RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Barco igra u sredini Strasbourga, bit će dvoboj Barca.
Istaknut treba Encisa koji je meni bio vrhunski znao odigrat pod De Zerbijem u Brightonu, onako paklen igrač, malen, okretan i eksplozivan, tu je i legendardni Ben Chilwell i ona životinja u napadu Emegha koji je ozlijeđen.
U rasporedu kad igramo sa njima su im Auxere u gostima i Paris FC doma.

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 27.02.2026, 15:054 ekipe su se izvlačile za srebrnu i 4 za zelenu stranu (našu).
3 od 8 ekipa su predstavnici lige petice, i sva 3 su išla na zelenu stranu.
Nebitno i nema smisla gledat dalje od Strasbourga ali serem ti se na takav ždrijeb.

Ždrijeb nas jebe cijele sezone. Kad pogledaš unazad protivnike iz skupine, njih 4 su u 1/16 finala i još je Noah ispao u playoffu. Dakle, svi su bili itekako nezgodni protivnici.
Valjda smo ove godine ispucali svu nesreću u izvlačenju protivnika za slijedećih 5 godina, dok ovogodišnji koeficijent ne istekne.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

I
Ne razumijem to "zdrijeb nas jebe". Da, u konacnici je ispalo tako da su sve ekipe s kojima smo igrali sasvim dobre ekipe, ali prije zdrijeba mislim da bi svi birali lincoln red impse, celje, aek larnacu, noah i shaktar, nego nekakav aek atenu, crystal palace, mainz, alkmar ili samsunspor. Ne znam sad tocno kako su svi bili poredani po jakosnim skupinama, ali sjecam se da poslije zdrijeba nije bilo previse nezadovoljnih. Nije ni da nam je lose legao shelbourne u trecem pretkolu kvalifikacija za EL.

S
Ja Sam uvijek za sto slabijeg i prolaznijeg protivnika Ali definitivno prvi cilj je debelo napravljen a to je super bodovi za sljedecih 5 sezona. Jos jesen ponovo u mickey mouse ligu da to ponovimo a I lova je vise nego solidna

Mi smo vjerojatno najnesretniji klub Europe.. sad sam vidio da Strasbourg prije prve utakmice i prije i poslije druge utakmice igra s Auexerreom (16.), Paris FC (15.)  i Nantesom (17.)

Znači ne može nam apsolutno ništa olakšat.. nadao sam se da ću vidit kako igraju s Monacom, Lilleom, Rennesom ili nekim drugim konkurentom u borbi za Europu, ali oni igraju skoro pa trening utakmice u tom razdoblju.

Znači ne očekujte nikakvo podcjenjivanje ni odmaranje igrača jer im je Rijeka protivnik mjeseca.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Mislim da je malo teška riječ da smo najnesretniji u Europi nakon što je golman Omonije sjebao kičmu i otvorio vrata Nigerijskom propuhu koji nam je svojim suludim reakcijama praktički pustio prazan gol za 2. i 3. pogodak. ;)

Ždrijeb ko ždrijeb, kuglice nekad daju, nekad vrate. Pred 2 sezone smo do playoffa Konf. lige došli preko ekipa s Kosova i Farskih otoka, prošle godine izvukli rumunjskog drugoligaša u drugom pretkolu. Sve se to izjednači s vremenom.
#navodninavijač

@DirkVanHoojidonk ovaj forum nije ekvivalent raspravi nakon pete pive ispred Brodokomerca. Post pobrisan pa ga probaj ponovo napisat normalnije.
#navodninavijač

D
Quote from: TIR on 27.02.2026, 17:15@DirkVanHoojidonk ovaj forum nije ekvivalent raspravi nakon pete pive ispred Brodokomerca. Post pobrisan pa ga probaj ponovo napisat normalnije.
A bas si me uzeo na pik 😂

Evo ponavljam:
Iznimno sam iziritiran plesom kuglica u kotlu sudbine gdje oh srece li puste, od dva zala izvukosmo ono sudbinski teze, naricem nad sudbom nam gorkom koja dodijelivsi nam fransku daleku prizove mi bijes na oci

I
Kakav niz utakmica od 19.2. do 19.3. Tovari x2, omonia x2, strasbourgh x2, još lokosi i vukovar pride.

K
Da mi je neko ponudio na pocetku sezone nakon Paoka da ćemo igrati sa strasbourgom za 1/4 finala mislim da bi svako to prihvatio.

27.02.2026, 17:39 #1406 Last Edit: 27.02.2026, 17:39 by vMario87
Quote from: TIR on 27.02.2026, 17:14Mislim da je malo teška riječ da smo najnesretniji u Europi nakon što je golman Omonije sjebao kičmu i otvorio vrata Nigerijskom propuhu koji nam je svojim suludim reakcijama praktički pustio prazan gol za 2. i 3. pogodak. ;)

Ždrijeb ko ždrijeb, kuglice nekad daju, nekad vrate. Pred 2 sezone smo do playoffa Konf. lige došli preko ekipa s Kosova i Farskih otoka, prošle godine izvukli rumunjskog drugoligaša u drugom pretkolu. Sve se to izjednači s vremenom.

Jedno je ždrijeb, a drugo utakmica i ljudski faktor.. po tome nije Zlomislić kiksao zadnjih par mjeseci nego su protivnici imali sreće i nismo bili loši nego se Fruk ozljedio

Stvarno smo se nekome zamjerili kad u dva ždrijebanja 50-50 situacija izvučemo oba teža protivnika i još Strasbourg u razdoblju naših međusobnih utakmica igra s 15om, 16om i 17om ekipom na ljestvici..

Pa šanse za Strasbourg-Mainz put su 25%, a još za ovaj raspored Strasbourga mora bit 1 u milijun šansa.. nemoš reć da nije nesreća
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

I
Nesreća u ždrijebu, sreća na terenu.
Kako ono?
Njih 11, nas 11 pa ko koga.
 ;D

O
Malo nezgodan protivnik, mislim da se može odigrati, bez straha samo hrabro ući u obje utakmice, pa šta bude, samo neka se bore i rezultat će doći.

B
Zakljucit cu sa onom floskulom koja se koristi u hrvatskom kupu:
Zelimo li bit prvaci KL ionako moramo pobjediti sve najbolje.