SHNL 3. Kolo 16.08.2025. 21:00h Rijeka - Dinamo

Started by Iqteam, 14.08.2025, 19:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: rhonny on 16.08.2025, 23:02Sad je više nego očito, koliko je hns protiv nas.
Nakon prošle tekme nisan htel niš pisat, ali sad moran: hns=GAMAD  :jbg:
Nego, zač nismo zatražili odgodu tekme??

Zato jer ne mozemo od prosle sezone
Forza Fiume ale!

B
Quote from: deo123 on 16.08.2025, 22:56Prebili su ih drugi poluvrijeme.. dinamo je imao plan 5 komada da se pokazu, i ne budite smijesni sa spustili gas..ekipa koja je 4 komada tu popila je dosla i spustila gas.. ajmo realni malo biti i ne srati po svojima bez razloga

Djale je zasrao start utakmice. Potpuno promasene rotacije, ali se odlicno ispravio na 45...

A neznamo sto je htio sa startom. Neznam tko je mogao ocekivati da ce nakon kontinuirano losih partija Rukavina/Ndokit opet odigrat lose.

B
Prvo poluvrijeme loše, drugo šampionski, Beljo smrad, atmosfera dobra. Idemo dalje.

Quote from: Bred on 16.08.2025, 23:09Prvo poluvrijeme loše, drugo šampionski, Beljo smrad, atmosfera dobra. Idemo dalje.

I vec sada smo u hendikepu kada je međusobni omjer sa njima
Forza Fiume ale!

Amerìgo kupi nas jer muka je gledat ovaj kukavicki nogomet.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Klub bi nama trebao plaćati za ovo gledat, stari moj kako je ovo loše....
Đalović ako stavi još jednom Ndockyta i Rukavinu u prvu onda je jako posvađan sa mozgom.
Ako Jankovića kupi Mourinho to će biti jedna od većih prevara u nogometu

..znači protiv ovakvog dinama domaća zadaća kaže stisni mišića i obavio si 80% posla..ali ne, znaju oni bolje.. i valjda će prodati jankovića jer ovo je prestrašno..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

B
Mah, nakon osvojene duple krune za ovu sezonu sam poželio top 3, ulazak u neke euro skupine i malo ozbiljnije čačkanje po europi..ne zamaram se obrani naslova, ovaj poraz i ove čak i prije utakmice očekivane skuže Đaleta me ne diraju.. ajmo jako u četvrtak iako evo Đale traži skuže i za to već..

M
16.08.2025, 23:26 #128 Last Edit: 16.08.2025, 23:27 by moreplovac
Meni je jedina svijetla tocka da smo drugo odigrali kako treba, korigirali greske,Djale korigirao ekipu, tj uveo je smislenije igrace.
Za Ndokita sam rekao da je nonsalantan, start na Vidovicu za penal je to potvrdio. Onako se zaletit na tipa u svom 16m je za mene ko da si mulac od 5 godina, a normalno da je Vidovic naglasio pad,poslije je za evidentnu glumu dobio i zuti,ali onakve gluposti si Ndokit nesmije dozvoliti. Po uzorku od vec nekoliko utakmica nije mi sjeo.
Prvi gol je greska Majstora, zna se ko je point man u dinamu,stajat predaleko je grijeh.
Ilinkovic je ugodno iznenadjenje, dobro je igrao,Dantas se dize i nadam se da jos nije postigao svoj peak.
Beljo je zasluzio zuti za nasrtaj na Fruka, Valincic je ne vukao Fruka nego potezanjem srusio Fruka, ako to nije penal neznam sta je. Popratit cu utakmice u kojima ce suditi perspektivni Kolaric, pogotovo potezanja u 16 metara.
ona situacija sa dve precke dinamu, i onaj pritisak prvih 15 minuta, a i ostatak poluvremena je vodic kako treba.
Lasickas treba igrat jer je konkretan prema napred,i ima povratnu trku. S Orecom bi bio dobar par.
I jos nesto,svidjelo mi se da su nasi nakon batinanja u prvom drugo poluvrijeme izasli odlucni da vrate dio batina, sto su i pomalo ucinili.

Moja nadanja idu u smjeru da je Djale dobio smjernice kako igrat u vidu drugog poluvremena. I ne mislim da je drugo poluvrijeme dinamo skinuo nogu s gasa nego da su opasno visili. Prosle sezone nas je fortuna mazila, sad cemo ju morati ponovo pridobiti,ali putokaz je tu.

Forsiranje Ndockyta na krilu, a da ne govorim stavljanje Rukavine da uopće sudjeluje u ovoj utakmici je za oduzimanje svih trenerskih diploma....al kako nema nista nemaš mu sta ni uzet....

Promašenih 45 min, drugi dio bolje al imam osjećaj da gola ne bi dali 2 dana da se igra....

O debilnom sucu nema smisla trošiti vrijeme mi riječi, dokle god je ekipi iz kluba to ok....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

D
16.08.2025, 23:37 #130 Last Edit: 16.08.2025, 23:38 by deo123
Sudar da je komentirao za Rukavinu da je strasan talent ali da ima mozga manje nego je sharbini imao...neozbiljan rastresen nepametan

K
Sudar je taj koji baš zna prepoznati talenta

Šampionsko drugo poluvrijeme uz dvije grede i gro odličnih akcija I udaraca. Neshvatljiva razlika zbog straha. PAOK napasti.

Amer ako će slat rezerve kod nas bolje da ni ne dolazi.
#navodninavijač

Z
Bobanov dinamo se ovdje nije smio poskliznuti da ne bi narušio mir pred početak europske i HNL sezone.
Kolarić je to odradio.

K
Dinamo ima 7,8 novih igrača u prvih 11, kad smo mi prodavali /kupovali tako puno uvijek smo plakali kako treba vremena za uigravanje.
Dinamo u ovoj sezoni je trenutno najslabiji šta će biti