SHNL 14. kolo, GNK Dinamo - HNK Rijeka, subota 23.11.2024., 17:45h

Started by tomyrijeka, 12.11.2024, 14:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
23.11.2024, 16:40 #45 Last Edit: 23.11.2024, 16:42 by Snowcrash
Quote from: TIR on 23.11.2024, 14:44Stavio sam 0:3 u Coppi, ali sva tri gola bi trebao zabit Nais kojeg nisam ubacio u igru.

I htjedoh promijenit u zadnji tren, kad ono igra se, a nije ni 14:45 još! Gnjus! :jbg:

Jedinu malu dvojbu sam imao Nais/Amer - ne kraju je prevagnulo to da Amer ne donosi baš ništa na terenu. Đale mi je ukrao bod na Coppi.
Jasno je zašto tabela kako je tko igrao ne postoji prije zaključavanja kola, ali bilo bi super napraviti tabelu kako je tko igrao poslije "zaključavanja" (poslije "igra se").
Ta bi se u slijedećem dodatku dodala tabelama po kolima.

I
Gojak ili petrović ? Gojak je bio najavljen, sad vidim opet petrovića :sta:

B
Quote from: Kostrena on 23.11.2024, 16:36
Quote from: Brijest on 23.11.2024, 15:59ima netko kakav link za gledat tekmu.
Poslao sam ti na pm, samo je link s moba jer sam gore

Hvala

Quote from: Kostrena on 23.11.2024, 16:36
Quote from: Brijest on 23.11.2024, 15:59ima netko kakav link za gledat tekmu.
Poslao sam ti na pm, samo je link s moba jer sam gore
Može meni isto link

R
Petrovič i Devetak. Žgaravicu odmah dobijem, Gojak na klupi, ne znam šta treba napravit da igra. Ultra niska ekipa, dobit ćemo gol iz prekida glavom. Bar Selahi igra, ali mislim da je zabit gol SF.

Kostrena moze youtube prijenos u inbox,hvala
Volim grad koji teče

Dobro je, napredujemo. Minuta i pol čak im je trebala za veliku priliku. Nekad smo u tom vremenu znali već i vadit loptu iz mreže.

M
Vec po ovom povlacenju za dres Djurota i ne sudjenju istog vidim Strukanov rukopis.

Ne znamo kontru odigrati,Pasalic krene a ostatak tek pristiže na centar.
Volim grad koji teče

Vrlo dobro poluvrijeme za sad. Ide to pomalo. Čisti šansa Selahi jbg.

Devetak kriminal

F

Odlično prvo poluvrijeme!

Visok presing, u jednom trenutku sa 7 naših na njihovoj polovini, puno trke, borbe.

R
Petrovič i Devetak. Da tu imamo 2 dobra igrača + Perica mi bi se ove godine borili za prvaka. Teško je s  njima odigrat na 0-0, prevelika individualna kvaliteta + još im nisu sudili penal. Ali dobro je to izgledalo 1. poluvrijeme. Jedna od tih dalekometnih morat će ući, ako ne 1-0 korner ili penal i uzalud sva taktika.

R
Quote from: Monarh on 23.11.2024, 18:35Odlično prvo poluvrijeme!

Visok presing, u jednom trenutku sa 7 naših na njihovoj polovini, puno trke, borbe.

Ja se bas toga bojim, često smo izgledali loše u drugom utakmicama pa bi nešto ušićarili, sada izgledamo dobro, ali kad vidim kakvi igrači im sjede na klupi nije da me bas optimizam pere. Nama bas nema ko ući. Djuahra je puno puno bolji igrač od Rukavine.