HNL sezona 2022/23

Started by 🔵 D10S ⚪️, 31.03.2023, 21:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Quote from: Fornax on 14.05.2023, 10:49
Quote from: Zelko Maler on 14.05.2023, 09:50
Quote from: Fornax on 14.05.2023, 09:48
Quote from: Zelko Maler on 14.05.2023, 09:05Sopp se popišao po Garciji.  :svakacast: 
?
pogledaj izjavu Sopića u sažetku
Znaš onu "context is king".  :D

Evo, pogledao. Nisam stigao to popratit jučer, nisam imao pojma da je bila neka drama. Bokte, ovaj Majkić nije normalan.

Sopić je seljober, ali plačipičke poput Gracie treba gazit često i žestoko, to niti su muškarci, niti su ljudi. To su pičke.

Pičku se ne enejbla, pičku se kara. Amen.

EDIT: evo da ja pridodam kontekst ovom izljevu metaforičkog neukusa - Garcia mi već dugo ide jako na onu stvar.
;D  ;D  ;D  ;D

Quote from: Fornax on 14.05.2023, 10:49Pičku se ne enejbla, pičku se kara. Amen.

EDIT: evo da ja pridodam kontekst ovom izljevu metaforičkog neukusa - Garcia mi već dugo ide jako na onu stvar.

Pa ti si zaljubljen!  :neretljak:

Šalu (na)stranu!
Garcia je dobar trener. Ako ne i odličan. Svi koji su pogledali nekoliko utakmica Istre znaju da je posložio igru. Kratki pasevi, kontrola lopte, strpljiva gradnja. Jučer su nakon gola razumno prepustili igru suparniku i pripremili tri-četiri super kontre. Sve su uništili napadači bilo bivanjem u ofsajdu, bilo lošim udarcima. K tome Maljkić je vanzemaljac. On je u posljednje tri utakmice imao 15tak izvrsnih obrana. Da Garcia ima kvalitetnije i manje divlje napadače bili bi oni tu negdje s nama. Onaj Bkrar, Erceg - to su kvalitetni igrači ali s manjkom emocionalne inteligencije i problematičnog karaktera. Mauritanac Muhamed je bedak - škarice u vlasitom šesnaestercu kada je oko tebe 15tak igrača? Mislim stvarno?
Uglavnom rezultati su im izvrsni s obzirom na kadar.
A karakterno? Pa teško je reći jer malo znamo, ali čini se kao neki manipulator. Neki wannabe Mourinho. Pa onda nije ni čudo da Fornax ima izlijeve karnalne ljubavi prema njemu.

Istra će imati bolje rezultate u Europi od Osijeka, ako ju izbore, to je 100%. Stil igre je karakteristika jakih ekipa, a Istra to ima i svaka mu čast.

Ležanje, galama, i sve što ih opisuje, fuj i odvratno.
#navodninavijač

M
16.05.2023, 17:11 #333 Last Edit: 16.05.2023, 17:12 by moreplovac
https://www.24sata.hr/sport/sramota-zamjeraju-letu-3-a-djeci-u-splitu-vicu-purger-se-dere-bit-ce-pecenja-radujem-se-910434

Ajme čuđenja. Pa zna se da su prvaci svijeta u licemjerju.
Čuđenje ko da je to izolirani slučaj jer nebi oni nikad samo oni zli Riječani.

M
19.05.2023, 15:39 #334 Last Edit: 19.05.2023, 15:41 by moreplovac
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/lovro-majkic-za-dnevnik-nove-tv---782624.html  :bo:
Otkad je najbolji?

Inače, postoji glasina iz nepouzdanih izvora da on dolazi kod nas.

Ništa protiv toga, ali vrtim scenarij u kojem mi Istri plaćamo pola milijuna eura za golmana? I nikako da odvrtim do kraja...

Inače odličan golman.
#navodninavijač

M
Quote from: TIR on 19.05.2023, 17:06Ništa protiv toga, ali vrtim scenarij u kojem mi Istri plaćamo pola milijuna eura za golmana? I nikako da odvrtim do kraja...

Inače odličan golman.
Damo im 100 milja i Marina i Jankovića

B
Osijek vec vodi protiv mrtvog sibenika, komplicira nam se maksimalno sve

Quote from: TIR on 19.05.2023, 17:06Ništa protiv toga, ali vrtim scenarij u kojem mi Istri plaćamo pola milijuna eura za golmana? I nikako da odvrtim do kraja...

Inače odličan golman.

500k nije ni loša cifra. Labrović će proći za neka 2m. Kada bi se ovaj scenarij realizirao, onda bi Maljkić kroz sezonu dve išao za sličnu cifru, a dobili bi vrlo kvalitetnog golmana.
Tako da kada bi to bilo moguće - ne bi to uopće bio loš scenarij.
Ali čisto sumnjam da će do toga doći. 

Jankovic koliko znamo ima ugovor do zime u Rijeci, ali neka pisu svasta kao i dosad.

Ali ovo kako novinari pisu o Rijeci ispada da se radi o klubu trece, u najboljem slucaju druge lige. Bas odvratno.
Ali to je jos nista naspram stava "nasih" igraca, trenera, i svih ostalih. Jebote nema teorije da bi netko kod Keka pomislio, a kamoli izjavio da se idu zabavljat u utakmici o kojoj ti sve ovisi, i da nemaju sta izgubit.
I onda jos sutnja svih od reda na orgijanje kako Frigan mora u Dinamo. Bas mi se sere od svega

R
Pa to su nam sportski prijatelji. Ne trebaju nam neprijatelji pored ovakvih prijatelja

R
Još samo fali  da špalir napravimo sutra

B
Ajde da gorica sada dobije i izbaci varazdin iz igre( ako sam dobro skuzio propozicije, u slucaju istog broja bodova bolji smo od istre i varazdina)?

Gorica je naš dobar drugar!  8)
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku