SHNL 3. Kolo 16.08.2025. 21:00h Rijeka - Dinamo

Started by Iqteam, 14.08.2025, 19:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Quote from: tihojla on 19.08.2025, 19:58Mislim da je stvar jednostavna.
Taman prije izvođenja kornera treba se srusiti golmana na pod. Rijeka treba uvjezbavati tu akciju do savrsenstva.
Majstorovic je pokazao kako ima nekog iskustva sa judom tako da mislim da je to zadatak za njega.
Po mogucnosti treba past na golmana za slucaj da se lopta ne uputi u okvir odmah iz prve.

Pa nek onda pisu da je lopta bila vani a da se VAR ne treba ukljucivati.
Ako bi u takvoj situaciji zabili gol, mislim da se onda VAR smije ukljuciti. Moramo nesto bolje smisliti, ali da, poantu sam shvatio

T
Quote from: at72 on 20.08.2025, 08:46Ako bi u takvoj situaciji zabili gol, mislim da se onda VAR smije ukljuciti. Moramo nesto bolje smisliti, ali da, poantu sam shvatio

Pa komisija je rekla da se VAR ne ukljucuje prije nego je lopta izvedena.
Iako @ričan ima isto dobru akciju "11 leži" mislim da uz to treba pripremiti za razglas komunikaciju Kolarića i izjavu komisije da se vrti sa razglasa. Cisto reda radi ako VAR odjednom progleda.

No vratio bi se na poantu. Sudci grijese, VAR grijesi. Grijese i u Premiershipu. I uvijek ce grijesiti.

Ali ono sto mene iznimno smeta je  šutnja na ocite stvari. Smetaju me forumasi sa "nemojmo biti ko tovari" stavom, smeta me klub sa "ko te pita" stavom.

Oko Devetka smo zakinuti protiv Osijeka i taj dio ne mozemo promijeniti, ali minimum bi trebao inzistirati da se promijene pravila i da se ne zadovoljavamo sa "samo" jednom utakmicom kazne za nesto sto nije ni bio prekrsaj.

Isto tako treba inzistirati da Kolaric nakon predstave ode malo na hlađenje i da malo obnovi neznanje.

Vidili smo u splitu da se sudi sve sto je sumnjivo pa ce se gledat VAR. Mi moramo moliti da se pogleda VAR kad je ocito, a dobijemo lagani odjeb jer znaju da klub nece prstom mrdnut i da ce eventualno komisija nesto natuknuti bez posljedice za aktere.