SHNL 11. kolo: Rijeka - Varaždin, subota 26.10., 18:30h

Started by R13KA, 25.10.2024, 18:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Ovo je najgora Rijeka koju sam ikada gledao. Ištukove i Cosmijeve su djelovale bolje
 Devetak i Petrovič su najgori igralči koje sam gledao u Rijeci od 1.  HNL sezone do danas.  Petrovič i Devetak trebali nebi trebali uopće igrati profesionalno nogomet, znači za prve 3 hrvatske lige sigurno nisu. Rukavina slično. Petrovič je u prvih 20 min prodao 10 čistih lopti. Odlazi više debilu Đaloviću

Z
Quote from: R13KA on 26.10.2024, 19:05Ovo je najgora Rijeka koju sam ikada gledao. Ištukove i Cosmijeve su djelovale bolje
 Devetak i Petrovič su najgori igralči koje sam gledao u Rijeci od 1.  HNL sezone do danas.  Petrovič i Devetak trebali nebi trebali uopće igrati profesionalno nogomet, znači za prve 3 hrvatske lige sigurno nisu. Rukavina slično. Petrovič je u prvih 20 min prodao 10 čistih lopti. Odlazi više debilu Đaloviću

Đaletovi postulati su karakter i clean sheet.
drugo je već palo u vodu. a po pitanju prvog ne stojimo dobro

L

Barem ćemo izbit adut iz rukava ovim papagajima koji će na svaku kritiku reći a kako dragi, s čim?
Pa ih ti onda upitaš, a kako Varaždin može? I koliko taj Varaždin troši?
Dakle, svako zlo za neko dobro. Krećemo se koliko god čudno zvučalo sporim koracima naprijed. Za jedno 300 godina postanemo možda i sposobnima trezveno razmišljati i artikulirati svoje mišljenje.

26.10.2024, 19:16 #49 Last Edit: 26.10.2024, 19:19 by Fiumano
Petrovič tragično loš danas

Janković guši loptu a ništa sa njom

Čabraja cross kao da je teren duplo veći

Pašalić želi ali nema s kim danas

Otkad je Đale trener borim se da ne zaspim za vrijeme utakmice. Jedino protiv Olimpije nisam mogao zaspati.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ovo je loše.
Varaždin je bolja momčad. Na terenu izgledaju kompaktnije, smirenije, smislenije.

Naši? Nekako izgubljeni. A najgori je Petrovič. Koliko grešaka, krivih dodavanja, loše postavljanje. Kao da mu se ne da igrati danas.

Nemamo povezanosti, smirenosti, kompaktnosti, smislenosti - ono što Varaždin ima. Kvalitetniji smo pojedincima, ali ne i timski.

Petrovič je prezrio za malo odmorit na klupi (nebitno za penal). Ova vezna nemoć je njegovo maslo. Dogan će na kraju ispast Pedro i završit na klupi.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
26.10.2024, 19:22 #53 Last Edit: 26.10.2024, 19:31 by R13KA
Quote from: LenRi on 26.10.2024, 19:10Tragično suđenje
Nije tragično, ali je loše, sve odluke su išle u našu korist. Valjda 5-6 puta su nam sudili izmišljeni faul, i jednom na Doganu nije nama sudio faul. Ni tako ne možemo blizu gola, bar neki korner ili slobodnjak.
Ovo je dno dna, bojim se da ne pobijedimo nekim krumpirom pa da da Đalovića gledamo iduće kolo

26.10.2024, 19:24 #54 Last Edit: 26.10.2024, 19:24 by D2
Quote from: LenRi on 26.10.2024, 19:10Tragično suđenje
Suđenje je do sad sasvim dobro. Bel i ekipica bi već uspjeli zakuhati sve i obje ekipe raspizditi.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Suđenje je ok. Ruka čista. Petrovič nije najgori na terenu zbog penala nego je najgori na terenu i točka.

Dogan pokazuje volju, ali smislena lopta ga još nije našla (osim one kod zaleđa).

R
Siguran sam da kreten neće na poluvremenu napraviti više od jedne izmjene, možda jedino izvadi Dogana, stavi Pericu. Ne postoji trener koji bi jebenog Petroviča držao nakon ovakve predstave, Đaloviću će igrati 90.  Odmah bi trebao  Dogan-Perica, Petrović-Selahi, Rukavina-Gojak, a neb bilo loše ni da svih 5 izmjena debil napravi. Čak je i Radeljić totalno nekoncentriran, gura protivnika u šansu svojim dodavanjima. Varaždin je napadački najgora ekipa lige, u šansu mogu ući samo ako im serviramo, vjerujem da nećemo više primit, ali kako dat gol ovako jadni pojma nemam.

Svaki trener taktički nadigra Djaleta,Tri,četri dodavanja u napadu ne možemo spojiti,uigranih akcija nema,Dogan odsječen,napretka nema.Otisao bih s utakmice s tako i drugi komentiraju ali kažu daj a piva poslije,samo poslije čega?
Volim grad koji teče

D
Stradat će Djale kao i Tadića onomad. Dam ti kurac i ocu da budu Real. Do zime će se navlačiti promijeniti 4-5 igraca i onda ćemo pričati vidi do trenera je..a bit će potpuno drugi sastojci

K
I ono staro je bilo bolje od ovog