LP kval. 2. Pretkolo 30.07.2025 19:30 Ludogorets (Bul) - Rijeka (Cro)

Started by Snowcrash, 28.07.2025, 12:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

O
Sad se vidi koliko jako bitno imati pravog trenera koji zna šta treba napraviti u danom momentu, Žale jednostavno nije trener za Rijeku.

Moj cent ne dam dva.
Malo o nama i Ludogorecu, ne padam na fore o milijunima vrijednosti, rezultatskoj prošlosti, igranju sezona u euro takmičenjima.... uvijek i jedino stoji nas 11 na njih 11 pa ti frajeru dokaži i pokaži te silne pare u nogama, rezultate prošlih godina. Svu tu prošlost nisu pisali ovi koji su sada na terenu, ni našu ni njihovu. Nit su naši jad nit su oni vanzemaljci jer tako kaže transfermarkt.
Komentiram samo ono što se vidjelo na terenu i situacije mi protiv njih.
Generalno ostaje žal jer se možda moglo. I upravo je tu ta gorčina možda se moglo i može pisat tko god šta hoće ali svi duboko negdje dole znamo da se možda moglo bez obzira na pa to je Ludogorec koji x sezona igra Europu. Sport ne poznaje odustajanje, sport je u svojoj osnovi stalna težnja svladavanju osobnih granica.
Toliko o argumentu kako mi nismo zaslužili biti u društvu i imati pravo na fight s velikim dečkima ili kako bi morali bit sretni što smo smjeli na isti teren s tako uspješnim klubom.
Zaslužili smo i kad smo već tu udaraj pa neka nas naćepaju. Navijači Rijeke su navikli na batine, ni prve ni zadnje. Samo ono što nas jadi, što nas grize je kad se danima poslije vuče ono, mogli smo. Krepat ma ne molat ti nikad neće priuštit dan poslije misao mogli smo.
Krivac ovaj put nisu igrači, nisam osjetio ni vidio bolikurčinu u njihovom pristupu ni igri. Stručni stožer je napravio krivu analizu prve utakmice i odlučio ponoviti u gram isto. Moglo se možda i na isti način, ali radilo bi se više o pukoj slučajnosti nego provociranom događaju. Imaju i oni pravo na grešku i školu, ali nadajmo se da su onda svjesni greške i da su barem nešto naučili s ovog predavanja. Inače žali Bože greške i škole.

I sad malo pozitive koliko god to što ću napisati izgledalo čudno. Dobra stvar je crveni Fruka. Ne zbog toga što smo izgubili za prvu utakmicu igrača kao što je Fruk, njegova kvaliteta će nam itekako faliti. Nego zato što će prisiliti Đaleta da počne kemijati u svojoj glavi. Iskreno se nadam da neće moći samo zamjeniti Fruka nekim igračem i sve ostalo pustiti kako je, jer ne vidim 1 na 1 igrača u ekipi kao što je Fruk. Znači morat će sjesti i na najbolji način iskoristiti kotačiće koje ima. Tu ima priliku poklopiti sve "kritičare", a vjerujem kako bi i sami "kritičari" jako voljeli da im Đale uskrati mjesto za kritiku.
Zato nema smisla plakati za prolivenim mlijekom, plakati za boljim kravama nego sagnuti se pomaziti Rosavu, Šaranu i kako li se već sve naše kravice ne zovu. Pomusti mlijeka koliko ga je i svaku kapljicu brižno pretvoriti u najbolji sir koji možemo dobiti.

Serem kvake po malo jer sam frustriran kako smo na glup način jučer ispali, ali zaista ne vidim razloga zašto ne bi uz malo boljeg i novijeg razmišljanja mogli bolje. Đale tvrdoglavost nije trenerska odlika već upravo suprotno. Danas je jedno uspješno sutra već možda dijametralno suprotna stvar, ali samo vrhunski treneri su sposobni to i napraviti. Možeš ti to, jednom si već to i napravio.

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

J
Ja mislim da nije problem u menalo, rukavina, špica, bla bla nego u tome što Dantas ne može uskočit u selahijeve cipele. Izgubio se onaj beton u vezi koji nam je nosio bodove. Trebat će vremena da se uigra stroj za sljedeću sezonu pogotovo nakon igračkih promjena koje slijede.

Quote from: Johnson on 31.07.2025, 11:40Ja mislim da nije problem u menalo, rukavina, špica, bla bla nego u tome što Dantas ne može uskočit u selahijeve cipele. Izgubio se onaj beton u vezi koji nam je nosio bodove. Trebat će vremena da se uigra stroj za sljedeću sezonu pogotovo nakon igračkih promjena koje slijede.

Problem je sto to dantas nebi trebao ni radit pa valjda je doveden za kreaciju, za koji kurac imamo petroviča

jucer krivo pozicionirani, petrovic ispred dantasa u veznom redu, totalno nejasno

Quote from: Eskisehirspor on 31.07.2025, 00:23Najgore od svega da se nariče nad sudbinom i činjenicom da smo ispali iz LIGE PRVAKA....eeej, kako smo si mogli dopustit da smo ispali OD NOSITELJA u LIGI PRVAKA?? Kao da zaboravljamo da je jedini sveti cilj uči u skupine, a većina se slaže da je skupina Konferencije jedina po mjeri Rijeci. Sada se odjednom svima gaće tresu protiv ekipe koja vrijedi duplo manje od Vukovara 1991 i čiji ponajbolji igrač trenira i igra utakmice između skiperaže na obližnjem turističkom brodu.

Krivo zaključuješ neke stvari.

Tovarima je problem kad ispadnu radi "veličine i renomea" njihovog kluba. Većini nas na forumu, barem mislim, je problem način na koji smo ispali, nije problem od koga smo ispali niti da smo ispali. A pogotovo je problem stil nogometa kojeg ćemo očito gledat ove sezone. Mi smo u 210 minuta odigrali dobro 40 minuta. Ispadni iz natjecanja, to nije nikakva tragedija onome tko stvarno voli svoj klub, ali na koji način si ispao?

A što se shelbourna tiče: da, to je ekipa koja vrijedi duplo manje od vukovara, ali igraju sa srcem, za razliku od ovih drugih koji igraju za pare i koji bi bili treća liga da nemaju investitora. Baš zato su opasni.

Quote from: Eskisehirspor on 31.07.2025, 00:23Naučite se pružati jebenu potporu ekipi, igračima, treneru i klubu i kada ne ide.

Molim? Koliko si pratio prošlu sezonu? Koliko puta se igračima na kraju utakmice skandiralo "šampioni" i kad su prvoklasno sjebali, najupečatljivije na onih 0:2 protiv tada raspalog osijeka?

Nije frustrirajuće što smo ispali, nego što neki u klubu ne uče ama baš ništa iz grešaka. Ne pokušavaju se adaptirati na vrijeme za vrijeme utakmice. Ne vide da nešto treba popravljati. Bilo je perioda kad je debljina klupe bila opravdanje, ali ne može tako u beskonačnost. Naravno da hoću pobjede, ali ne toliko koliko hoću napredak i konstantu u igri.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Razumijem vruće glave, ali rečenice kao "što će nam Konferencijska liga" nakon što 5 godina nismo prošli u skupine te "zašto nije Bogojević igrao" su stvarno too much.

Rukavina nas je koštao i protiv Olimpije doma, a jučer je ono bilo za momentalni raskid ugovora. Šteta na toliko razina, na Rujevici uopće nije bio loš a i jučer je davao znakove života do tog potpuno suludog poteza. Fruka još i razumijem jer su ga isprebijali cijelu utakmicu, hvatali za vrat a sudac ništa nije svirao da bi onda brže-bolje dao crveni za ovo, i to nakon što je već svirao penal i dao jedan crveni. Prestrogo, puno prestrogo.

Đale je nadam se završio s eksperimentom "Ndockyt na krilu", imaš Lasickasa koji je znatno bolja opcija a valjda će do kraja prijelaznog roka dovesti pojačanje na tu poziciju. Menalo je u dvije kritične situacije reagirao baš loše. Zlomisliću je previše puta ispala lopta, makar nije kriv niti za jedan gol. Majstorović opet izvrstan.

Prvi produžetak je bio pravi primjer "krepat ma ne molat" i na tome skidam kapu ekipi. Nakraju smo ipak poraženi, ali palo se momački. Shelbourne je utakmica svih utakmica i to treba proći. Po meni je Konferencijska liga taman natjecanje za nas kad već LP nećemo gledati, puno prilike da se pojača koeficijent i tako osigura mirnija europska budućnost za iduće sezone.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Dantas je nažalost zbog pozicioniranja mogao premalo sudjelovati u igri prema naprijed. On nije profil igrača Selahi i tako ga ne treba ni gurati.
Jučer je dao nekoliko jako finih lopti prema naprijed, što prema Fruku na krilo koji je onda probao skuhati nešto, što prema Dockyu i Menalu koji nisu u stanju proći igrača.
Na kraju je i on začetnik akcije za gol. Ako ga se stavi ispred 6ice, možda će se manje skrivati i više sudjelovati u izgradnji igre.

Gol je na kraju pokazao koliko je bitnije da imaš Fruka niže u vezi, jer ima pregled igre i brzinu reakcije, pa kroz pas u for ili kroz mantinelu može izbaciti bekove/krila u prostor. Na špici to ne može jer ostane premalo prostora.
S ovakvim kadrom Fruk treba na 8icu za aktivaciju krila, jer oni sami po sebi prostor neće osvojiti. Pa makar onda drvo stavio u napad, Fruk mora igrati u vezi.

Uglavnom, ostaje žal nakon ove prilike i nadanje da će se struka konačno adaptirati igračima koje ima. Fruka neće imati protiv Iraca, pa ajmo viditi što će skuhati.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Da zavrsim sa par opservacija i pozitivnih stvari koje se vide nakon 2 utakmice.
Prvo, Đalovic je generalno dobro postavio utakmicu, nije se vidjela velika razlika u kvaliteti između nas i Ludogoreca, ostaje velik zal da nije bio hrabriji i da nije odustao od fiks ideje Fruka na napadaca. Nakon gola imali smo period igre gdje smo izgledali smislenije i bolje. Apsolutno vrijedi spomenuti da smo u tom periodu na bekovima imali Lasickaca i Oreca, zadnji vezni Dantas i Gojak, Fruk ispred njih, krila Jankovic i Rukavina, Cop u spici.
Iz toga treba izvuci pouke. Fruk na poluspici je vec obradjeno i napisano puno puta, ali to nece imati veze jer Fruk ionako ide ca.
Ali zato ova kombinacija Ladickas-Orec na bekovima se pokazuje izuzetno zanimljiva. Trkacki jaki, okomiti, moderni branici i ja bi ih forsirao pod svaku cijenu. S obzirom na nedostatak dobrih rjesenja na krilima, mozda bi se trebalo razmislit o promjeni formacije gdje bi njihov napadacki potencijal bio jos vise izrazen. Ne nuzno s 3 iza, mozda sa nekim rombom u sredini jer centealnih veznjaka barem imamo.
Dantas kad jos malo dodje u fromu sa jednim trkacem u vezi bio to Petrovic/Ndokit/Gojak je također nesto sto bi trebalo bit standard. Moj odabir tu bi bio Ndokit. Ispred njih na poziciji desetke tu je zasad Jankovic, ali mislim da treceg u toj trojki moze jednako odigrat i Ndokit/Gojak.
Ono sto je problem je ova trojka napred. Tu nemamo nikakvih dobrih rjesenja. Krpamo se sa Ndokitom i Jankovicem, ali to nije odrzivo.
I bez obzira sto ja smatram da nikad nece napravit karijeru i sto ima masu falinga u svojoj igri, ja trenutno ne vidim boljeg od Rukavine u kadru. A to onda puno govori o tom kadru. Nadam se da cemo dovest oba krila. Ako se nema para za pravog centarfora, onda cemo se pokrit sa Copom/AMJ, ja mislim da bi AMJ mogao bit jako kiristan.
Ali oba krila su pod obavezno, u protivnom, nesto ce se morati mijenjati formacijski sasvim sigurno

Sva naša krila su toliko nedorečena da je to tužno. Igrači bez učinka, koji će samo zujati iz utakmice u utakmicu dok ih nekome ne uvalimo. Primarno mislim na Menala i Rukavinu koji su nominalno starteri, Boga pitaj kako i zašto smo se doveli do toga.
Ndockyta ne bi otpisivao isključivo na temelju brzine, htio-ne htio on je jedini u ofenzivi koji može pretrčati nekog u kontri, a i jedini može istrčati dugu loptu u for. Iako je na prvu jasno da je to bivši igrač Gorice.
Sijarića tek treba vidjeti na djelu, iako sudeći po dosadašnjem šikaniranju neće biti ništa od njega u skorašnje vrijeme.

Veseli me što imamo plemenit srednji vezni red, i kad bi Fruk nekim čudom ostao do zime, on i Dantas bi radili jako fine kombinacije u pas igri kad bi bili bliži jedan drugome. Gurnuo bi Jankovića lijevo gdje je standardan, a Ndockyta desno nek se igra s Orečom. Jer dobro si primjetio, tih desetak minuta dok smo valjali je na terenu bilo ovako plus-minus Gojak i Lasickas. Želim reći da mi se čini da nemamo tako promašena imena koliko ih se izgubi u pretumbacijama na terenu.
#navodninavijač

B
Mislim da bi Lasickas i Oreč mogli biti novi rile i Vešo na desnoj strani..ono da se preklapaju da ne znaš koji je kada krilo a koji bek.. svakako bolje nego Menalo

Sandro...zanimljivo da si ti sebe prepoznao u mome postu bez da te itko spomenuo, to puno govori o nesigurnosti. Vidim da moraš opetovano podmetati svoje godine na tribinama i "during the war" priče iako te nitko nije tražio, takvo ponašanje ima svoje ime i definiciju u literaturi. Te fore "odjebi" smatram osobno jer se meni obraćaš, a vidiš, ja tebi to ne bi nikad rekao. To kako su "svi" uz klub kada ne ide, vidim iz priloženog. Vidio sam i u prošloj sezoni kada se zaredalo sa dva tri lošija rezultata. Vidjelo se po broju ljudi na tribinama. A što se tiče klupskih "crnih dana", smatram da ispadanje u LP nije takva tragedija da se nariče po forumima i komentarima te ocrnjuje ista momčad koja je jučer bila najveća sreća svakog od nas.

Niti je usmjereno na tebe, niti na većinu koji pišu...već na dio navijača koji pišu skoro pa gnjusne postove po raznoraznim forumima (pa i tu), po komentarima na NK Rijeci na Facebooku i raznoraznim portalima. Ako baš hoćeš, ja ću ti tu sada postat 10 najgorih od nekih 100-ak žalosnih!

Samo napomena da dolaze od "viđenijih" navijača i ljudi koji nisu jučer pali s neba na tribine Ruje i Kantride, a česti su komentatori na forumima. Ne dolaze od random likova koji utakmice nisu vidjeli od Real Madrida:

- Hvala Gabrijele Rukavina i Toni Fruk, jebo vam pas mater, odjebite oboje  :jbg:  - Tako je, that's the spirit
- Po meni je ovo opća katastrofa jer smo ovo MORALI proći. Bugari su rang slaven belupa i nekome bi u ovome klubu trebalo doći iz guzice u glavu da uništavaju momčad.  :bo: - Prije su rang Opatije!
- Žalosno je vidjeti trenera koji nema pojma šta radi. Naši igrači su nažalost sredina HNL-a i ovo će biti teška borba za europu.  :neretljak:  - Optimizam na max nakon dve utakmice gdje nisi bio lošiji od protivnika
- Izgleda da nas čeka jako tužna sezona...da se razumijemo Konferencijska liga je toliko jadno natjecanje da je sve ispod četvrtfinala ruglo  :svakacast:  - Mislim da bi trebalo odbiti igrati KL, koj će nam to kurac.
- Ovaj Ludogorets je najjadniji europski protivnik Rijeke u zadnjih 5 godina SIGURNO, a dalje od toga bi morao razmislit..  :sta:  - Da, stvarno, Corvinul, Olimpija, Elfs, Hibs, Gzira, Djukadini, Torshavn i ekipa su europski velikani
- Siguran sam da smo mi bez Fruka najlošija ekipa koja će proći u play of kvalifikacija za konferencijsku ligu.  :sta: - Slažem se, treće ekipe Litve, sjeverni irci, luksemburžani i ostala ekipa su strah i trepet europskog nogometa
- Đaleta je trebalo smjenit između dvomeča sa bugarima. On je izrazito loš trener koji koči ovu ekipu koja može puno bolje. To što je bio prvak je slučajnost prava.  :bo:  - Jbt, kad slučajno osvojiš duplu krunu..:bo:
- Prvenstveno se moramo nadati novom vlasniku i novim zaposlenicima u klubu..  :sta:  - Zanimljivo, prije 60 dana su isti ljudi bili na ramenima navijača ovog kluba, sada su muka, prošlo je 60 dana
- Ovo je bilo toliko loše da je možda bolje da ispadnemo iz europe i ne sramotimo se dalje. -  :neretljak:  - Stvarno sramota...sve potjerat
- Potajno sam se nadao da možemo do Lige prvaka, a ovo me spustilo na zemlju -  :svakacast:  - Da, mi smo postali Leverkusen preko noći pa nam je ispadanje u kvalama LP od skuplje i jače momčadi sa puno iskustva tragedija
- Jebe mi se i za Belupo i Shelbourne, fino iz ležaljke na krku pogledat utakmicu bez nerviranja. Nisu vrijedni mojih novaca. -  :sta:  - Čestitke, pravi primjer ljubavi prema klubu i navijanja za isti

Vrijeđanja nisam ni pisao...to nije vrijedno spomena. Oprostite, ali mi smo bili prvaci hrvatske prije 60 dana, sa 89% istom momčadi i istim stručnim stožerom. Jedno je kritizirat sa nekim konstruktivnim viđenjem, ali biti toliko malodušan nakon ispadanja iz LP od Ludogoretsa je po meni smješno. Niti smo u dvomeču bili podređeni, niti smo bili lošiji takmac. Prelomilo se na njihovu stranu zbog okolnosti poput penala, crvenih kartona...ok, i to je dio igre, ali da nas je bugarski prvak nadigrao - nije (tu ne uzimam u obzir igru nakon crvenih kartona jer to više nije relevantno). Da je falilo malo drskosti? Jest. Da je falilo malo preciznosti? jest. Da je moglo bolje? Moglo je, uvijek može... ali da je tragedija?? Nikako...

Zar stvarno netko misli da se moglo ući u LP i da nam je to neki cilj? Pa nama je utakmica u iduću srijedu opet najbitnija jer nam protiv slabašnog protivnika daje priliku za jesen u europskoj skupini gdje nismo bili 5 godina. I stvarno mislim da je neprimjereno omalovažavati bilo kakvu skupinu europskih natjecanja iz perspektive navijača Rijeke koja je u svojoj povijesti samo 4 puta igrala skupine, a zadnji put 2020. godine. Nit smo mi naslovom poslali Bayern, niti smo zbog jednog poraza od Ludogoretsa u produžecima - brižni amateri. Mišljenja sam da bi ova sada momčad Rijeke, u ovakvom stanju bez problema prošla i Olimpiju i Elfsborg lani, ali eto.

Sve će se to zaboravit iduću srijedu kada dobijemo Shelbourna hendikepom i stavimo jednu nogu na prag skupine KL-a. Po broju negativnih i katastrofičnih komentara na web-u, očekujem finih 4878 gledatelja. Jer ostalima očito KL nije nešto što je jako bitno... Samo Liga prvaka ;) 
...dal si mi dušu moj rodni kraju...

Slažem se s Bugarom više manje po svim pitanjima (s Yordanom, jel).

Ja sam prvi diplio po nekim stvarima jer kritizirati treba kad je dobro, da bi bilo još bolje. Kad se jednom padne na dno, možeš samo ćukati mrvu po mrvu da se iskopaš. Ali ubija me ova maničnost, kako se u roku 2 utakmice treba sve spaliti, svi su šupčine, zalutali u nogomet, egocentrični govnari, čine zlo klubu, namjerno ne žele napraviti što valja, piče materine, kurčine, govna i pizde.

Jel sve bilo dobro? Naravno da nije.

Jesu li neke stvari bile bolje nego sam očekivao? Isto da.

Nama se uvijek nešto "nudi" i uvijek je "pa zašto baš od ovih". Lani se plakalo jer je ždrijeb nanio "jednu Olimpiju", pa kad su nas prožvakali smo srali. Ovaj put je ždrijeb poslao respektabilan klub, ali pošto je bilo drž-nedaj i bilo je na knap - onda smo trebali proć jer "očito su ovi kurčina". Sveli smo ih na ništa, ali to ne valja jer nismo dali golove. Da smo ispali na utakmicu s teniskim rezultatom tipo Noah - Fradi, onda bi bilo "kreten ne zna ni obranu posložit". Nikad dobro 1987.

Što mi je bilo loše? Ono što se i znalo. Đale nije neki taktički mag, a njegov uži stožer (Varga, Landeka, Čagi) još i manje. I još se uči. I prepadnut je. Ali da smo ga sprdili nogom u buljagera negdje 01.06., netko bi Mišku postavio auto bombu.

Loše je bilo i što nemamo krila, niti igrača koji može pretrčati drugog (eventualno Oreč), niti igrača koji može driblingom stvoriti višak (mogu Dantas i Fruk, ali u ovakvoj postavci igrekad dobiju 2 korak prednosti pred protivnikom, nema krila, ni dubine). Još gore je što se igra sustav u kojem su krila ključna (ne jer je to 4231/4141, nego po geometriji), a znaš da ih nemaš. A opet, ako ih očekuješ uskoro, moraš to uigravati radi ostatka ekipe. Nit je Đale nit ekipa kapacitet za vrtit 3 sustava paralelno. Ali - to sve smo znali i prije mjesec i 3 i 9.

Loše je što se nije išlo u "nabavku" nekih jačih imena i mladih potencijala ranije, ali jbg, i to smo znali prije. Takav sustav klapa i klapat će na isti način dok ne uleti netko da malo posolo postojeći budžet.

Dobro je bilo što smo bili aktivni, solidni, dosta kompaktni (malo su nas u prvom poluvremenu nakon presinga brzo sjurili u 30-40 naših metara, ali to mi se čini tako namješteno. A i navikli smo imati rupu između obrane i napada.

Nije bilo našeg raspada kao protiv Elfsborga, Olimpija i ranije drugih. Npr. Elfsborg je po rezultatu bio ok, ali vidljivo je bilo da su oni mogli ubaciti u brzinu i dati još 3 da je trebalo. Ovi su orali i kopali za autogol s 2 igrača manje. Popularno "nešto se i nas pita, ograničili smo protivnika".

Dobro je i što će, božemesačuvajisakloni, otići Fruk pa ćemo morati nešto smisliti od sustava, a postoje već neke naznake. Kako će to izgledati će uvelike ovisiti o tipu zamjene za Fruka koju dovedemo, odnosno kakvu špicu dovedemo (ako gledamo 10ku, to je Yankov). U bilo kojoj varijanti - bit će bitno da imamo nekog iole opasnog na krilu. Može biti i klasična HNL zujalica, samo da može proći i da ga ne možeš puštati nebranjenog. Jedan dibidus tipa Hoxha koji samo gleda u pod, štura i misli kad će okrenut na desnu da opandrči - takav bi nam došao kao suho zlato. Da ne pričamo o Pašaliću, koji je mogao i predriblati igrača u trku.

Sve u svemu a) rekao sam da se ne nerviram ove sezone, lani sam potrošio kapacitet za 3 sezone griženja i b) bit će to ok, ne izgleda to toliko dramatično, a i pojačavati ćemo se čim se prodaju igrači (računam da će se dovesti zamjene za Fruka i Radelju, a ako Janko ode (i ako ne ode) doći će krilo/a).
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Eski, ti si došao "obrazovati" forum (ne zamjeri na izboru riječi), a kažeš da komentiraš isključivo upise sa Facebooka. Jedno ne ide s drugim, tu je ton puno drukčiji i u većini je skupina koja kaže "šteta, možda se moglo, idemo dalje", a ne ovo što ti citiraš. Zato mi je tvoj komentar čudan ovdje, jer se izgleda ni ne odnosi na većinu upisa ovdje. Koji su realni, izuzev par kolega koji su Bugare vidjeli kao puno slabiju momčad.

Ne zazivaju se nikakve smjene ni kataklizme, ali se pošteno osvrnulo na neke limite. I jebiga, život ide dalje.
#navodninavijač

Quote from: Eskisehirspor on 31.07.2025, 14:53Oprostite, ali mi smo bili prvaci hrvatske prije 60 dana, sa 89% istom momčadi i istim stručnim stožerom.

Bas to i je problem. Uzeo si prvenstvo, a od tih 100 posto igraca, 11 posto kojih nije tu, je trebalo zadrzati pogotovo naisa ako je ikako bilo moguce, to ne znamo.

A od ovih 89 posto, 50 posto ih nema mjesta u prvih 11 utakmice kvalifikacije LP

Menalo
Rukavina
Jankovic
Cop
Devetak

Opet se ponavljam kojeg si vraga dovodio ova pojacanja da produ s tobom pripreme, ako se nisi usudio stavit ih da igraju.

I ne volim to življenje na staroj slavi, okej uzela se dupla kruna, ocemo sad đaletu oprostit i ako ispadne nedaj boze od Shelbournea, i trpit njegovu tvrdoglavost
ocemo zauvijek imat na desnom krilu menala jer je dao gol Vž, ili rukavinu jer je dao Gorici, ili Devetka jer je dao Šibeniku, ili Jankoviću jer je dao Gorici vani.

Zasto se ne teži napretku, mozda bi bas jucer pamtili Iankova cijelu sezonh da je dao odlucujuci gol, ili jurića ili lasickasa...

Manje bi ljudi jucer sralo da se pokusalo s novim rjesenjima koje je STRUKA dovela, nego ovako u to sam siguran, a i zato jer bi prosli

Quote from: Ares1312 on 31.07.2025, 15:14
Quote from: Eskisehirspor on 31.07.2025, 14:53Oprostite, ali mi smo bili prvaci hrvatske prije 60 dana, sa 89% istom momčadi i istim stručnim stožerom.

Bas to i je problem. Uzeo si prvenstvo, a od tih 100 posto igraca, 11 posto kojih nije tu, je trebalo zadrzati pogotovo naisa ako je ikako bilo moguce, to ne znamo.

A od ovih 89 posto, 50 posto ih nema mjesta u prvih 11 utakmice kvalifikacije LP

Menalo
Rukavina
Jankovic
Cop
Devetak

Opet se ponavljam kojeg si vraga dovodio ova pojacanja da produ s tobom pripreme, ako se nisi usudio stavit ih da igraju.

I ne volim to življenje na staroj slavi, okej uzela se dupla kruna, ocemo sad đaletu oprostit i ako ispadne nedaj boze od Shelbournea, i trpit njegovu tvrdoglavost
ocemo zauvijek imat na desnom krilu menala jer je dao gol Vž, ili rukavinu jer je dao Gorici, ili Devetka jer je dao Šibeniku, ili Jankoviću jer je dao Gorici vani.

Zasto se ne teži napretku, mozda bi bas jucer pamtili Iankova cijelu sezonh da je dao odlucujuci gol, ili jurića ili lasickasa...

Manje bi ljudi jucer sralo da se pokusalo s novim rjesenjima koje je STRUKA dovela, nego ovako u to sam siguran, a i zato jer bi prosli

Ares, slažem se da ako dopelješ "pojačanja" koja okarakteriziraš kao "pojačanja", da onda oni trebaju i participirat. Zašto ne participiraju je pitanje za pressicu.
Ono što ja mislim jest činjenica da bi ispadanje od Shelbourna bila tragedija i sramota jer se radi skoro o amaterskoj ekipi koja je, uzgred rečeno, 5. u svojem dosta slabom prvenstvu nakon25 kola. Ako u Irskoj postoji 4 bolje ekipe, onda smatram da je to rang 2.HNL, i to bi bio presedan da ispadnemo. Ali ovo jučer nije. Ponavljam, bio si u dvomeču ravnopravan sa momčadi koja je realno skuplja, bolja i iskusnija od tebe. Prošli su kroz ušicu igle upravo za onaj postotak prednosti koji im se davao... a govorili smo pri ždrijebu da je to 55/45 za njih. Upravo to se i dogodilo. I zato ne vidim čemu čuđenje kod većine Riječkog puka. Favorit je prošao, i to je to.

TIR, nisam napisao ISKLJUČIVO FACEBOOK KOMENTARE već "na dio navijača koji pišu skoro pa gnjusne postove po raznoraznim forumima (pa i tu), po komentarima na NK Rijeci na Facebooku i raznoraznim portalima."

Tu pišem jer tu ne bi trebalo biti purgersko tovarskih govnjara koji likuju nad našim porazom, a prvenstveno nad komentarima u kojima se navijački puk Rijeke guši... Ne zaboravite da je i nama gušt čitat njihove forume kad grunu negdje, jer obiluju upravo ovakvim komentarima kakve imamo prilike čitati kod navijača Rijeke od jučer u 22 sata.

...dal si mi dušu moj rodni kraju...