RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Dobar zdrijeb, oku ugodan, 3 boda protiv gibraltaraca zagarantirana, za Noah se ne bi kladio jer su jucer izbacili Olimpiju. Ugl. prognoziram mlakih 6-7 bodova sto prosle sezone (ni)je bilo dovoljno za prolaz.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

I
Steta sto nismo dobili jednog od iraca. Shahtar sam gledao jucer protiv servetta nista posebno, sparta isto jedva prosla. Ciprani mogu bit nezgodni, a noah i celje mine. Rekao bih da smo solidno prosli i da je sve na nama

B
Gledam malo ovo što je izvukao dinamo i čini mi se da bi ono sinoč bilo med i mlijeko da smo mi kojim slučajem sa ovakvom igrom ušli u EL.

Quote from: deo123 on 29.08.2025, 13:55Po meni 9-10 bodova realnost. Trenutni kadar bi morao 7-9 bodova izvući. Ako se malo popravimo 10-12 bi se dalo..

Ovo. Kadar nam je za 6-9 bodova. Ali, uz promjene na bolje 10tak bodova se može izvuči.
Čak je i dobro da prvu igramo odmah s jakom Spartom. Ako već moramo izgubiti tu, neka to bude na početku kad smo još u periodu preslagivanja.

K
Ne znači da ćemo igrati prvu s njima

Quote from: Kostrena on 29.08.2025, 16:26Ne znači da ćemo igrati prvu s njima

Ok! Krivo sam mislio da je to i raspored. A bon. Vedremo.

Zanimljiva tablica ukradena s Sportneta:

Prema ovom Elo izračunu prolazimo grupu.

Ima ista i za Dinamo koji ne prolazi:

Z
da, ali moramo se posloziti. Ovo je prokekcija  na papiru, a u stvarnosti mi smo na terenu i menatalno u crvenom ( u tablici).Moramo dovesti trenera koji ce igrati bez kombinatoran nogomet.
ovi igraci koji dolaze daju naznake toga.

M
zdreb dobar as smo izbegli fiorentine i palace i takove...

ali da moremo racunat na 6-9 punti...a konto cega?!
sahtar i sparta, ova ekipa nema ca z njima - nis nas se ne pita:)
ove z gibraltara ako ne moremo potuc moremo stavit kljuc va brave.
a celje, noah, larnaka...po cemu smo mi boji?! pa ni nasa liga bolja od njihove da se sad kurcimo. ajduk je popusil od azeraca. a ajduk ove sezone nama vec bezi 10 punti.

realno: 3 punti minimum, a 7 plafon.
po fiumanski: homo se potuc pa ca bude, kade je real madrid da se igramo?!

I
Quote from: Vado Magnar on 29.08.2025, 19:04Zanimljiva tablica ukradena s Sportneta:

Prema ovom Elo izračunu prolazimo grupu.

Ima ista i za Dinamo koji ne prolazi:

Super, super u ovom moru depresije. Na prvu nasa skupina protivnika je u najmanje donjoj trecini  ako ne i četvrtini po kvaliteti. Lakši zdrijeb ima tek mozda 8-10 ekipa, među njima drita, škendija, lincoln...
Bolje shaktar nego aek, jos da smo uboli prijatelje iz irske umjesto noah stavio bih nešto para na prvih 8😀

L
Raspored utakmica će se objaviti za 20 minuta na stranicama UEFE.

Raspored je top ukoliko bude novi trener  :neretljak:

V
Dva gostovanja se sama crtaju.

S
Dublin - Faro 60 eura povratna. Izgleda da vodim zenu na par dana odmora