Ri Mercato 2025

Started by Zelko Maler, 22.04.2025, 07:28

Previous topic - Next topic

Istegnuće kralježnice and 1 Guest are viewing this topic.

Sve je stopirano, očito zbog promjene u vrhu kluba...za Jankovića je "sve riješeno" a nikako da ode...
Ri Or Die

Ž
Vešo u Lokomotivi

S
Quote from: Žuti 87 on 22.08.2025, 14:25Vešo u Lokomotivi

Marko ima osvojenih 9 prvenstava i 5 kupova u životu, 15 godina zaredom igra kvale i grupe UEFE i ukupno je za njega plačeno 900 k odšteta.
Proleter i udarnik.  8)

I
Koliko Črnko cijeni ovog Vrzica?

T
Quote from: ispod stijena on 22.08.2025, 23:07Koliko Črnko cijeni ovog Vrzica?
Mislim da bi prihvatili zamjenu Rukavine za njega

M
Novinar iz Bournemouth Echa piše da Adu-Adjei leti za Rijeku u narednim danima i da napreduje dogovor o njegovoj kupovini, a ne posudbi. Zastoj je zbog njegovih ambicija, navodno samo njegova konačna odluka koči transfer.

Navijači Bournemoutha su dosta nezadovoljni pa tako u komentarima prevladavala mišljenje da im nije jasno zašto jedan od najvećih talenata kluba (neki kažu da je drugi najperspektivniji igrač njihove mlade momčadi) ne ide na posudbu u neku nižu englesku ligu, već ga se prodaje.

Pa šta imaju biti nezadovoljni, zna se tko je novi šerif u gradu :neretljak:  :neretljak:

A dečko je prepoznao famozni projekt :)

Nećemo tog mlatimudana! Uzet će mjesto našem zlatu, Cherno Sahu!  :jbg:  :neretljak:

M
Bit ce novi Calypso boys Saho - Adjei kao sto su nekad palili i zarili Man Utd-ov dvojac.

D
24.08.2025, 15:32 #3654 Last Edit: 24.08.2025, 15:33 by deo123
Nije mu lako, bio je na pragu premiershipa i onda odjednom ga sele u neki tamo klub koji igra hr ligu. I ja bi se dobro razmisljao. A da ne pricamo o novcu i razlici u placi. A iskreno ne znam i koliko nam treba takav da remeti bratstvo i jedinstvo. Doci ce kao zvijezda i sve ce mu se morati niz dlaku ici

K
Quote from: deo123 on 24.08.2025, 15:32Nije mu lako, bio je na pragu premiershipa i onda odjednom ga sele u neki tamo klub koji igra hr ligu. I ja bi se dobro razmisljao. A da ne pricamo o novcu i razlici u placi. A iskreno ne znam i koliko nam treba takav da remeti bratstvo i jedinstvo. Doci ce kao zvijezda i sve ce mu se morati niz dlaku ici

Ako kupuju klub onda mu nemaju razloga puno smanjivat placu :bo:  a onda nema ni on razloga mislit o novcu

M
Djale ce njega usaltat u ekipu,protrest ce ga ko Dantasa posle Shelbourna i resetirat ga.

Neka njega ako dolazi dokazat se i napredovati u karijeri.

K
Quote from: Brzina92 on 24.08.2025, 16:45

Mislim da je ovo potvrda Amera u Rijeci... Sada je ostalo samo otkriti u kojem i kolikom obliku :nisamja:

Srušit će nam vrijednost momčadi. Vrijedi samo 150.000€. U njegovim godinama Biuk je vrijedio 30.000.000€.
Sramota što nam klub radi!!!  :neretljak: