SHNL 14. kolo, GNK Dinamo - HNK Rijeka, subota 23.11.2024., 17:45h

Started by tomyrijeka, 12.11.2024, 14:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Quote from: Snowcrash on 22.11.2024, 15:03
Quote from: Vado Magnar on 21.11.2024, 22:10Moram priznati da ono što priča Đalović na presici je ono što želim čuti od naših trenera. Ovaj puta nije bilo nekih floskula niti glupog poštovanja Dinama. Ponajprije je bio naglasak na poštovanju samog sebe, a od toga se kreće.

Ako se još to pretoči u dobru igru na travnjaku i rezultat - kamo od sreće tada?

Možda netko očekuje da ćemo u Zagrebu istrčati s organiziranom igrom, točnim dodavanjima, tranzicijom, duplim pasovima, kontrama ili polukontrama, gomilom udaraca na gol  i popravljenom realizacijom koja je od početka sezone mizerna, ali realnost je da neće bit nikakve promjene na bolje.
Kako nitko od nas ne zna zbog čega bi itko trebao imat samopoštovanje glede navedenih mizernih elemenata igre koji krase Đalovićeve postavke i  "taktiku", samopoštovanje na osnovi ničega ostaje samo još jedna u nizu floskula.
Naš stožer će, kao i obično, igrat na nulu (0:0) i lupat se u guzicu ako završi X (najpozitivniji mogući rezultat) uz konstataciju da smo bili bolji "protiv giganta iz LP" ali da je falilo malo sreće.
Ja stalno provjeravam sa nisam fulao forum. Pa koji je vama kurac ljudi? Ako mi gore uzmemo bod u ovoj situaciji, to je ozbiljan uspijeh i ja čak mislim da ako uzmemo bod da ćemo biti jesenski prvaci. Neće Hajduk dobiti u Osijeku 100%.  Ako uzmemo bod,boli me kurac i za duple pasove i igru i sve skupa, jer mi bi potvrdili da smo ozbiljna ekipa. Ovi je utakmica kada se prvenstvo lomi, a gore smo pobjedili jako jako rijetko, ni u šampionski sezoni nismo uspjeli.  Ok, hoću vidit neku smislenu akciju i sigurnu pobjedu protiv Gorice idući vikend, jer je to jamac da znamo i možemo, ali za sutra me ništa ne zanima ni najmanje, osim kako se dočepati tog bosa. Prošle godine 4 kola prije kraja ubili smo ih na Rujevici, opet su na kraju pobijedili. Koliko vrijedi ekipa i Đalović vidit će se najbolje sutra, ali samo po rezultatu i isključivo po rezultatu. Bod sutra bio bi zlata vrijedan, malo smo zaboravili kako mi uobičajeno gore prolazimo.

Ocekujem prskanje, na ekipi je da me razuvjere. Iako ni s pobjedom nebih vjerovao u ovu ekipu i trenera.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

M
Ja očekujem standardno poštenog Duju gdje ce paziti na balans žutih kartona i faulova.

O
Dinamo ima utakmicu u Srijedu, nedostaju mu Nevistic, Sucic, Petkovic i vjerojatno Misic, bod bi mogao biti realna opcija danas.

23.11.2024, 09:22 #34 Last Edit: 23.11.2024, 12:47 by Snjesko
Što je danas lijep i sunčan dan
Što je danas lijep i sunčan dan
Uh, što je lijep i sunčan dan
Em što je danas Naisu rođendan
On se tako dobro osjeća
Eh, što je lijep i sunčan dan
Em što je danas Naisu rođendan
Cijela ekipa se tako dobro osjeća

Tri boda danas (dolaze iz Zagreba)
Tri boda danas dolaze iz Zagreba
Tri boda danas (dolaze iz Zagreba)
Tri boda danas dolaze iz Zagreba

Đale dolazi, bus na Ruju skrene
Dida sja od sreće, pjesma sama krene
Ludo, ludo, ludo će nam bit
Đale dolazi, bus na Ruju skrene
Dida sja od sreće, pjesma sama krene
Ludo, ludo, ludo će nam bit

Nategnuti penal u 95 min.kao proslu sezonu?#zajednosmorvatska
Volim grad koji teče

K
Bod bi bio dobar gore ako pokažemo ono što je Osijek, da budemo opasni u tranziciji, i pokažemo malo nogometa.
Šteta da nisu igrali kup, a i Lp im je u glavi, sretno svima i pomalo u povratku

M
Danas je i Đurotu rođendan tako da neka ga proslavi pobjedom.

Optimisticna prognoza - poraz 1-0
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Stavio sam 0:3 u Coppi, ali sva tri gola bi trebao zabit Nais kojeg nisam ubacio u igru.

I htjedoh promijenit u zadnji tren, kad ono igra se, a nije ni 14:45 još! Gnjus! :jbg:
#navodninavijač

Nemam baš nikakav osjećaj kako bi moglo proći. Znam da kad god smo išli u najavama kao bez straha i s nekom nadom u uspjeh da je bilo loše po naš gol. Bez obzira prije utakmice uvijek očekujem pobjedu i da naši daju sve od sebe. Kao i mnoge ovu utakmicu me ne zanima igra već samo rezultat.
Nažalost uvijek me strah osoba u crnom i koliko god bio spreman na njihovo pristrano suđenje uvijek i nanovo me to uspije raz*ti.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I

B

K
Quote from: Brijest on 23.11.2024, 15:59ima netko kakav link za gledat tekmu.
Poslao sam ti na pm, samo je link s moba jer sam gore