Dobrodošli na Tribinu!

Started by TIR, 03.04.2023, 23:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Stranica nije bila dostupna preko noći pa do danas u podne, problem je otklonjen.

Ako se nešto slično pojavi u narednim danima (na kraći period), zamolio bi da javite u ovu temu da znamo provjeriti. Hvala!
#navodninavijač

Pratim forum sporadično zadnjih mjeseci... Ono, tek toliko da budem u toku s događanjima oko kluba... Moram reć, gaussova krivulja se ovdje u zadnjih godinu dana pomakla dosta nalijevo, što je neizbježna posljedica omasovljavanja...

Hrki je i dalje legenda, vi ostali ste svi tako-tako.  ;D

Rock on.

#degenerik

25.03.2026, 10:51 #167 Last Edit: 25.03.2026, 14:22 by TIR
Inače kad smo kod starih-novih korisnika, ako se pitate gdje je nestala čakavština - nakon dvodnevnog bana zbog spuštanja na osobnu razinu wafu (taj post je citiran ispod) što je uredno prema pravilima foruma, VIIRC je odlučio pobrisati account.

Da ne bi bilo da sam ga potjerao kao Miško Sancheza :nisamja:

QuoteNemoj se razjadit, ali najdebilneji  komentari na forumu su tvoji. Ne znan ako imaš kakov problem ili si privatno takov. Posti su ti da vavek neš pišeš, a niš ne napišeš, kako da kakov gluhonijem bi tel neš povedat pa se muči ap ne more, tako ti s pisanjem.
Gukni galebe, neće ti niki zamerit ako napišeš svoju analizu igrači, trenera, svoje želje, ča je bilo dobro, ča malo manje dobro.
Kako da ti malo fali va glave, siguran sam da neda, ma tako izgleda. Da se ne biš razjadil, sakakovih nas je, samo dobronamjerno pišen.
#navodninavijač

Šteta, VIIRC je ljudina
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Bilo bi zanimljivo cuti njegovo misljenje nakon Gorice 4-0  ;D

I kada bi pobjedili bi bila "najhuja partida ikad"