SHNL 23. kolo, Rijeka - Dinamo, subota 22.02., 17.45h

Started by Hololulu, 17.02.2025, 12:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

H
Sve je bilo na svom mjestu, ali Toni Fruk je ekstra klasa i igrač za ozbiljne europske klubove :svakacast:

R
Quote from: Monarh on 23.02.2025, 19:46Nego, jeste li primjetili kako smo opasni u kornerima od kad ih Đuro izvodi?

U Osijeku gol nakon Đurinog kornera, sada asist iz kornera Petroviću i gol Čopa moglo bi se reći opet zaslugom dobro izvedenog kornera i kaosa koji je nastao.

Devetak i Đuro su mi pokazali najveći napredak, ali Đuro igra baš jebeno. Stoji da mu defanzivna igra nije jača strana ali jučer je trčao kao navijen, oduzimao lopte, borio se... :svakacast:

I tko bi rekao  prije par mjeseci da će postati jedan od nosioca igre i da ćemo se početi pitati što će biti s njim na ljeto?
Quote from: Monarh on 23.02.2025, 19:46Nego, jeste li primjetili kako smo opasni u kornerima od kad ih Đuro izvodi?

U Osijeku gol nakon Đurinog kornera, sada asist iz kornera Petroviću i gol Čopa moglo bi se reći opet zaslugom dobro izvedenog kornera i kaosa koji je nastao.

Devetak i Đuro su mi pokazali najveći napredak, ali Đuro igra baš jebeno. Stoji da mu defanzivna igra nije jača strana ali jučer je trčao kao navijen, oduzimao lopte, borio se... :svakacast:

I tko bi rekao  prije par mjeseci da će postati jedan od nosioca igre i da ćemo se početi pitati što će biti s njim na ljeto?

Ali I Devetak je puno ofenzivniji...drugi gol , pas Djure pa prolaz Devetka i povratna na Janka.. kao nekada Rile i Veso ..bas je bilo gust za gledat

R
Nego ona sansa iz prvoga Petrovica kada je glavom ispred Nevistica stigao na loptu nalon ubacaja Janka  , za malo je prebacio gol ali ga je Nevistic slozio.jer je falio loptu ..sta ne bi to trebao biti penal  :bo: ..VAR ?
Mislim da je Djale dobio zuti za prigovor

Ne mogu dočekat subotu sad... ujutro nas nekolicina sjest u auto, stat pojest janjca pa u goričko blato... uzbuđenje na max  8)
Dobro, dobrooo! Fuć!

Quote from: Ro-Ro on 23.02.2025, 20:08Nego ona sansa iz prvoga Petrovica kada je glavom ispred Nevistica stigao na loptu nalon ubacaja Janka  , za malo je prebacio gol ali ga je Nevistic slozio.jer je falio loptu ..sta ne bi to trebao biti penal  :bo: ..VAR ?

Ja sam to vidio na snimci i da, odmah sam rekao, pa takve penale sude protiv nas.
Ali dobro, cinjenica je da je suđenje ove godine takvo da jasno ima gresaka, ali definitivno se ne vidi tendencija i namjera kao proslih godina.
Odnosno, da prisnazim, da je ovakvo suđenje bilo lani, mi bi bili prvaci.

B
Prosle godine nismo mogli bit prvaci kad bi od Dinama izgubili prije nego sta bi izasli na teren

Quote from: Brzina92 on 23.02.2025, 20:33Prosle godine nismo mogli bit prvaci kad bi od Dinama izgubili prije nego sta bi izasli na teren

Ajde prodaj te fore djeci u vrticu, jebote, uvijek iste glupe replike na ovom forumu, pa kako vam se da pisat ovakve gluposti?

Bezveze negativna energija po forumu, a klub nam se odlično diže iz kola u kolo... ajmo malo pustit nervozu sa strane i uživat u momentu!
Dobro, dobrooo! Fuć!

R
Quote from: Snjesko on 23.02.2025, 20:29
Quote from: Ro-Ro on 23.02.2025, 20:08Nego ona sansa iz prvoga Petrovica kada je glavom ispred Nevistica stigao na loptu nalon ubacaja Janka  , za malo je prebacio gol ali ga je Nevistic slozio.jer je falio loptu ..sta ne bi to trebao biti penal  :bo: ..VAR ?

Ja sam to vidio na snimci i da, odmah sam rekao, pa takve penale sude protiv nas.
Ali dobro, cinjenica je da je suđenje ove godine takvo da jasno ima gresaka, ali definitivno se ne vidi tendencija i namjera kao proslih godina.
Odnosno, da prisnazim, da je ovakvo suđenje bilo lani, mi bi bili prvaci.

Sudenje je ove godine meni osobno super , ima gresaka i biti ce ih ali sve u svemu ocijena 8 od 10
Meni se cini da se tu VAR trebao ukljuciti, bas mi bilo cudno da se to propustilo

Šta nam nisu takav penal svirali protiv Corvinula?

Quote from: Kostrena on 23.02.2025, 17:47Nakon 20 godina trebat će ti 20 dana da shvatiš šta se događa 😆
Quote from: aahzinho on 23.02.2025, 19:27
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.02.2025, 17:35Si se usrao kad su u 70.minuti izašli Čop i Nais  :D?

Inače nakon ovako veličanstvene pobjede došao mi je gušt da nakon 20g odigram football manager. Kupio danas fm 2024 i sad ću silovat blizance  ;D.

Stari moj...najveća panika je bila u 89. kad je izašao Radeljić. :D

20 godina?
Do srijede najkasnije ćeš odustati jer je postalo sve prekomplicirano.  :nisamja:

Ma brzo sam pohvatao, dobio sam 2.momcad rijeke 1-0 a izgubio neku prijateljsku 4-3  8). Smola krivac za gol, Veiga usao i rasturio a Janko naj igrac  8). veznjak Pavlovic top a Fruk i Hodža su jos na godisnjem  ::).

Ontopic

Kaze Joško malo prije da se dopisivao sinoc s gazdom, kao da ga je u zajebanciji pitao jel pripremio pare za premije  :neretljak: . Nisam skuzio da li radi pobjede ili radi potencijalnog naslova  :).

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Ubaci si update sa novim transferima, za početak 😆
Joško za savjetnika savjetnika uskoro

B
Dajte mu dopa nije mu dobro pera  ga kriza  ;D

" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Sad sam gledao Skominu. Znači ljudi su secirali svaki prekršaj za žuti karton,skoro svaki faul. Ne sjećam se godinama ranije kad je bilo navlačenja za četnike da su se tako secirali faulovi i kartoni

L
A nisu prikazali situaciju kad je Nevistić pokupio Petroviča, po meni čisti penal