SHNL 23. kolo, Rijeka - Dinamo, subota 22.02., 17.45h

Started by Hololulu, 17.02.2025, 12:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Ajmo lijepo smijeniti u ovih slijedećih 7 dana  ova preostala dva Talijana na klupama protivnika, kad već nije smijenjen ovaj prvi u nizu prošle nedjelje. 

Na stranu emocije, ali istina je da nam odgovara sve osim poraza, a ni on nije sudbonosan.
Ekipa ima idealnu situaciju odigrati po svom guštu, jedino je bitno da dan nakon utakmice mogu izjaviti, "dali smo svoj maksimum".

I da BTW, uz dužno poštovanje svima boli me malik tintilinić za drukčija razmišljanja.  8)

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 19.02.2025, 11:00otpao im je Stojkovic.

Odlično.. trenutno je u boljoj formi od Baturine
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

M
Quote from: D2 on 19.02.2025, 11:22Na stranu emocije, ali istina je da nam odgovara sve osim poraza, a ni on nije sudbonosan.
Ekipa ima idealnu situaciju odigrati po svom guštu, jedino je bitno da dan nakon utakmice mogu izjaviti, "dali smo svoj maksimum".

I da BTW, uz dužno poštovanje svima boli me malik tintilinić za drukčija razmišljanja.  8)

Čak ni ako se slažem s tobom.

Uglavnom nije ništa izgubljeno niti ako izgubimo. Mi smo najjači kad smo gerila.
Ali pobjeda bi bila žešća erekcija.
Idemo po pobjedu, očekujem od igrača da daju sve od sebe što ne sumnjam jer trener je Đale a znamo koliko će on bit napaljen.

Z
Samo pametno odigrati i nikakvi jurisi i zemlja zrak taktika. Šanse će doći a tu treba biti hladnokrvan i pospremiti ih u gol. Nikakva euforija jer najbolji pokazatelj toga imamo u jednom klubu 500 km južnije

I
JA ću štrajkati Miška!  ;D

Istina, pobjeda ne bi ništa odlučila, ali bi bila pokazatelj i generirala bi to "ludilo" koje tu kolega poslanicama pokušava potaknuti.

Mislim da se dinamo zadnje dve utakmice na Rujevici provukao i da su trebali pasti u obe. Baš me zanima kako ćemo izgledati i kakav će gard biti. Nadam se muškoj igri, kao nekad "u kost", ne treba umirati u ljepoti, treba samo pobjediti.

Reklo bi se konačno!

I
19.02.2025, 14:53 #81 Last Edit: 19.02.2025, 15:12 by istria bianco / blu
Ma treba riskirati ovu utakmicu! Pobjeda donosi +7 i šalješ poruku! Najgore bi bilo odigrati hrvatskim trenerima toliko dragu "kontroliranu utakmicu" Lani je to Sopp napravio na Ruglu u ključnom trenutku pa smo popušili penal u zadnjoj minuti. A ovo je isto ključna utakmica, pobjedom ideš na +7 a i porazom ostaješ u igri  (na +1)i imaš do kraja još 13 utakmica

Ako Đaletova družina u subotu izađe onako kako treba na teren (ratnički i s mudima), očekujem minimalno 2 komada u mreži mordora. U zadnjih 10 gostujućih utakmica u gostima primili su 16 golova (od 28 sveukupno). Obrana im na trenutke djeluje tragikomično na čelu s nesigurnim golmanom (Čavlina, Nevistić). Sav pritisak je na njima te oni moraju napasti što bi trebalo otvoriti dosta prostora nama.
Moj priželjkivani sastav: Zloma - Devetak, Radeljić, Majstor, Oreč (ako je spreman) - Selahi, Petrovič - Nais, Fruk, Janković - Čop

B
Ako ponove igru sa zadnje tekme na Maksimiru mogli bi lako dobiti Dinamo.

M
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 19.02.2025, 11:00Njima se vracaju Franjic i Sucic a otpao im je Stojkovic.
I jedan i drugi nakon duge pauze i ozljede pa nebi trebali biti na 100%, mozda nece ni biti u prvoj.

Z
Sucic Petkovic i  Misic su najveci problem nama. Misic hrani loptama i Stojkovica i Baturinu i Petkovica, ako se njima neda dobra lopta iz sredine su beskorisni. Uđe im se malo čvršće i nema ih. Sucic je radilica u sredini.

Petkovic, Stojkovic i Misic nece igrati.

Sucic valjda nece od prve.

Sad ili nikad.
Sad je masa faktora na našoj strani.
Dinamo pada kao klada!

Ne pišem ovo iz perspektive da nam je pobjeda prilika za titulu, nebitno to sad, ovo pišem iz perspektive da dinamo nismo dobili od 2021. Dosta više posta jebemu sve. Frustracija bi uskoro mogla postati ko ono hajdučko prokletsvo.

Bojim se da će Sučić zaigrat kao i Radeljić u Osijeku.. ne vjerujem da će u takvoj utakmici Belcar debitirat a još manje vjerujem da će u derbiju igrat 4-1-4-1 s Kačavendom i Baturinom.

Z

Ništa se ne prepušta slučaju..  :nisamja: