SHNL 23. kolo, Rijeka - Dinamo, subota 22.02., 17.45h

Started by Hololulu, 17.02.2025, 12:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Tek sad dolazim k sebi, još uvijek se šamaram da slučajno se nebi probudio iz nekog sna...

Maestralna pobjeda i ono što još više veseli, kako su igrači 100% išli na svaku loptu, doslovce se bacali na glavu..šteta da još nije ušao i taj peti gol da im se popišamo do kraja, reći ću kako je ovo tek prva kamata za vracanje svih onih dugova..2:7 , 1:5 i ostali porazi

Navijanje po meni odlično, puno truda uloženo u koreo, stišali Boyse od prve minute

B
Kad smo kod navijača meni smeta Armadina tj. sj.tribina. Jučer sve super ali šta je sa ostalim tekmama? Npr. protiv Istre jako loša posječenost. Armada kao da je  postala derbi navijač?

R
Quote from: R13KA on 23.02.2025, 10:18
Quote from: Zelko Maler on 23.02.2025, 09:56Molimo se za zdravlje prvih 11. Rotaciju nemamo nazalost, ali nismo je imali bi 2017.
Ima samo Gojak i Škorić kad se vrati. Vidit ćemo tog Oreča.
Quote from: Kostrena on 23.02.2025, 10:09"Iz nekog neobjašnjivog razloga klub kao da gubi navijače"
Meni je razlog jako lako objašnjiv.
Atmosfera nije bila uopće loša, barem sa navijačke tribine, dečki su se baš jako trudili
Pošto je meni razlog neobjašnjiv, tebi jako lako objašnjiv, objasni ? ;D
Trebale bi biti sve tribine navijačke, ili zapad i istok nisu navijači Rijeke?
Šta se tiče navijačke tribine, pohvale za trud, ali tribina je (polu)prazna.

Ma dobro , zna se na šta se misli kad se kaze navijačka tribina, možda bolje preformulirat i reći tribina na kojoj su smješteni ultrasi...

Istina, sjeverna tribina nije bila ispunjena do kraja, ali konačno da se stavilo trake na S1 i S5 , da barem ako nije ispunjena, tribina izgleda "kompaktno" , pridonosi boljem navijanju

23.02.2025, 10:33 #243 Last Edit: 23.02.2025, 10:34 by 🔵 D10S ⚪️
I svi bivši dinamovci su slavili golove, napokon  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Moze li Orec igrati u srijedu ili subotu ili je ozljeda teža?

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.02.2025, 10:33I svi bivši dinamovci su slavili golove, napokon  8).
Čop se nije ni nasmiješio, kamo li slavio.

Ali nije napravio ni onu gestu rukama prema dole, meni dovoljno.

#degenerik

Quote from: Fornax on 23.02.2025, 10:40
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.02.2025, 10:33I svi bivši dinamovci su slavili golove, napokon  8).

Ako me pamćenje ne vara digao je ruke u zrak nakon što je VAR potvrdio gol. Pretpostavljam da je mislio da je u zaleđu kad ga je dao. Svi smo to mislili.

Nije istina, sjebao ga VAR, cekalo se dugo a i nakon toga digo je ruke u zrak
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ma čop je veliki vođa na terenu i to se vidjelo odmah u Osijeku kada je gurao gestama prema suigračima od prve minute, pritisak na golmana i zadnju liniju i želja ko u dvadesetrogodišnjaka.

Nakon Osijeka izjavio je kod Ribarića, a pustili su to u PSK, da je sretan jer je dobio priliku za osvajanje trofeja u ovim godinama i da se osjeća fizički jako spremno i pun želje za osvajanjem naslova, da ne igra zbog novca nogomet jer da je sve to vec dobio

Jebe mi se za njegovo slavlje golova, to je covjek koji je prosao vec cijelu karijeru i kojem je dinamo ipak nesto dao pa je okej pokazati respekt, bitan je pristup u toj utakmici, koji je on imao jucer, a nije naprimjer imao pjaca i xyz igraca

Čak i menalo jucer u slavlju golova sa đalovićem prvi, nadam se svemu najboljem i od njega, da moze uskociti i donesti prevagu u nekim utakmicama

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.02.2025, 10:51

Nije istina, sjebao ga VAR, cekalo se dugo a i nakon toga digo je ruke u zrak

Pa slavio je ako se ne varam i kad ih je iz kupa izbacio kad je zabio glavom za šibenik

Pogledao sam malo i snimku utakmice. Mi smo bili jako dobri, ali i Dinamo je baš bio loš. Mi smo ih izdominirali na krilima gdje su često grozno reagirali. Pogotovo Theofil, a i u obrani je Dinamo grozno izgledao. Mmae ne ulazi u blok, Galešić ne prati igrača, a svi ostavalju užasno puno prostora našim igračima. I Petrović i Janković su bili sami kao da su kužni.
Oduzimanje lopte nam je bilo sjajno. I Fruk i Petrović i Selahi su tu odradili masu posla. A i startovi na lotpu, pogotovo klizeći su bili svi pogođeni. Uglavnom, odlična borba za loptu.
Bilo je i puno pokušaja utrčavanja u prostor naših krila/napadača koji su tražili loptu u prostor. Masu tih pokušaja nije realizirano, pogotovo nakon ogromnog vodstva, ali bilo ih je i to pokazuje što se htjelo i koliko se htjelo.
Nadalje, s igračem više smo konačno igrali kako spada. Lopta je kružila s jedne strane na drugu. Rastegli smo maksimalno krila, a i središnji igrči bi prilazili aut liniji ne bi li rastegli maksimalno suparnika. Savršeno odrađeno.
I za kraj... igrač utakmice za mene je nekako bio Radeljić. Koliko je on lopti oduzeo, isključio Kangu, poslao nekoliko sjajnih okomitih lopti koje bi preskočile liniju obrane Dinama.

Uglavnom, sjajna večer.  :svakacast:

D
Za razliku od nekih upisa ovdje koji su vec nakon pet minuta znali da cemo pobijediti, ja i dvadeset minuta prije kraja na 4:0 i sa igracem vise nisam bio miran. Ma da idem reprizu gledati vjerojatno je nebi mogao mirno odgledati.
Toliko se nakupilo u nasim medusobnim ogledima sa njima, od sportskih i nesportskih okolnosti.
Svaka cast ekipi, stozeru i svima u klubu. Osjeti se to zajednistvo u ekipi, a kada je tako mozemo daleko.

T
Oreč može i ispred bogija. On je ipak klasa bio u Veležu

K
Quote from: Zelko Maler on 23.02.2025, 10:39Moze li Orec igrati u srijedu ili subotu ili je ozljeda teža?

Neće sigurno

Ne znam ako ste primijetili, ali s guštom se nasmiješio Čop kad je par igrača doletilo u zagrljaj, bilo mu je itekako drago
Dobro, dobrooo! Fuć!