RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sad zamislimo, da imamo 11 igrača kao Adu gdje BKFC ulaže u HNK Rijeka. Klub viša razina...
Ri Or Die

Quote from: Marabunt Campetto on 25.10.2025, 12:37Sad zamislimo, da imamo 11 igrača kao Adu gdje BKFC ulaže u HNK Rijeka. Klub viša razina...

Da imaš 11 igrača na njegovoj razini bili bi u jakoj borbi za prvaka svaku godinu.

5 bi ih bilo dosta, previše mladih isto nije dobro.
Neznam, fokus nama mora biti na europu, u HNLu uzet to treće mjesto i ubacivat lagano juniore 1 po 1 i davat im šansu.
Kup je tu naravno ko neka moguća ulaznica za Europa Ligu, ali jedino što bi trebao biti fokus je na Europu ovu sezonu i da zgrabimo taj koeficijent koji će nam u budućnosti zagrantirati nositeljstva u pretkolima i play offu.
Naravno i financija radi europa, sada smo na uaradi od 4 milijuna, ići će to još ako sve bude kako treba i na x2 cifru.
Koračić po koračić, osvojili smo duplu krunu, neka se i malo druga dječica sada igraju.

B
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 25.10.2025, 14:035 bi ih bilo dosta, previše mladih isto nije dobro.
Neznam, fokus nama mora biti na europu, u HNLu uzet to treće mjesto i ubacivat lagano juniore 1 po 1 i davat im šansu.
Kup je tu naravno ko neka moguća ulaznica za Europa Ligu, ali jedino što bi trebao biti fokus je na Europu ovu sezonu i da zgrabimo taj koeficijent koji će nam u budućnosti zagrantirati nositeljstva u pretkolima i play offu.
Naravno i financija radi europa, sada smo na uaradi od 4 milijuna, ići će to još ako sve bude kako treba i na x2 cifru.
Koračić po koračić, osvojili smo duplu krunu, neka se i malo druga dječica sada igraju.

Baš to, 3 mjesto, kup, proljeće u Europi i 10ak M€ od nagrada, više nego dovoljno  8) 

L
Pobjedom protiv Sparte prešli smo 6 milijuna zarade, ako je vjerovati ovome
https://x.com/fmeetsdata/status/1981755014159683980
Mislim da oni odmah računaju i zaradu od marcet poola koji se dodjeljuje na kraju sezone

P
Ma iskopat ce ih drs negdje, vidis da nas uvjeravaju da radi odlican posao

R

Vizinger riješio Celje

Quote from: LenRi on 25.10.2025, 14:18Pobjedom protiv Sparte prešli smo 6 milijuna zarade, ako je vjerovati ovome
https://x.com/fmeetsdata/status/1981755014159683980
Mislim da oni odmah računaju i zaradu od marcet poola koji se dodjeljuje na kraju sezone

džaba nam kad su vatrogasci 5,8  ;D
Europa je jedino mjerilo!

Z
Lincoln je "It" utakmica. To moramo dobiti, nije sad dinamo najvažniji nego Lincoln jer rezultat u europi ima financijski aspekt, a još važnije ima i rezultatske afekte  od kojih možemo ubirati plodove u idućim sezonama lakšim ždrijebom i opet skupinama. Znači mi smo s naslovom prvaka jedva ušli u to najslabije natjecanje, da nismo bili prvaci ne bi mi vidjeli skupina.

Ako dobijemo Lincoln to je 6 bodova i ja mislim da ni to neće biti dosta za prolaz  ( možda jedino na gol razliku se ulove zadnja mjesta za ići dalje), ali odbijam vjerovati da ćemo protiv Celja, Larnake i Sakhatar uzet 0/9, makar jedan bod iz te 3 utakmice i to bi nam trebalo biti dovoljno.

L
Ako Lincolna dobijemo ne bi me začudilo da riješimo i larnacu i Celje, te napadnemo top 8

28.10.2025, 08:25 #1106 Last Edit: 28.10.2025, 09:10 by D2
Quote from: Zelko Maler on 28.10.2025, 07:25Lincoln je "It" utakmica. To moramo dobiti, nije sad dinamo najvažniji nego Lincoln jer .....
EDIT: kasnije ide isrpavak , ali smisao je tu. 8)

Lincoln je najvažniji samo i jedino jer je utakmica koja se igra prije utakmice s Dinamom. Točka.

Ove priče o eurima, koeficijentima i sve ostalo su u razini priča o ražnjevima, zečevima i šumama.
Igra, igra i samo igra je ono što dugoročno donosi rezultat i sve ostalo što dobar rezultat implicira. Zato protiv zahuktalog Lincolna treba odigrati ponovno jednu dobru utakmicu, a onda to treba ponoviti na onoj sljedećoj pa na onoj iza nje pa opet i na onoj poslije te i ..... shvatili ste. Koliko god floskulasta bila misao kako se igra utakmicu po utakmicu to jedina ispravna vodilja.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Lincoln je najvažniji samo i jedino jer je utakmica koja se igra prije utakmice s Dinamom. Točka.

[/quote]

??
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

28.10.2025, 09:09 #1108 Last Edit: 28.10.2025, 09:11 by D2
Quote from: waf on 28.10.2025, 09:01
Quote from: D2 on 28.10.2025, 08:25Lincoln je najvažniji samo i jedino jer je utakmica koja se igra prije utakmice s Dinamom. Točka.
??
Hebate led napisao bedastoću jer sam u glavi imao (ili nemao kako tko gleda na stvari) da s Lincolnom igramo prije.
U tom slučaju mijenjam iskaz i tvrdim kako je trenutno Dinamo jedina važna utakmica.
 :nisamja:  8)  ;D  ;D  ;D  ;D

@waf hvala na primijećenom.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

A
Quote from: LenRi on 28.10.2025, 07:47Ako Lincolna dobijemo ne bi me začudilo da riješimo i larnacu i Celje, te napadnemo top 8
Evo od teške depresije napadamo konferencijski naslov....kako malo ljudima treba