SHNL 23. kolo, Rijeka - Dinamo, subota 22.02., 17.45h

Started by Hololulu, 17.02.2025, 12:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
23.02.2025, 11:44 #255 Last Edit: 23.02.2025, 11:54 by moreplovac
A poslije utakmice Gojak i Rukavina skaču i navijaju ko da su sa Turnica.

To sve, tu energiju koju igrači prikazuju treba zahvaliti osporavanom Đaletu, igrači ginu na terenu, ako jedan ispadne drugi doleti i baca se na glavu. Đuro kome se osporavala igra unazad gubi loptu i bjesomučno trči nazad i ispravlja grešku. Svi ali baš svi nabrijani.
Đale svaka čast, uvukao se pod kožu svima, igračima i navijačima sa tom svojom nepresušnom energijom.

U taktike neću ulaziti jer ima onih koji to kuže bolje, ali tako se bori za i voli Riječki dres i Riječki grb.

Gojak je lijepo rekao da želi trofeje s Rijekom, na dobrom je putu  :neretljak:
Dobro, dobrooo! Fuć!

R
Ja ne kužim zašto većina tu kritizira Bogojevića.? Prošle sezone bio je više nego dobar kad je igrao, ove sezone je imao par slabijih utakmica, posebno protiv Istre, ali imao je i dobrih utakmica. Jučer odličan. Pjaca praktički nije postojao.

Quote from: LenRi on 23.02.2025, 09:57To nam je falilo lani, Sopić je ko fol htio pošteno osvojiti naslov, a u biti nije se htio zamjeriti Dinamu u nadi da će ikad postati njihov trener.

Hvala najljepsa da je netko to napisao.

I ne samo to, njegov pristup fizickog ubijanja sebe da bi onda fizicki ubio protivnika moze funkcionirat desetak kola zaredom ali ne duze od toga... Pa nisu igraci roboti.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

M
Quote from: Plumbum on 23.02.2025, 11:52
Quote from: LenRi on 23.02.2025, 09:57To nam je falilo lani, Sopić je ko fol htio pošteno osvojiti naslov, a u biti nije se htio zamjeriti Dinamu u nadi da će ikad postati njihov trener.

Hvala najljepsa da je netko to napisao.

I ne samo to, njegov pristup fizickog ubijanja sebe da bi onda fizicki ubio protivnika moze funkcionirat desetak kola zaredom ali ne duze od toga... Pa nisu igraci roboti.

Taman za zadnjih 10 kola Osijeka

ne znam za vas, ali guštam danas dok čitam izjave purgerčića!!!!! hahahaha
Europa je jedino mjerilo!

K
Quote from: R13KA on 23.02.2025, 11:50Ja ne kužim zašto većina tu kritizira Bogojevića.? Prošle sezone bio je više nego dobar kad je igrao, ove sezone je imao par slabijih utakmica, posebno protiv Istre, ali imao je i dobrih utakmica. Jučer odličan. Pjaca praktički nije postojao.
Pa zbog tih slabijih očito, ne sjećam se nijedne dobre kao jučer, ali mu pomažu /odmažu i suigrači

Razmišljam, ukoliko osvojimo naslov, moramo poslati veliku zahvalu Olimpiji.

Ispadanje od njih je najbolje što nam se moglo dogoditi, ponavljam, ukoliko osvojimo naslov.

Quote from: Monarh on 23.02.2025, 12:11Razmišljam, ukoliko osvojimo naslov, moramo poslati veliku zahvalu Olimpiji.

Ispadanje od njih je najbolje što nam se moglo dogoditi, ponavljam, ukoliko osvojimo naslov.
#PorazZaBoljeSutra
#degenerik

Quote from: Kostrena on 23.02.2025, 12:07
Quote from: R13KA on 23.02.2025, 11:50Ja ne kužim zašto većina tu kritizira Bogojevića.? Prošle sezone bio je više nego dobar kad je igrao, ove sezone je imao par slabijih utakmica, posebno protiv Istre, ali imao je i dobrih utakmica. Jučer odličan. Pjaca praktički nije postojao.
Pa zbog tih slabijih očito, ne sjećam se nijedne dobre kao jučer, ali mu pomažu /odmažu i suigrači
Jučer je dobro odigrao, ali je kod 0:0 ispao i moglo je biti grdo.
Ja bih za njega rekao da je dobar, ali da je za jedan nivo ispod ostalih. A vjerojatno dva ispod Smolčića. Pogotovo defanzivno.

R
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.02.2025, 10:51
Quote from: Fornax on 23.02.2025, 10:40
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.02.2025, 10:33I svi bivši dinamovci su slavili golove, napokon  8).
Čop se nije ni nasmiješio, kamo li slavio.

Ali nije napravio ni onu gestu rukama prema dole, meni dovoljno.

Nije istina, sjebao ga VAR, cekalo se dugo a i nakon toga digo je ruke u zrak
[/quot
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.02.2025, 10:51
Quote from: Fornax on 23.02.2025, 10:40
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.02.2025, 10:33I svi bivši dinamovci su slavili golove, napokon  8).
Čop se nije ni nasmiješio, kamo li slavio.

Ali nije napravio ni onu gestu rukama prema dole, meni dovoljno.

Nije istina, sjebao ga VAR, cekalo se dugo a i nakon toga digo je ruke u zrak

I ja sam cekao da zabije da vidim da li ce proslaviti  ali  isti moment je zastavica bila gore.

Covijek je iskreno slavio sve golove svojih suigraca, meni dovoljno.

M
Bogi je primarno krilo i beka je počeo igrati kod nas.
Drugo poluvrijeme jučer je podsjetio na Caffua kad bi se ovaj umorio, nebi se ni vraćao iza.
Šala mala, Bogi je fino odradio što je trebao. Sa igračem više pomagao je Jankoviću na krilu a Janko je mogao onda više u sredini orat.

L
Pogledao sam opet start kange na radeljiću, po meni se je morao uključiti VAR, start je bio za crveni karton, a ne za drugi žuti

U Mamic eri nebi dobio ni žuti, samo opomenu i do poluvremena bi napravio jos 3 faula i nebi dobio zuti. Na poluvremenu bi ga zamjenio i ostali bi sa 11 igrača.

Definitivno razlika u suđenju nekada i sada.

Nije perfektno, ni blizu ali da je bolje, je

R
Quote from: Vado Magnar on 23.02.2025, 12:23
Quote from: Kostrena on 23.02.2025, 12:07
Jučer je dobro odigrao, ali je kod 0:0 ispao i moglo je biti grdo.
Ja bih za njega rekao da je dobar, ali da je za jedan nivo ispod ostalih. A vjerojatno dva ispod Smolčića. Pogotovo defanzivno.
Možda je to problem bas to da ljudi očekuju da bude Smolčić, ali Smolčić je kao bek bio najbolji igrač u ekipi, pa su ipak za Bogojevića postavljeni preveliki kriteriji