SHNL 34. kolo, Šibenik - Rijeka, subota 10.5., 17h

Started by m, 06.05.2025, 13:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

O
Quote from: vMario87 on 10.05.2025, 19:35Duje:

0/8 osvojenih duela
3 prekršaja
3 zaleđa
0 udaraca
3/14 točnih dodavanja

Od njega niš koristi. Dovest Santinija ako se može.

Z
Polako, Čop je dobar napdač, dapače jako dobar, nešto tu ne štima.Ili mu ne paše igra ili ima neke probleme za koje se ne zna. Možda je jednostavno u nekom lošem periodu.
Ja prvi serem po rosteru, ali Čop je dobro dovođenje i dečko zna i kuži nogomet.
Čop još nije sve rekao ove sezone.

Ja se slažem da je Čop na papiru bolji nego što njegov doprinos izgleda.

Istina je da smo danas prodisali čim je izašao, a Fruk otišao naprijed.

Quote from: Zelko Maler on 10.05.2025, 21:58Polako, Čop je dobar napdač, dapače jako dobar, nešto tu ne štima.Ili mu ne paše igra ili ima neke probleme za koje se ne zna. Možda je jednostavno u nekom lošem periodu.
Ja prvi serem po rosteru, ali Čop je dobro dovođenje i dečko zna i kuži nogomet.
Čop još nije sve rekao ove sezone.

da je đalovic pametan čopu bi ovo bila zadnja tekma,barem u prvih 11.
Igrac manje,ne doprinosi nicemu i danas smo krenuli igraz tek kad je izasao
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Sve ok za Oreča, al covjek je dosao fanjski ozlijedjen i prvih par utakmica sta je startao bi izdahnuo cca ravno oko 55-60 minuta. Vjv ga doziraju.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

D
Oreč je prema naprijed top, ali iza se jako vidjelo to ne igranje. Neki golovi koje smo dobili njemu idu jako na racun. Treba tu vremena da se vratis

11.05.2025, 09:11 #186 Last Edit: 11.05.2025, 09:12 by Silvio Dante
Pa i došao je ako se prisjetimo s aureolom igrača tj. beka koji je puno agilniji i bolji put naprijed. Što jasno da pozdravljam. Jer mi je pun kurac ovih novokomponovanih bekova kojima je jedina kvaliteta da znaju "zatvoriti". A prema naprijed dvije lijeve. Ili desne. Balans. Kad ti je već Devetak lijevo, ili Goda kao jučer gdje su zapravo vrlo slični i tu negdje u postavkama oba, onda ti desno mora biti sušta suprotnost. Ako želiš imati ikakvu pozicionu i stratešku prednost na terenu. Vidjeli smo što dobivamo s onim teletom menalom. Doslovno 90 minuta ničega. Čovjek nema niti jednu izraženu vrijednost, ja stvarno ne shvaćam kako ono u 2025. godini može živit od nogometa. Niti tehnike, niti brzine, niti inteligencije i moći ni ikakve suštine u cijeloj njegovoj igri. Nadam se da su mu ovo zadnje minute ove sezone, pogotovo na poziciji beka, jer jučer nas je mogao koštati svega. Ne znam ni čime se Bogojević toliko zamijerio Đaloviću?

Čop s druge strane, također bez komentara. Ono jučer je bilo grozomorno. Na stranu sve, ali kako se lopte odbijaju od tog čovjeka, on jučer nijednu loptu nije uspio primiriti, odložiti, degažirati, odbija se ko od drveta. Pripisat ću to grabvici od terena, ali isti takav je bio i za neke druge. Pa vidjesmo što i kakav bombon od akcije odigraše nogometaši Fruk&Nais.
Goleme probleme imamo u igri. Ova kompozicija s Selahijem i Petrovičem ima smisla i logike u ogledima s teškašima, ali u utakmicama tipa jučerašnje di ti trebaš preuzeti inicijativu, nametnuti se, ova strategija je debelo potrošena. I mislim da je to trenutno naš najveći problem. I nadam se riješenju tog problema na ljeto, jer ovako više ne ide. Selahi je ionako pretpostavljam out, Petroviča kao trkača i radiliicu se može uklopiti i iskoristiti u nekoj drugačijoj strukturi gdje će primarnu ulogu imati neki igrač, neki čovjek jak na lopti. Bradarić i Mišić nama ponovo trebaju, to zapravo želim reći, to je nit odnosno putokaz di treba ići. U našem slučaju vratiti se.

Nije da branim Menala, ali čovjek je krilni napadač koji nam krpa beka.

L
Quote from: Fiumano on 11.05.2025, 09:14Nije da branim Menala, ali čovjek je krilni napadač koji nam krpa beka.
Apsolutno se slažem, Menalo kao krilo sasvim solidno pokrpa poziciju desnog beka, i ima hrabrosti napasti prostor. Menalo nam je najmanji problem u našoj igri

Velika 3 boda kao najava za ono što nam slijedi.

Mučio me jučer taj Menalo na beku, ne krivim njega ali dosta je ispadao s pozicije, puštao prazan prostor (prvih 20 min pogotovo). Nadam se da je Oreč ok jer onda barem imamo s klupe alternativu za naprijed (Menalo ili Rukavina)
Čop..sve je rečeno, ne znam gdje se izgubio taj igrač od jeseni, očito ozljeda plus godine su učinile svoje.
Petrovič? gledam i gledam ali ja jednostavno ne vidim njegov smisao u igri, pogotovo u paru sa Selahijem.

Ostali vrlo dobro, Zloma napokon imao TU jednu obranu.

Sad kup, neki kažu odmaraj sve drugi ništa. Ja sam negdje između, odmorio bi Radeljića i eventualno Fruka prvo poluvrijeme. Bacio bi i Gojaka od prve jer bi volio vidjet balansiranji vezni red.

I da, napokon pobjeda za Armadin rođendan, koliko pamtim zadnja 3 rođendana nismo pobijedili.

DERI RIJEKO
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

Kup u srijedu je po meni bolje odigrat s klupom, jer se to da iskontrolirati i da se vratimo doma s neriješenih, mislim da ih se može bez problema puknut na Rujevici u uzvratu.

Ovo jučer mi je pobjeda u rangu s Varaždinom, i dalje ne mogu doć sebi  ;D

Još 2 stepenice do ludila!
Dobro, dobrooo! Fuć!

D
Ma kakvi nikakve kalkulacije treba sa najjacim
odigrati i gore već osigurati povoljan rezultat.
Dinamo ima dvije prijateljske i ako mi omanemo to jje gotova priča.

Uopće se ne slazem sa komentatorom koji je rekao da je ovo tipicna pobjeda Rijeke ove sezone. Upravo suprotno, ovo je prva pobjeds ove sezone gdje mozemo konstatirat da je protivnik bio bolji u 90 minuta i gdje nismo odigrali gotovo nista osim jedne jedine akcije.
I takva pobjeda nam je bas trebala.
Jos samo 2 bilo kakve. Bilo kakve.

Jučer smo na poluvremenu došli u export pa nisam baš detaljno popratio osim gola i još par akcija... Ali na sažetku gledam, Šibenik je imao i prečku i toliko smislenih akcija, ali jbg moralo se i nama malo osmjehnuti...

Sve skupa kad gledam, koliko god da mi je drago zbog nas, malo mi je i žao Šibenika. Na kraju onaj X na Rujevici im ništa nije pomogao, nama je zasad određeni teret da nam fale ta 2 boda za malo sigurnosti, ali ako budemo pravi još 2 kola, tko te pita...
Dobro, dobrooo! Fuć!

O
Samo još 6 bodova, ali teških  6 bodova, kako blizu a još uvijek daleko, pametnim pristupom sve možemo.
U KC odmoriti Fruka svakako možda još 2 3 igrača recimo Selahija, a ovo drugo možemo rotirati i na poluvremenu napraviti neke zamjene samo da za poljud budu spremni.