Ča delaju susedi 2025

Started by D2, 12.06.2025, 09:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Quote from: moreplovac on 14.01.2026, 09:01Mije mišljenje je da oni imaju dobre igrače, stvarno neznam šta se dešava u tom klubu da tako loše rezultate imaju

sad imaju dobre igrače, na jesen nisu baš imali.

Quote from: Zelko Maler on 14.01.2026, 09:08
Quote from: moreplovac on 14.01.2026, 09:01Mije mišljenje je da oni imaju dobre igrače, stvarno neznam šta se dešava u tom klubu da tako loše rezultate imaju

sad imaju dobre igrače, na jesen nisu baš imali.

Da za sredinu tablice
Forza Fiume ale!

R
Pa cilj je ostat u ligi.

K
Malo gledam Dinamove komentare, i vidim da je ogromna negativa, i meni to ne mirisi na dobro i mislim da boban gubi konce i da ce biti slucaj BurnHouse kod njih.

U svemu tome mi je zao jer mislim da smo i ove godine mogli bez problema biti u borbi za naslov, ali ja bi rađe žrtvovao naslov ako to znači da ćemo svake godine igrat europu radi koeficjenta.

Pa neki od nas su pričali da bi lako mogao Dinamo završit u problemima. Sumanuti predsjednik, trener koji je vodio "male" momčadi, enormna promjena igračke strukture.
Nisu se raspali, ali da sve glatko ide, ne ide.
I to je dugoročno super za nas, a i za hrvatski nogomet.

Quote from: kirac_87 on 16.01.2026, 00:42..
U svemu tome mi je zao jer mislim da smo i ove godine mogli bez problema biti u borbi za naslov, ali ja bi rađe žrtvovao naslov ako to znači da ćemo svake godine igrat europu radi koeficjenta.
Moram priznati da nisam razumio.
Pa naslovom sigurno osiguravamo Euro natjecanja. Npr. mi ove godine ne bi igrali ovo što igramo da nismo bili prvi i imali toliko šansi za popravni.
Ono što hoću reći, nema poštenog kluba koji će nešto planski i s namjerom "žrtvovati" to jednostavno nije u srži postojanja sportskog kluba. Priče o nekakvom "žrtvovanju" ili "okretanju" ka ostalim ciljevima su samo skuže poraženih nakon posrtaja.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Kolega se vjerojatno nespretno izrazio. Igranje u Europi znači igranje na 2 fronta. S našim igračkim fondom to znači više kikseva doma, zbog gušćeg rasporeda utakmica.
Lanjski naslov nam je donio rezervne padobrane i praktički osigurao europske skupine ove sezone. Ali da smo lani prošli Olimpiju i završili u skupinama KL, titulu vjerojatno ne bi osvojili na račun dodatnih utakmica i manjka rotacija.
Ne mora to biti namjerno žrtvovanje, više odabir igrača i tempiranje forme koje se fokusira na jedno od 2 natjecanja.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Slažem se, to nije razuman odabir.

Kod nas je realnije reći da bi žrtvovao sezonu HNL-a za prijelaznu godinu, prodaju i čišćenje kadra, da bi lakše došao do Europe dogodine. Bit ćemo nositelji sljedeće sezone u svim pretkolima KL, pa opet ja nemam nikakvu posebnu vjeru da ćemo igrati grupnu fazu. To je 180 minuta ljeti gdje se svašta događa, a mi nismo rutineri kao pod Kekom onomad.

Oko Dinama isto potpis, jako komični potezi ove godine. Ali čekaju ih još dva europska kola protiv slabijih, trebali bi dogurati do knockout playoffa EL, a istovremeno su na vrhu tablice tako da iz daljine to nije ni blizu neka loša sezona. Dapače, uspješnija polusezona od svake naše u povijesti ako ćemo biti pošteni. Ali nazire se koliko ih strah od Mamićevstva blokira, i kako postupaju s obiteljskim blagom kakvo su donedavno pretvarali u 15+ milijunske igrače i reprezentativce. Njihov pad je preočit, to dokazuju svi propušteni transferi iz HNL-a kakve bi inače ugrabili godinama unaprijed.
#navodninavijač

Z
Quote from: TIR on 16.01.2026, 08:42Slažem se, to nije razuman odabir.

Kod nas je realnije reći da bi žrtvovao sezonu HNL-a za prijelaznu godinu, prodaju i čišćenje kadra, da bi lakše došao do Europe dogodine. Bit ćemo nositelji sljedeće sezone u svim pretkolima KL, pa opet ja nemam nikakvu posebnu vjeru da ćemo igrati grupnu fazu. To je 180 minuta ljeti gdje se svašta događa, a mi nismo rutineri kao pod Kekom onomad.

Oko Dinama isto potpis, jako komični potezi ove godine. Ali čekaju ih još dva europska kola protiv slabijih, trebali bi dogurati do knockout playoffa EL, a istovremeno su na vrhu tablice tako da iz daljine to nije ni blizu neka loša sezona. Dapače, uspješnija polusezona od svake naše u povijesti ako ćemo biti pošteni. Ali nazire se koliko ih strah od Mamićevstva blokira, i kako postupaju s obiteljskim blagom kakvo su donedavno pretvarali u 15+ milijunske igrače i reprezentativce. Njihov pad je preočit, to dokazuju svi propušteni transferi iz HNL-a kakve bi inače ugrabili godinama unaprijed.

Steaua da, Danci nisu slabiji.

B
Danci će ih rastavit

Quote from: Brzina92 on 16.01.2026, 08:46Danci će ih rastavit
Kao beba Duplo Lego kockice.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Steaua slabija od svih s kojima su dosad odigrali u grupama, a Danci slabiji od Celte, Lillea, Betisa, vjerojatno i Fenera. Plus što Danci praktički imaju osiguran prolazak.
#navodninavijač

Z
Quote from: TIR on 16.01.2026, 09:03Steaua slabija od svih s kojima su dosad odigrali u grupama, a Danci slabiji od Celte, Lillea, Betisa, vjerojatno i Fenera. Plus što Danci praktički imaju osiguran prolazak.

tablica ne kaže tako. MIslim da ti Danci ne jebu živu silu. Ko god je proitv njih na terenu ne jebe ih to. MOžda na papiru jesu nešto slabiji, ali su uigraniji i uređenij i klub od gore nabrojanih.
Za Fraculina (21 godin)  traže 40m eura.

I

Plava kamenica?