HNL sezona 2022/23

Started by 🔵 D10S ⚪️, 31.03.2023, 21:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Imamo bolji međusobni omjer i sa Istrom i sa Varazdinom, a i u trokutu ove 3 ekipe, sto znaci da ako zavrsimo s istom brojem bodova smo ispred. Ako Gorica danas dobije i sutra Lokomotiva, onda se Dilaver, Marin i Jankovic mogu zabavljat na terenu protiv svojih

R

B
Varazdin out...kad vec nemozemo sami se osigurati ovi nek kiksaju...jos sutra loksa i mozemo opusteno pogledati, dogovoriti transfere i posudbe

Gorica 4-1, što znači da ostaje još samo Istra.

Inače Marin Pilj jako zanimljiv igrač, kad sam radio Hodžu, on je bio najokomitiji povučeniji veznjak lige, i to za poprilično iznad ostatka. Potencijalna prinova na ljeto, za bunkere jako nezgodan igrač jer neočkivano povuče, jedinstven u HNL-u. Jasno, ograničen u gro drugih stvari, ali nije propuh.

Šteta Šibenika, žao mi ih je po svemu, ali imaju zdravu priliku za brzi povratak i malo čiščenje od Šoše i sličnih, sada kad ih je preuzeo Karajica.
#navodninavijač

Znači Gorica se brutalno iživljava nad ovima kojima mi u devedeset minuta nismo bili u stanju dvaput ozbiljnije šutirat.

:svakacast:
#degenerik

Quote from: robil on 20.05.2023, 17:19Pa to su nam sportski prijatelji. Ne trebaju nam neprijatelji pored ovakvih prijatelja

Jbg riba smrdi od glave. A Misko je ogledalo tog naseg primorskog mentaliteta. Nemamo mi nista od toga da glumatamo neku becku skolu.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
ja baš mislim da sutra Istra dobija Lokose. Ko zna u kakvom će sastavu Lokosi igrati, danas su dvije momčadi igrale za nešto ( Gorica i Varaždin) sutra samo jedna (Istra) velika razlika, veliak je to razliak jer će motiviranost Lokosa biti na upitnoj razini.

Loksa ce napenalit kozu. Nadam se da imam dobar feeling  8)

Hajde da vidimo danas dal' je i Lokomotiva naš dobar drugar, odnosno kako bi neki rekli - član korporacije? 🤭
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Za sad Loksa radi dobar posao  8)

Na ne-kvalitetu HNL-a treba uvijek ozbiljno računati 😂

Quote from: Uzaludni on 21.05.2023, 17:51Na ne-kvalitetu HNL-a treba uvijek ozbiljno računati 😂

Baš  8) . A i naši će večeras bolje igrati kad znaju da je europa osigurana. Moći će uživati kako kaže Dilaver  8) 

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 21.05.2023, 17:24Za sad Loksa radi dobar posao  8)

svaka čast, predividio si. Bio sam u krivu. Nisam misli oda će Istra chokeati u ključnoj utakmici.

O
Imamo sreće da su Istra i Varaždin odustali od KL.

Bolje se rodit bez one stvari nego bez sreće 🤭