RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Pesimista on 02.03.2026, 14:30Malo reklame od uefe  :svakacast:

Uefa nas je dobro "izreklamirala" na drustvenim mrezama poslije utakmica s Omoniom .

Z
02.03.2026, 20:45 #1426 Last Edit: 02.03.2026, 20:50 by Zelko Maler
Celje i Omonija popušili bodove za vikend.
Cisto pokazatelj koliko je teska pobjeda protiv Lokse ili bilokakva nakon europskog praznjenja.

Loksa je imala 3 puna treninga na kojima se mogla samo za nas priprrmati, mi nismo imali nijedan. Nista osim regeneracije.

Isto vrijedi za bilokog drugog protivnika, nemora biti Loksa. Zato su  uvijek krvavi bodovi nakon europe.

A
Kažu da nije zabranjeno sanjat...Lijepo bi bilo da vlasnik Chelsea i Strasbourga i njegovi ljudi dođu u Rijeku...Prošeću se malo prije utakmice po Opatiji, okuse za ručak kvarnerske škampe i  popiju bocu vrbničke žlahtine...Navečer da osjete huk i atmosferu sa Rujevice, te sa čuđenjem komentiraju kako takvu atmosferu oni nemaju ni na 4 puta većem stadionu... A onda da ih sutradan Miško još malo proveze sa svojom jahtom po kvarnerskim otocima i pokaže im sve ljepote ovog kraja...Pitali bi samo, di treba potpisat... ;D

Navijači Starsbourga su jako nezadovoljni vlasnicima jer se osjećaju nevažni pored Chelsea, pogotovo nakon šta im je trener prebačen u engleski klub...Mislim da nama nebi smetalo da nam dovedu par igrača iz Chelsea i da nam tu i tamo pokupe trenera ( na to smo već naučeni ). Inače potrošili su 118 mil eura za dovođenje igrača...Možda da im Miško još šapne dok kruže jahtom oko Malog Lošinja kako bi u Rijeci sa njihovih samo 10 mil eura igrali svake godine europske skupine i doživili proljeće, a sa samo polovicom od onog šta su uložili u Strasbourg imali bi klub koji igra Ligu prvaka redovito...A i za razvijanje igrača smo top , neka samo pogledaju primjer engleza Adu Adjeia...Čini se vrlo realna priča, čak kad ovako pročitam još jednom šta sam napisao, bili bi ludi da ne ulože u nas... ;D

P.S. Samo treba nać friške, prave kvarnerske škampe i pravu bocu vrbničke žlahtine, jedino na tome može past ovaj plan, sve drugo drži vodu...

M
Kad si tako sve srocio, ja se cudim koj vrag je tim ljudima da nisu vec ulozili svoje pare u nas klub

R
Očito je neko i htio ali je zapelo tko zna zašto

@AR 147 lijepa priča, ali nažalost nema smisla.
Zbog uefinih pravila ne bi mogli igrati LP ili EL svake sezone kao feeder klub.
A Francuska liga je daleko kvalitetnija razvojna liga od HNLa, za razvoj potencijalnih igrača Chelseaja.
Presitne ribe smo za ovako krupne igrače.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 03.03.2026, 07:31@AR 147 lijepa priča, ali nažalost nema smisla.
Zbog uefinih pravila ne bi mogli igrati LP ili EL svake sezone kao feeder klub.
A Francuska liga je daleko kvalitetnija razvojna liga od HNLa, za razvoj potencijalnih igrača Chelseaja.
Presitne ribe smo za ovako krupne igrače.

Misliš reći: presitni škampi?

S
@AR 147 ... Ne radi se to tako. Zaboravio si daleko najvažniju stvar - trebe.

One su sve, neboge, zaglavile na aerodromu u Dubaiu 😟
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

A mi mislili da imamo problema s napadačima  :neretljak:

alkoholom protiv droge

A
Strasbourg na gostovanju 0-0 kod Auxerra koji je u borbi za ostanak na 16 mjestu od 18 momčadi...

Kad se malo zagrebe njihov nastup u Konferencijskoj ligi i to da nemaju niti jedan poraz onda se vidi da su imali prilično lagane protivnike...

Od njihovih 6 protivnika, samo su dva prošli dalje ( Crystal Palace i Jagiellonia sa kojom su doma odigrali 1-1 )...Ostala 4 protivnika Breidavik ( 30 mjesto ) , Aberdeen ( 35 mjesto ) , Hacken ( 32 mjesto ) i Slovan Bratislava ( 29 mjesto ) svi su bili jako loši i ispali...Nije ni čudo da su završili prvi u skupini sa ovim ždrijebom...Da su imali naš ždrijeb nebi bili sigurno prvi i neporaženi..

Tako da samo hrabro, ne ih dizat u nebesa i radit od njih neku mega ekipu..Dobra je to momčad, ali ako odigramo dvije prave utakmice imamo itekako šanse...

J
Samo da izbjegnemo crvene kartone i štrazbur pada na Ruji. A kad naleti armada od 4000 ljudi u goste bit će močinić dodaje močiniću :vijesti:

R
Zanimlivost,
VAR sudac je Grk Evangelou. On je u toj ulozi već bio na Rujevici u domaćem remiju protiv Elfsborga 2024-te. Ubrzo nakon te utakmice smjenjen je Sopić i preuzeo je Đale.
Što se tiče Grka, jedini kojem se veselim koji me je uvijek oduševio, ili bar nije razočarao je onaj koji dolazi iz Lumbarde na Korčuli i pakiran u staklene boce po 0.7 l s plutenim čepom.