetis na dinamove otpadke.
Al dobro svatko od nas gleda i dozivljava nase igrace na drugaciji nacin. Meni taj rukavina ide po svim parametrima na kurac i ne vidim od njega igraca na kojemu cemo zaraditi

nananana... rijeka je najbolje od svega...

B

R
Quote from: ri je najbolje od svega on 01.10.2024, 16:39
Quote from: MaČaĆeToMane on 01.10.2024, 12:29Je, Pedro. Moguće. Iako bih ja rekao da je Pedro zapravo Rukavina, a da se po ovome udara opravdano.

Rukavini se vidi da ga se lagalo u zivotu da je poseban a takvih ko rukavine ima na bacanje. samo jbg, mi imamo fetis na dinamove otpadke.
Al dobro svatko od nas gleda i dozivljava nase igrace na drugaciji nacin. Meni taj rukavina ide po svim parametrima na kurac i ne vidim od njega igraca na kojemu cemo zaraditi

Ne nemamo MI fetiš. Gazda ima