SHNL 23. kolo, Rijeka - Dinamo, subota 22.02., 17.45h

Started by Hololulu, 17.02.2025, 12:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: TIR on 20.02.2025, 14:47Samo iznosim činjenice, sudio nam je četiri puta od tog Maksimira:
....
Pusti to, potpuno drukčije suđenje je kad je Dinamo s druge strane.
Iskreno se nadam da ćeš moći nakon utakmice svima koji sumnjamo u njegovo suđenje reći da nismo bili u pravu.  :nisamja:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

H
Quote from: Arci1984 on 20.02.2025, 15:30Da Miskovicu smeta Bel ili vidi neki problem šta on sudi valjda bi se žalio.

On ga je preporučio  ;D

Quote from: TIR on 20.02.2025, 14:47iako ni +7 ne znači ništa, a kamoli +4.

Kako?

S +7 smo bar 50% prvaci
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
Quote from: TIR on 20.02.2025, 14:47Samo iznosim činjenice, sudio nam je četiri puta od tog Maksimira:
0:2 protiv Istre vani
0:0 prva utakmica finala Kupa

Plus ove sezone
2:0 Slaven
4:1 Lokomotiva

---

Zapravo je čudno koliko se sve poklapa u našu korist za ovu utakmicu. Dodatan plus je što će Dinamo morati ići na pobjedu, mi nužno i ne, iako ni +7 ne znači ništa, a kamoli +4.
Zasto bi to Dinamo morao ići na pobjedu? Pa mi cijelu sezonu nismo spojili 3 pobjede zaredom, prodali smo sve najbolje igrače, a Hajduk ima debila za trenera i standardni tovarsko samoubilački mentalitet. Da Dinamo ima za protivnika prošlogodišnju Rijeku koja je sposobna pobjediti 10 utakmica zaredom, onda bi morali ići na pobjedu, ovako će s bodom do 1.4  biti ispred nas i tovara i to bi zapravo bilo čudno da ne budu. 
Oni su u prva 4 proljetna kola već prepolovili prednost nas i Hajduka,  a odigralo se samo 4 kola. Ako ne pobjedimo u subotu, Dinamo će se lako prošetati do titule. U ako pobjedimo, oni su favoriti za naslov prvaka, ali možda možda bi igrači dobili takav psihički poticaj da bi i njima se pojavila nekakva nada da se može. Cijela liga skupa ima duplo manji proračun od Dinamovog, nastavili su Mamićevu tradiciju da financiraju klubove po HNL, možda sada i iz Šibenika nekog uzmu samo da im pare pošalju. I onda im cijela liga drži leda i svi navijaju da oni budu prvaci.
Nekada se znalo reći da trebamo biti duplo bolji od njih da bi bili prvaci, i to je istina. Mi ne da nismo duplo bolji nego je razlika u kvaliteti ekipe Dinama i naše zapravo nikad veća.
Ali... Imaju neke izostanke, imaju trenera koji sigurno nije provjereno rješenje i ne pozna ligu, imaju pritisak jer je 1.3, a još nisu na vrhu.  I na kraju svega, sportska čuda se ponekad dogode. Osijek ih je pobjedio, a trebalo je biti 7 razlike za Dinamo, možda se tako nešto može dogoditi u subotu. Na -7 bi i dalje bili veliki favoriti jer valjda svi kužim da ni mi ni Hajduk nismo u stanju pobjeđivati u kontinuitetu, ali bi definitivno i kod njih bilo panike.  Treba maksimalno riskirati, poraz ili neriješeno na kraju krajeva je svejedno, samo pobjeda budi nadu da se stvarno može. Ne želim ni u ludilu vidit da se čuva x zadnjih 10 minuta, upravo to bi pokazalo da smo zapravo odustali od prvenstva u onom momentu kada je govno prodalo sve najbolje igrače. Sve osim pobjede je poraz. Ne znači mi ništa ako ćemo na kraju biti 2. Ili 3.. svejedno je.
Da ne navijam za nikoga i moram prognozirati rezultat, rekao bi nekih 0-3 za njih.

R
Sudenjem pod Francuzom uopce nije tako lose za razliku od sudenja i kriterija pod Brunom Maricem...pa I taj Bel koliko je god odvratan ne izgleda tako lose ove sezone ...

https://youtu.be/XFSjXDJN3Bw?si=eYfzCXkFFwon-iwL&t=541

Šta mu znači ovaj podsmijeh i zašto Oreč neće bit u kadru?
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Oreč se ozlijedio na predzadnjoj pripremnoj za Velež pa očito nije skroz spreman.

Duksa :svakacast:
#navodninavijač

Quote from: TIR on 20.02.2025, 16:49Oreč se ozlijedio na predzadnjoj pripremnoj za Velež pa očito nije skroz spreman.

Duksa :svakacast:

Duksa je mrak. To je nešto što bi si mogao kupiti.  :svakacast:

M

Naravno da bi pobjeda bila veliki korak prema naslovu, koju prizeljkujemo protiv najveceg zla hrvatskog nogometa

ALI, nekako mi se čini da smo svi zaboravili prošlogodišnju situaciju i uplitanje našeg predsjednika u "borbi" za naslov... koji je sam rekao da se njemu ne isplati osvojiti naslov. (očito ne shvaćajući što nosi naslov s obzirom na kvalifikacije za europska natjecanja.)

R
Quote from: Ares1312 on 20.02.2025, 19:43(očito ne shvaćajući što nosi naslov s obzirom na kvalifikacije za europska natjecanja.)

Može vidjeti na primjeru Borca i Celja što mu nosi naslov

Z
Oreč je otpao znači.
Bit će zanimljivo koga će Đale staviti na RB.

Z

zadnja pobjeda Rijeke na Rujevici.

I ko je na tribini odmah u početku nego tada nepoznati Smola junior, igrač Orijenta 8)

#navodninavijač

Duksu kupujem koliko god da košta.  :svakacast:  :svakacast:

Samo da ima XXL brojeva.