SHNL 23. kolo, Rijeka - Dinamo, subota 22.02., 17.45h

Started by Hololulu, 17.02.2025, 12:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Miškoviću odlazi. Bravo dečki i Đale

Mojoj sreći nema kraja bravo Rijeka  :svakacast:
Forza Fiume ale!

R

Quote from: Ro-Ro on 22.02.2025, 21:18Vrijeme je da se svi pogledamo u ogledalo i zamislimo sta se sve napisalo kontra kluba, Miska, Djaleta, igraca itd...

Fantasticna igra i rezultat od veceras nece promijeniti moje misljenje o Misku. Ja hocu samo da prestane prodavati igrace malogradjanskom. Ne drugim klubovima, nego samo doticnim ciganima. I da prestane dovoditi igrace iz malogradjanskog, ili barem da na njima provede temeljiti psihotest da nam se vise ne dogode neprincipijelne pizde koje su placene a svjesno zabusavaju.

Za Djaleta svo vrijeme imam najbolje misljenje, pa i kad se desila Olimpija. Mene je zauvijek kupio onim kada nije htio s govnarom preci u malogradjanski.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Quote from: Kostrena on 22.02.2025, 19:59Sad počinje prvenstvo, jer sada svi igraju protiv nas za milijun, a ja nebi tovare otpisao još

Upravo to. Ni njih ni malogradjane.

Do kraja sezone ovo mozemo zeznut jedino da porazimo sami sebe. Ili ako se ponovi sudacka muljaza tipa "nikakav rizik".

Sad je ogroman plus sto vise nema sopicevog nacina igre.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

R
Sad je 30% mi, 30% Hajduk, 40% Dinamo. Gonimo, to je najvažnije, do kraja veselje

B
Ajme ovo danas je bilo spektakl
Totalno smo ih ubili bravo dečki i đale  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:

ŠUTI SAMO ŠUTI MOJ DJEČAČE PLAVI!!
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Hajduk i titula... molim malo ozbiljnosti ;D
Btw bel je danas objektivno gledao odrzao skolu sudjenja svim sudcima

R

F
Ljudi, vrijeme je da oni koji nisu uzeli pretplate, radi nase Rijeke pojedu govno i kupe pretplatu. Zajebite inat, zajebite glupog Miskovica, ocito je da cemo biti u igri do zadnjeg kola, a nasa Rijeka nas treba!! Moramo sad napuniti Ruju sve tekme do kraja, a imamo ih jos 6. Gledam, polusezonski istok je 115 EUR, a sjever 86 EUR. Nece vam srce dozvolit da ne odete barem na hajduk i na zadnje kolo ako bude odlucivalo i te 2 ulaznice cete platiti koliko je i ova pretplata.

R
Quote from: Zelko Maler on 22.02.2025, 20:32DInamo pada kao klada!   :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:

btw ima li još netko da ga kup ne interesira? Samo je Gorica bitna sad!
Hajduk je pa me zanima. Ni u prijateljskoj ne volim kada od njih izgubimo. Da u srijedu igramo kup u Koprivnici, nebi ni gledao utakmicu, jer bi možda bolje bilo da ispadnemo. Samo subota i Gorica su bitni, ako ne pobjedimo, ova 3 boda padaju u vodu. 

Samo pomalo!

Nikako biti naivan, ovo medijsko uzdizanje nas i gaženje Dinama se u sekundi okrene.

Voda je došla do ušiju, više nije zajebancija, pogotovo što se svi klubovi bore za nešto.

Velika pobjeda , odlična igra, i u poziciji smo da sami odlučujemo o sebi. Nama bi idealno bilo da Dinamo klepi Hajduka sljedeće kolo, a mi u slučaju pobjede nad Goricom odlazimo na +4 i dobivamo pravo na taj jedan kiks. Ali mene strah i te Gorice.

Moje viđenje je da imamo 12 do 13 igrača koji nose igru, ispadanje jednog iz sastava remeti ritam, ispadanje dvojice stvara nam velike probleme.

Selahi, Petrovič, Radelja,Majstor, Fruk, Nais, Janko, Devetak, Čop. To je 9 igrača u polju koji imaju krucijalnu važnost , izostanak bilo koga remeti čitav koncept naše igre .

Cijela sezona je nekako mučna, tu smo cijeli vrijeme ali kao da nitko ne zna kako i zašto. I sami malo hvalimo malo seremo.

I mislim da i ekipi najviše paše sa je svi podcjenjuju i da im je to pogonsko gorivo, inat da svima pokažu da oni to mogu.

R
@Monarh.  Po meni, ja bi odmah potpisao pobjedu Hajduka na Maksimiru iduće kolo. Pa nismo naivno, znamo svi kako to ide. Da bi uopće razmišljali o naslovu treba se riješiti Dinama, da bi se riješili Dinama treba ići iznad 10 bodova uoči zadnjih 10 kola. Ni mi ni Hajduk nismo u stanju pobjeđivati u seriji, Dinamo je.
Kako god trenutni moment i situacija na tablici izgledala, najbolje je da iduće kolo Hajduk dobije i dotiče iz skroz. Ako ni ostali mi i tovari imamo sasvim solidne šanse da budemo prvaci.
Ja i dalje mislim da će prvak biti Dinamo

K
Mi smo prošle godine imali jako puno prilika u za ovakve povratne lopte, ali nismo dodavali.
Ne znam meni bez Pašalića to izgleda puno bolje, samo da ne bude ozljeda.
Radeljić je 50% obrane, kakav igrač  :svakacast:
Ove zadnje dvije su za Sopićevu Rijeku avion, puno raznovrsnije igramo i teško je to branit.
Đalović će biti jeben trener.
Žao mi je da neke igrače odmah napadamo ali nam je svima pun k više dinama, otpadaka i lizanje sa njima
A Mišković neka se napuši, vidi se šta znači Rujevica od 7k ljudi, i neka se ne vraća do nove godine.

I da ja ne bi da tovari pobjede nikako, ako mafija vidi da pajceki nemaju šanse okrenut će svu snagu na tovare, neka bude x ali mi moramo dobiti

Nama bi najvise odgovaralo da blizanci podijele bodove a pogotovo ako kojim slucajem dan ranije protiv Gorice ne osvojimo tro(bod).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡