Ča delaju susedi 2025

Started by D2, 12.06.2025, 09:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Werder želi Valinčića?
Moris Valinčić bio je blizu transfera u Dinamo, no Istra je ipak odlučila tražiti odštetu oko dva milijuna eura i pregovori su zasad zastali. Insajder Lorenzo Lepore piše da bi to mogao pokušati iskoristiti Werder Bremen, koji je pokazao interes za desnog beke Istre, ali još nije poduzeo konkretne korake

V
Dinamo produžuje Mišića i Theophilea.

Z

M
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 20.06.2025, 09:59Dinamo produžuje Mišića i Theophilea.

Boldano je dobra vijest

Quote from: moreplovac on 20.06.2025, 11:12
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 20.06.2025, 09:59Dinamo produžuje Mišića i Theophilea.

Boldano je dobra vijest

Zašto?

Čovjek je najbolji stoper dinama godinama
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

M
Spor i teretan,da nije bio zasticen od Kolarica i slicnih imao bi dosta zutih na kontu i penala protiv sebe dosudjenih. Stavi mu nas dres i nece igrat svaku drugu trecu utakmicu radi zutih i crvenih. To je moje misljenje.
A one ruke koje su dosudjene Radeljicu, volio bih vidjet bili bile dosudjene u dresovima blizanaca.

Lako za suđenje, svi u plavom dresu su zaštićeni, ali ovaj je kvalitetom najbolji njihov stoper u jako puno godina..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
20.06.2025, 11:40 #112 Last Edit: 20.06.2025, 11:40 by Zelko Maler
Garcia ako odjebe iz veznog reda Rakitića i Krovinovića, a ustali Pajazitija i Žapera bi moglo biti odlicno za njih. Također ako zadže malog Pukštasa to bi bio vezni red koji bi  jeo teren za razliku od šetkanja Rakitića i Krovinovića. Pajaziti-Žaper-Pukstas, nema umiranja u ljepoti, ali tesko bi ih iko nadigrao. Budemo vidjeli.

B
20.06.2025, 12:06 #113 Last Edit: 20.06.2025, 12:07 by Boy3006
Dakle, ako netko uplati iznos klauzule, Istru se ne bi ništa pitalo i Majkić bi bio slobodan napustiti klub. Navodno se radi o iznosu od 300 tisuća eura. Ako je taj iznos točan, onda je opcija Majkićevog dolaska u Hajduk puno realnija nego što se čini na prvi pogled.          index

Nadam se da je patka ovo sa klauzulom od 300k za Majkića.. a ako je istina volio bih ga vidjeti kod nas za 300k, iako golmane imam.

S
Quote from: Zelko Maler on 20.06.2025, 11:40Garcia ako odjebe iz veznog reda Rakitića i Krovinovića, a ustali Pajazitija i Žapera bi moglo biti odlicno za njih. Također ako zadže malog Pukštasa to bi bio vezni red koji bi  jeo teren za razliku od šetkanja Rakitića i Krovinovića. Pajaziti-Žaper-Pukstas, nema umiranja u ljepoti, ali tesko bi ih iko nadigrao. Budemo vidjeli.

Ništa netočno nisi napisao, ali mi izgleda kao jak promotivni tekst za Hajduk, pa me srce boli. Zašto mi ne iskoristimo šampionski momentum i složimo najbolju vezu u HNL-u? Imam feeling da bi se moglo i bez (pre)velikih ulaganja, ali... za sada status quo.

Eto... ne njurgam, nego sanjam otvorenih očiju..

V
Hajduk se ohladio od Banića izgleda.

Ne znam za vas, ali ja bih ga uzeo za rezervnog golmana.

You cray cray, niBBa.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Z
Ako je Majkić 300k tu se nemaš što misliti. Odlazak Zlomislica s obzirom na niz faktora tipa ugovor, odličnu formu, reprezentaciju i godine je ovaj prijeazni rok dosta vjerojatan.

B
Quote from: Zelko Maler on 20.06.2025, 14:03Ako je Majkić 300k tu se nemaš što misliti. Odlazak Zlomislica s obzirom na niz faktora tipa ugovor, odličnu formu, reprezentaciju i godine je ovaj prijeazni rok dosta vjerojatan.

Tako bi trebalo bit ali onda se sjetis da je odsteta za platit 300k :sta: , pa da ga Garcia jako zeli, pa da cemo mu ponudit 1/3 onog sto bi hajduk..bolje niti be razmišljat

J
Ne sekirajte se, ima igrača na lopate. Sklepat ćemo ekipu, a ako ispadne loše... sklepat ćemo novu. Uvijek će se nać neki novi radelja, selahi, petrovic... Ako ispadnu kao halilovic ili vrancic jbg, otkaz i idemo dalje.