RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Zelko Maler on 21.10.2025, 07:34Sparta odigrala 0:0 u nedjelju. Slavia isto odigrala nerješeno u subotu. Sparta je prva, ali su se proputili odvojiti. Nisu nešto igrali, možda se boje i misle na nas pa su bili u grču.  ;D
Iz potpuno ne pouzdanih izvora doznajemo, kako su utakmicu iskoristili za kamuflažu i dudu varalicu jer su na tribinama bili skauti iz Rijeke. Već mjesec dana im u svlačionici visi transparent "Rieka musí padnúť!".
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Quote from: ričan on 17.10.2025, 21:50Po većini komentara na nastupe Jankovića u zadnje vrijeme, reklo bi se da nas UEFA gura s ovom kaznom po kojoj dotični ne može igrat.
Meni je iskreno zao decka. Trenutno je u velikoj krizi, I mentalnoj I fizickoj. Mozda ga je trebalo Malo prije staviti na klupu dok se neskulira. Ali definitivno je jedan od rijetkih igraca koji gine svaku tekmu za dres koji nosi

Po svim prognozama očekuje se velike količine kiše i tko zna u kakvom će stanju biti teren a i mi posto imamo lijepo natkriveni stadion.Dan tj. predvečerje će biti zanimljivo..
Volim grad koji teče

Kiša nam može biti 13 igrač, rezultata radi mislim da nam se otvara veća šansa za bolji rezultat po kataklizmičkim uvjetima.
23.10 isti datum ko protiv one veličanstvene pobjede nad Feyenoordom po sličnim uvjetima, skoro na isti datum pao je i Real, sada nam Sparta dolazi.
Svi uvjeti za vrhunski rezultat su tu.

Z
protiv Sparte nemaš što izgubit, ako izgubiš, jebiga, jači su, nastavljaš gdje jesi, a ako dobiješ može nam biti prekretnica sezone.

Mislim da to većina navijača ne kuži i ako izgubimo će opet krenut drvlje i kamenje.
Problem je najveći ko će pomoć Petroviču u defenzivi u sredini, e moj Darko što si ti nama skuhao majku mu poljubim.

Ma koliko su jači? Ne radi se o momčadi iz lige petice. Dolaze nama i očekujem pobjedu, bod najmanje. Ako su mogli Paoka skinuti mogu i ove. Samo za početak bi bilo dobro vidjeti želju kod igrača

Zinula im usta za novcem i sad kad se nije realiziralo nosevi dolje

18:45 CET - Rijeka (Stadion HNK Rijeka)
HNK RIJEKA (CRO) - AC SPARTA PRAHA (CZE)
Referee: Robert Jones ENG
Assistant Referee 1: Lee Betts ENG
Assistant Referee 2: Neil Davies ENG
Fourth Official: Anthony Harrington ENG
Video Assistant Referee: Matthew Donohue ENG
Assistant Video Assistant Referee: Timothy Wood EN

Sudi englez

Najbolje da ni ne igramo protiv sparte doma , odma predamo i gotovo :bo:

Iskreno boli me k tko dolazi, ima da pokazu htijenje i da grizu, za ostalo cemo lako

L
Kladionice vide Spartu kao blagog favorita 2,10 je na njih

R
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 21.10.2025, 18:1218:45 CET - Rijeka (Stadion HNK Rijeka)
HNK RIJEKA (CRO) - AC SPARTA PRAHA (CZE)
Referee: Robert Jones ENG
Assistant Referee 1: Lee Betts ENG
Assistant Referee 2: Neil Davies ENG
Fourth Official: Anthony Harrington ENG
Video Assistant Referee: Matthew Donohue ENG
Assistant Video Assistant Referee: Timothy Wood EN

Sudi englez
Nek vidi pička engleska što je potop a ne ona kamilica gore

Zanimljivo je da je jučer bio koeficijent 1.85 na Spartu, danas je 2.40. Izgleda da vremenske (ne)prilike utječu na bukije.

Pomaknuti su termini od par europskih utakmica baš radi vremena, feyenoord i az

K
Lincoln dobio doma, ne smijemo unaprijed bodove upisivat.

Aek laranca dobila crystal palace, prva je na tablici.
Celje 3.

Bit ce zajebano na Rujevici...