Ri Mercato 2025

Started by Zelko Maler, 22.04.2025, 07:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Quote from: Deni323 on 12.08.2025, 18:13Cordoba bi bio itekako pojacanje

Upitno je u kakvom je stanju?
navodno mu je nedavno transfer ybog ljecnickog propao

Ako je zdrav bio bi pojacanje i to jebeno kad pogledas sta imamo

O
Quote from: KadOkrenemSe on 12.08.2025, 18:29
Quote from: Deni323 on 12.08.2025, 18:13Cordoba bi bio itekako pojacanje

Upitno je u kakvom je stanju?
navodno mu je nedavno transfer ybog ljecnickog propao

Ako je zdrav bio bi pojacanje i to jebeno kad pogledas sta imamo
koljeno navodno takve volimo ;D

Kazeju Spanjolci - prosao lijecnicki, ali nisu bili ziher oko koljena "dugorocno".

Al sad ti znaj jel lik kronicno u banani ili su ovi to smislili da odustanu od transfera... Pa u samom GNK su lani, dok su trajale dvorske borbe Bobana i starog kadra, igraci sve u 16 padali ljecnicke nakon sto je sve bilo dogovoreno.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

K
Nije me se Cordoba nešto dojmio to malo što sam ga gledao prošle sezone, osim fizikalija koje ima je sirov i taktički polupismen ajmo reć

Opet, teško je reći jer je svakakvih pizdarija bilo tamo, možda mu treba kontinuitet ali svakako je "divljak"

Na trenutno stanje je svako kršteno krilo pojačanje pa će se možda i ići u tom smjeru, onda će doći u pitanje lova koju tamo ima

R
Što se tiče tih kratkoročno ili dugoročno dobrih koljena, meni je nekako u glavi da svi ovi ili bar većina koji su došli sa zdravim koljenima su podbacili. Ali zato ovi sa plastikom koji su od ponedjeljka do četvtka bili kod Nemeca, su svoje dali.....

Quote from: kauzalni neksus on 12.08.2025, 19:45Nije me se Cordoba nešto dojmio to malo što sam ga gledao prošle sezone, osim fizikalija koje ima je sirov i taktički polupismen ajmo reć

Opet, teško je reći jer je svakakvih pizdarija bilo tamo, možda mu treba kontinuitet ali svakako je "divljak"

Na trenutno stanje je svako kršteno krilo pojačanje pa će se možda i ići u tom smjeru, onda će doći u pitanje lova koju tamo ima

To svakako, klasicni indijanac, al ocito nam treba tako nesta da nam otvori ponesto u igri.

Bilo bi dobro da ima skill i obaveznu igru, ali na to mozemo zaboravit.

Z
Nece Cordoba doci ( hvala Bogu) ,on bi nazad u Kolumbiju ili neku hispana zemlju. Tu mu se i trazi klub.

K
E moj Mourinho, odi u penziju, vrime je

Nakon sto smo osigurali KL očekujem pokojeg kapitalca unatoč mjenjaču guma. 
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Toni Fruk i Stjepan Radeljić sve su bliže ostanku i povećanju plaće iako bi Rijeka najradije sutra Fruka prodala, ali radi godina nema kome.
SPORTSKI ODLAZI!

S
Quote from: MaČaĆeToMane on 13.08.2025, 12:25Toni Fruk i Stjepan Radeljić sve su bliže ostanku i povećanju plaće iako bi Rijeka najradije sutra Fruka prodala, ali radi godina nema kome.

Ne znam baš, jer su Nantes i Leipzig poslali službene ponude. Navodno se Fruk složio s Francuskom i da se očekuje slijedećih dana na liječničkom.
Naši navodno čekaju bolju ponudu (od 8 mio + bonusi šta je poslao Nantes) od Leipziga. 

A
Onda prodat Jankovića ako ima dobrih ponuda, dovest veznjaka i krilo i to je to. Možda i još jednog stopera ćemo trebat

Stopera cemo svakako trebat ako ode Radelja, jer iza Majstorovica i Husica nemas nikog. Skoric je vec na patologiji, Maneva gledaju kako sprdit s minimum troska, a Kitin mi ne ulijeva nikakvo povjerenje.

A tu je svakako i pitanje toga kako ce Husic reagirat na ostanak Radelje. Daleko da on ima neki zvjezdani CV, al pretpostavljam da su ga doveli po principu "Radelja ide ca, pa ces ti bit starter i podic si vrijednost". Posebno jer njih dva ne mogu u paru jer su gotovo isti tip igraca (visoki, malo sporiji ljevaci koji znaju s nogom).

O
13.08.2025, 14:10 #3448 Last Edit: 13.08.2025, 14:12 by Orpat
Da li netko zna u kojoj su fazi pregovori s Amerikancem, da li će od toga nešto biti?

Quote from: Orpat on 13.08.2025, 14:10Da li netko zna u kojoj su fazi pregovori s Amerikancem, da li će od toga nešto biti?

Navodno nas Juncaj odbio za LW.