RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
1. ili 2. mjesto nećemo osvojiti ove sezone. MI smo na -11 od prvog mjesta nakon 11 kola. To je strašno loš rezultat za aktualnog prvaka i još uvijek mislim da na zimu za to treba netko odgovarati.
S obzirom na okolnosti 3.mjesto na zimu bi bila premija i mislim da ćemo to uzeti.
Da i budemo 4.-5. na zimu nije strašno. Realno je za očekivati, da i prođemo dalje da ćemo maksimalno do 3. mjeseca gurati u europi i onda imamo čista 3 mjeseca samo HNL-a za nadoknađivanje bilokakvog zaostatka.
Europa je sad NAJVAŽNIJA. Ovo svaka utakmica je najvažnija objesite mačku o rep, zasrala je struka prvih par kola, zasrala je još više ljetni prijelazni rok  i sad je tako kako je.
Celje neće igrati bunker na Rujevici i to nama najviše paše, em igramo doma, em se neće zatvoriti jer oni to ne rade protiv nikoga. To će biti jebeno dobra utakmica. Za Larnaku bokte pitaj  kako će se postaviti, to je drugačija ekipa,a rezultat ih ide.

Quote from: D2 on 28.10.2025, 08:25Lincoln je najvažniji samo i jedino jer je utakmica koja se igra prije utakmice s Dinamom. Točka.

Ove priče o eurima, koeficijentima i sve ostalo su u razini priča o ražnjevima, zečevima i šumama.
Igra, igra i samo igra je ono što dugoročno donosi rezultat i sve ostalo što dobar rezultat implicira. Zato protiv zahuktalog Lincolna treba odigrati ponovno jednu dobru utakmicu, a onda to treba ponoviti na onoj sljedećoj pa na onoj iza nje pa opet i na onoj poslije te i ..... shvatili ste. Koliko god floskulasta bila misao kako se igra utakmicu po utakmicu to jedina ispravna vodilja.

Djelomično se slažem s izjavom i vodiljom da se ide utakmicu po utakmicu, ali to je malo crno-bijelo gledanje i ne bi smjelo biti jedino. Zagristi ću ješku i ponuditi kontraargument da je u ovom trenutku Lincoln važniji od pinama. I da stručni stožer treba u pripremi i realizaciji utakmice to uzeti u obzir.
Igrači se trebaju voditi tvojom misli da je slijedeća utakmica najbitnija i biti 100% fokusirani na pinamo.

Ali stožer treba gledati i mrvicu naprijed. To ne znači da trebaju zanemariti slijedeću utakmicu. Ali dio analize i razmišljanja o odabiru igrača i njihovom doziranju mora uzeti KL u kalkulaciju. Ne ići protiv pinama 120% ako to znači da će protiv Lincolna svi biti ispuhani baloni.

U domaćem prvenstvu će i u slučaju eventualnog kiksa biti više nego dovoljno prilika za vratiti se na europske pozicije. U KL ima manje prilika za bildati koeficijent koji će značiti raniji/kasniji start idućih sezona. Pobjeda ili dobar rezultat u Maksimiru znači dosta za moral ekipe, ali i ranijih godina smo se od tamo vraćali popišani, pa nije kraj svijeta ako izgubimo.

Klub kao klub ne smije funkcionirati u režimu od danas do sutra.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

B
Quote from: Arci1984 on 28.10.2025, 09:30
Quote from: LenRi on 28.10.2025, 07:47Ako Lincolna dobijemo ne bi me začudilo da riješimo i larnacu i Celje, te napadnemo top 8
Evo od teške depresije napadamo konferencijski naslov....kako malo ljudima treba
Mozemo svi poceti bukirati termine kod tatoo majstora- trofej Konf lige na prsima.

Quote from: Arci1984 on 28.10.2025, 09:30
Quote from: LenRi on 28.10.2025, 07:47Ako Lincolna dobijemo ne bi me začudilo da riješimo i larnacu i Celje, te napadnemo top 8
Evo od teške depresije napadamo konferencijski naslov....kako malo ljudima treba

Podsjeća na nešto.... :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

J
Quote from: Zelko Maler on 28.10.2025, 09:381. ili 2. mjesto nećemo osvojiti ove sezone. MI smo na -11 od prvog mjesta nakon 11 kola. To je strašno loš rezultat za aktualnog prvaka i još uvijek mislim da na zimu za to treba netko odgovarati.
S obzirom na okolnosti 3.mjesto na zimu bi bila premija i mislim da ćemo to uzeti.
Da i budemo 4.-5. na zimu nije strašno. Realno je za očekivati, da i prođemo dalje da ćemo maksimalno do 3. mjeseca gurati u europi i onda imamo čista 3 mjeseca samo HNL-a za nadoknađivanje bilokakvog zaostatka.
Europa je sad NAJVAŽNIJA. Ovo svaka utakmica je najvažnija objesite mačku o rep, zasrala je struka prvih par kola, zasrala je još više ljetni prijelazni rok  i sad je tako kako je.
Celje neće igrati bunker na Rujevici i to nama najviše paše, em igramo doma, em se neće zatvoriti jer oni to ne rade protiv nikoga. To će biti jebeno dobra utakmica. Za Larnaku bokte pitaj  kako će se postaviti, to je drugačija ekipa,a rezultat ih ide.

Bi li pristao odmarat fruka i petrovica protiv dinama jer je lincoln najvažniji? Što se radi kad je neko natjecanje "najvažnije"?? Je li Rijeka klub koji bira utakmice? Jesmo li se sigurno oprostili od prvenstva? Koliki je zaostatak za prvim prihvatljiv da ne odustanemo od borbe za bujol? Hoćemo li čuvat igrače za europu i protiv vara na Ruji? Uf, toliko pitanja ;D

Z
Quote from: Johnson on 28.10.2025, 11:28
Quote from: Zelko Maler on 28.10.2025, 09:381. ili 2. mjesto nećemo osvojiti ove sezone. MI smo na -11 od prvog mjesta nakon 11 kola. To je strašno loš rezultat za aktualnog prvaka i još uvijek mislim da na zimu za to treba netko odgovarati.

nisam mislio na nikakav odmor. Petroviča možda ne bi ni stavio, ne znam. Naravno da treba ići na pobjedu. Samo kažem da je utakmica protiv Lincolna važnija.

Bi li pristao odmarat fruka i petrovica protiv dinama jer je lincoln najvažniji? Što se radi kad je neko natjecanje "najvažnije"?? Je li Rijeka klub koji bira utakmice? Jesmo li se sigurno oprostili od prvenstva? Koliki je zaostatak za prvim prihvatljiv da ne odustanemo od borbe za bujol? Hoćemo li čuvat igrače za europu i protiv vara na Ruji? Uf, toliko pitanja ;D

J
Eto, zamišljam pobjedu protiv lincolna i guženje atomskog u maksimiru. Nekako mi je ovo drugo draže. :bo:

Z
28.10.2025, 11:42 #1117 Last Edit: 28.10.2025, 11:44 by Zelko Maler
Quote from: Johnson on 28.10.2025, 11:39Eto, zamišljam pobjedu protiv lincolna i guženje atomskog u maksimiru. Nekako mi je ovo drugo draže. :bo:

nadam se i ja obadvojem. Ali da moram birati, mislim da ne bi bio zadovoljan s mojim odabirom.

L
Quote from: Zelko Maler on 28.10.2025, 11:42
Quote from: Johnson on 28.10.2025, 11:39Eto, zamišljam pobjedu protiv lincolna i guženje atomskog u maksimiru. Nekako mi je ovo drugo draže. :bo:

nadam se i ja obadvojem. Ali da moram birati, mislim da ne bi bio zadovoljan s mojim odabirom.
Ja da moram birati izabrao bih pobjedu protiv Lincolna, ova europska sezona se uz dobre rezultate može pokazati kao ključna za budućnost kluba

Ja nisam nimalo izbirljiv.

Naime, ja bih odabrao pobjedu protiv dinama i odmah nakon toga, pobjedu protiv Lincolna!
Dobro, dobrooo! Fuć!

Ovako bi ja to rekao, Europa je prioritet broj 1 i taj plasman u proljeće, u HNLu ne bi neke planove kovao jer imamo daleko najmanji buđet i uz borbu ipak bi izabrao prije da razvijemo par mladih igrača i uz veliku čistku na zimu i ljeto planski da se pojačamo i onda da se galvazirano krene u napad na HNL sljedeće sezone.
Koliko god bi bilo sada slađe "nego ikada" dobiti Dinamo na Maksimiru i možda smjeniti im trenera, Lincoln je za nas trenutno mama i tata i takva nam mora biti svaka slijedeća EU utakmica.
Koeficijent koji će nam dovesti mir sa nositeljstvima naredne barem dvije sezone di će biti ipak puno lakše izboriti ponovno KL ili EL možda u slučaju osvajanja kupa ili u nekim kombinacijama drugog mjesta.
+ Punjenje badžeta
Razvijat Tačija, Kitina, Bodetića, Vinjata, Adu Adjeia i neke nove mlade ili iz škole ili iz HR ako dovedemo je dugoročno bolje nego opet se do kraja pusto nadat u titulu koju ipak ove sezone jako teško možemo dohvatiti.
Prošla sezona je bila kakva je, i ponoviti se neće.

Plansko djelovanje jedino može dovesti sa ovolikim ulaganjima na tron HNLa.

U sportu kalkulacije su jednake suicidu, jednostavno nema se sto kalkulirat, idemo utakmicu po utakmicu igrat i pobjeđivat!

28.10.2025, 12:28 #1122 Last Edit: 28.10.2025, 12:32 by NdockytovaLinijaKretanja
Ovo sve govorim da ostane trener koji je, jer vidimo da čovjek razvija sustav i da čovjek se ne libi rotirati, obzirom na kvslitetu kadra i kako izgledamo ja sam uvjeren da uz neki plan i ako se počne dovoditi ono što on hoće, slijedeća sezona bi mogla biti naša.
Pogotovo ako Hajduk ove sezone na neku foru osvoji i ispuše se ko balon a Dinamo u deugoj sezoni zaredom ostane bez titule.
Mi smo slijedeće sezone sa tim scenarijima na pole postionu.

Quote from: Deba on 28.10.2025, 12:27U sportu kalkulacije su jednake suicidu, jednostavno nema se sto kalkulirat, idemo utakmicu po utakmicu igrat i pobjeđivat!

Nisu to kalkulacije, to je plan. Moje navijačko stajalište je druga stvar, a to je da mi je bitnija europa nego hnl ove sezone.
Oni naravno moraju igrat svaku kao da im je zadnja.

Z
Mi moramo sve napraviti da opet iduće ljeto uđemo u skupine. To nam je fali sve ove godine Miškovićeve Rijeke. Euro skupine dvije sezone zaredom. Kad to uloviš, ulazit ćeš redovito.TU je i lova i koeficjent i bolji igrači i sve.