RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D
Ma nista, ti francuzi to je sve tu negdje. 30 milion, 300 sve je to u nijansi razlike. Mozda ce bit malo jači, brzi, tehnički bolji, ali sta im to znaci  ;D

Z
koga zanima, danas igra Strasbourg u 20:45. Taman to malo pogledat i poslije se van opit. Nisam od jučer.

Quote from: vMario87 on 27.02.2026, 17:04Mi smo vjerojatno najnesretniji klub Europe.. sad sam vidio da Strasbourg prije prve utakmice i prije i poslije druge utakmice igra s Auexerreom (16.), Paris FC (15.)  i Nantesom (17.)
Znači ne može nam apsolutno ništa olakšat.. nadao sam se da ću vidit kako igraju s Monacom, Lilleom, Rennesom ili nekim drugim konkurentom u borbi za Europu, ali oni igraju skoro pa trening utakmice u tom razdoblju.
Znači ne očekujte nikakvo podcjenjivanje ni odmaranje igrača jer im je Rijeka protivnik mjeseca.
Hmmm, s druge strane ako im se desi kakav kiks, pa onda trzavice u kabini....  :nisamja:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ne kužim ovo o nesreći u ždrijebu.

Da, radje bih Rakow, ali bih birao Omoniu, protivnike u grupi skoro do jednoga, i ždrijeb prije grupa nas nije bas šamarao.

Dosad nam ždrijeb nije bio los.

To dal je zdrijeb bio dobar ili ne, mozes rec tek nakon sto se utakmice odigraju. Ako prođes je bio dobar, ako ne prođes nije, sta god mislili prije zdrijeba.

Ludogorec i PAOK sigurno nisu bile najbolje opcije koje smo mogli dobiti, daleko od toga, bile su jedne od tezih. Shelbourne je bio pozeljna opcija, mozda i najbolja, pa smo skoro ispali.

Grupa koju smo imali po imenima je mozda bila laksa, ali se pokazalo nakon odigranih utakmica da je bila druga najteza od svih 36 ekipa.
Stoga, kad se pogleda realno, da smo imali srece u zdrijebu ove godine, nismo. Bas nismo.

Po komentarima ovdje covjek bi pomialio da igramo sa Pepovom barcom, a ne strasbourgom  :svakacast:  :svakacast:

@Snjesko to objasnio elokventnije od mene.  ;D
Ždrijeb ligaškog dijela na papiru nije djelovao gadno i svi smo bili optimistični da se može pošteno pofajtati za prolaz dalje. Na kraju i jesmo prošli dalje pa nije bio nemoguć ždrijeb.
Ali garantirano nije bilo pojedinca među nama koji bi predvidio raspodjelu bodova koja je na kraju bila, tj. od koga smo uzeli bodove, a od koga izgubili.
I kad se pogleda da od naših 6 protivnika, njih 4 (uz nas) igra 1/16 finala, očito je da taj ždrijeb nije bio najlakši.

Možda je moja fraza oko ždrijeba bila prejaka, ali sasvim sigurno nije ispao lagan kako smo očekivali. I kad zbrojimo Ludogorec i Paok u pretkolima, Omoniu i Strasbourg u knockout fazi, rekao bi da smo imali više peha nego sreće.

Na kraju to nije previše važno i uvijek ulazu u sferu ŠBBKBB. To je više za forumske rasprave.  :nisamja:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
baš mi je jako krivo i veliki hendikep za nas je da Barisic propusta obje utakmice protiv Francuza...

Da. Mozes misliti kako bi bio motiviran.

Z
fun fact oko Strasbourga. Ovo mi dosta podiže optimizam oko utakmice s njima.
Znači ljudi su primili gol u 5/6 utakmica ligaške faze. Čak i u 6/6 jer je i Aberdeen dao gol, ali je poništen zbog prekršaja.

1. kolo:  Slovan Bratislava: Strasbourg 1:2
2.kolo: Strasbourg: Jagellonija 1:1
3. kolo: Hacken : Strasbourg 1:2
4.kolo: Strasbourg: Crystal Palace 2:1
5.kolo Aberdeem: Srasbour 0:1 ( Aberdeem dao gol, poništen zbog prekršaja)
6.kolo Strasbourg : Berdiabik 3:1

ne znam je li to do koncentracije, kvalitete ili čega.
Od tih 6 ekipa 4 nisu prošle dalje,a dali su im gol.

S
Na koga idemo poslije Strasbourga?

Quote from: Vado Magnar on 02.03.2026, 11:12
Quote from: SandroB on 02.03.2026, 10:55Na koga idemo poslije Strasbourga?
Na pivo. :)
Dobio si palčić gore iako se može dvosmisleno protumačiti.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Malo reklame od uefe  :svakacast:
alkoholom protiv droge

Kada kazemo da je u europu dobro uc jer "igracima se dize vrijednost jer su u europskom izlogu" upravo na ovakve stvari se misli.