SHNL 3. Kolo 16.08.2025. 21:00h Rijeka - Dinamo

Started by Iqteam, 14.08.2025, 19:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Crveni i aut.

Zanimljivo pitanje. Što točno kažu pravila?

Quote from: Vado Magnar on 19.08.2025, 11:04Crveni i aut.
Zanimljivo pitanje. Što točno kažu pravila?
Pravila kažu, ako je nešto za Dinamo onda je, a ako nije za Dinamo onda nije.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Ima jedna situacija, zao mi je sto se ne sjecam detaljnije,to je bilo neko svjetsko prvenstvo90-tih, ili 2000-tih. Svjestan sam da su se mjenjala pravila ali primjera radi cu opisat tu situaciju.
Napadacka akcija je zavrsila,golman ima loptu u rukama,nalazi se u svojih 16m,napadac suparnicke ekipe kasni sa povratkom I upravo prolazi pored njega. Sudija daje znak gomanu da ispuca loptu. Neznam iz kojeg razloga golman sa loptom u rukama saplice nogom napadaca koji se vraca nazad,ne napada na golmana po govoru tijela, ovaj pada, sudac ko raketa dotrci I svira penal.
Sjecam se da su komentatori objasnjavali da je svaki prekrsaj u 16m penal.
Cisto za razmisljanje.

K
Quote from: moreplovac on 19.08.2025, 12:14Ima jedna situacija, zao mi je sto se ne sjecam detaljnije,to je bilo neko svjetsko prvenstvo90-tih, ili 2000-tih. Svjestan sam da su se mjenjala pravila ali primjera radi cu opisat tu situaciju.
Napadacka akcija je zavrsila,golman ima loptu u rukama,nalazi se u svojih 16m,napadac suparnicke ekipe kasni sa povratkom I upravo prolazi pored njega. Sudija daje znak gomanu da ispuca loptu. Neznam iz kojeg razloga golman sa loptom u rukama saplice nogom napadaca koji se vraca nazad,ne napada na golmana po govoru tijela, ovaj pada, sudac ko raketa dotrci I svira penal.
Cisto za razmisljanje.

Ispravi me ako griješim. Kad golman ima loptu u rukama i šeta s njom u 16m, to znači da je LOPTA U IGRI tj. to nije isto kao kad igrač ili golman treba ispucati gol-aut s peterca ili izvest prekršaj, korner itd.

Quote from: D2 on 19.08.2025, 11:23Pravila kažu, ako je nešto za Dinamo onda je, a ako nije za Dinamo onda nije.

Sazetak HNL-a zadnjih tridesetak godina.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

19.08.2025, 12:52 #320 Last Edit: 19.08.2025, 12:53 by Plumbum
Quote from: Krkan on 18.08.2025, 15:55To je sudio Bel

Tocno, ono je bilo gostovanje u kupu kod tovara. Na to sam mislio:

Quote from: heckback on 26.02.2025, 22:56Bravo Bijeli ! Toni Fruk  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  igrač za ozbiljan klub lige petice.

Kolarić, jedini sudac u Hrvata za kojeg se ne bojim da će nas pokrasti ! Bravo Patrik, onaj šupak iz VAR- a ga je pokušao utopiti za penal, ali nije uspio !

Iza te utakmice nije prosla nijedna da je sudio kolaric ili pajac a da nismo na neki nacin stopani. Za druge suce to ne mogu tvrdit, njihove greske mi se cine vise-manje profesionalne, al ovi dvojica bas upadaju u oci s greskama koje su vise nego namjerne.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

L
Znači i sudačka komisija potvrdila da smo oštećeni, dok su nas neki forumaši uvjeravali da vidimo bijele miševe.

Quote from: LenRi on 19.08.2025, 12:58Znači i sudačka komisija potvrdila da smo oštećeni, dok su nas neki forumaši uvjeravali da vidimo bijele miševe.
Ali jedno ne isključuje drugo....
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

K
Quote from: LenRi on 19.08.2025, 12:58Znači i sudačka komisija potvrdila da smo oštećeni, dok su nas neki forumaši uvjeravali da vidimo bijele miševe.

50-50 je rekla. Jer je većina ovdje spominjala 2 ukradena penala i 10-ak što žutih ili crvenih kartona.
 Ako misliš na mene, Komisija je rekla isto ono što i ja jer 1. penal nisam spominjao. Dakle , ja sam na 100%  :neretljak: 
Ako misliš na Čaću mučenika, sačekaj da izađe iz tamnice.

M
Quote from: Krkan on 19.08.2025, 12:29
Quote from: moreplovac on 19.08.2025, 12:14Ima jedna situacija, zao mi je sto se ne sjecam detaljnije,to je bilo neko svjetsko prvenstvo90-tih, ili 2000-tih. Svjestan sam da su se mjenjala pravila ali primjera radi cu opisat tu situaciju.
Cisto za razmisljanje.

Ispravi me ako griješim. Kad golman ima loptu u rukama i šeta s njom u 16m, to znači da je LOPTA U IGRI tj. to nije isto kao kad igrač ili golman treba ispucati gol-aut s peterca ili izvest prekršaj, korner itd.

Nema ispravljanja jer si u pravu,volio bih naci to negdje na you tube jer nakon te situacije je bila kontroverza i masu sudaca je davalo svoje vidjenje.
Mozda Sandro zna ,on onako ima dosta tih situacija u rukavu.

Uglavnom sjecam se da sudac daje znak,zvizdi i pokazuje rukom golmanu da ubaci, da napravi potez, on hoda normalno a ovaj napadac trckara pored njega nazad.
U vezi nase utakmice,na pocetku sam bio da je penal,a kad kamera s druge strane pokaze, a pogotovo kasnije kad sam pogledao vidjelo se da ovaj radi ulaz u njega a ne gradjenje. Pretenciozno,i usudjujem se reci da su bili zamjenjeni dresovi da bi napadac bio sankcioniran. I opet cu ponovit da u svim prvenstvima uvijek imas klubove na koje se malo drugacije gleda, ne smatram da je urota ali smatram da ovaj nije imao muda donijeti ispravnu odluku od straha i utjecaja dinama u hr nogometu.

Da je slucajno onaj Toni Dadic javljao kretanja Armade i da je Rijeka rekla,tj digla glas da vise ne sudi iako su ga vratili, mislim da bi lik hladno i dalje sudio uz objasnjenje da je odradio svoje.

I
Ja bi zaključio, sada kada su se i službeno oglasili suci u vezi jednog poklonjenog i jednog nedosuđenog penala, da je nagrada pljeskom na kraju utakmice ipak bila opravdana. Razumijem da je grozno jer si izgubio ali ukupni dojam je bio za pljesak. Nije bilo pravde, nije bilo sreće. Da je bilo barem jednog, bilo bi obrnuto. Sa tim razmišljanjima ja idem dalje. Prvenstvo je tek počelo, najmanje osam euro utakmica nas još čeka, prelazni rok još traje, utakmice svaka tri dana... uživajmo

Quote from: Iqteam on 19.08.2025, 17:23Ja bi zaključio, sada kada su se i službeno oglasili suci u vezi jednog poklonjenog i jednog nedosuđenog penala, da je nagrada pljeskom na kraju utakmice ipak bila opravdana. Razumijem da je grozno jer si izgubio ali ukupni dojam je bio za pljesak. Nije bilo pravde, nije bilo sreće. Da je bilo barem jednog, bilo bi obrnuto. Sa tim razmišljanjima ja idem dalje. Prvenstvo je tek počelo, najmanje osam euro utakmica nas još čeka, prelazni rok još traje, utakmice svaka tri dana... uživajmo
Polako se hvata, a pred kraj prvenstva će biti mainstream.  8)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

T
Mislim da je stvar jednostavna.
Taman prije izvođenja kornera treba se srusiti golmana na pod. Rijeka treba uvjezbavati tu akciju do savrsenstva.
Majstorovic je pokazao kako ima nekog iskustva sa judom tako da mislim da je to zadatak za njega.
Po mogucnosti treba past na golmana za slucaj da se lopta ne uputi u okvir odmah iz prve.

Pa nek onda pisu da je lopta bila vani a da se VAR ne treba ukljucivati.

R
Evo, opet kolega skromno i ponizno predlaže samo golmana srušit.
11 na 11 čovjek na čovjeka i sve ih porušit prije kornera. Nema veze je naš ili njihov korner.
Iz kornera nema zaleđa, a ako svi njihovi leže. Bome ni kontre kad mi.imamo.korner, suprotno tome kad protivnik ima korner, mi imamo.priliku za kontru dok su njihovi na podu. Osim ako Đale ne pokaže Zlomi polako.....

A baš, bitno je biti koncentriran i zaustaviti kontakt prije nego što lopta krene, a može i koji trenutak poslije jer komisija ionako to ne vidi. Redikuli!