EL. Kval. Play off 28.08.2025 19:30h PAOK - Rijeka

Started by m, 26.08.2025, 20:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Quote from: Vado Magnar on 28.08.2025, 23:31
Quote from: Kostrena on 28.08.2025, 22:35Kada smo krenuli u sezonu, dogovor je bio da dovedemo četiri prava igrača. Došlo je jedno pravo pojačanje, Dantas. Još čekamo šesticu i dva krila. Mi još nemamo krilo. To nisu ni Ndockyt i Lasickas, koje stavljam na te pozicije. Je li to Pjaca? Nadam se. Nije lako kad se stalno govori o prodaji kluba. Čekamo, odgađamo s igračima...

Prezadovoljan sam sa svime, predsjednik i sportski direktor sjajno rade svoj posao. Imamo i igrače koji čekaju transfer. Janković je već otišao... Tu je i Fruk. Ima još vremena.

Čekaj, šta je ovo?

Je li to nečija izjava? Što je to? Većina kao da misli da je to rekao Đalović? Je li tome tako?

Sa t portala

D
28.08.2025, 23:58 #196 Last Edit: 29.08.2025, 00:00 by ddrizala
Uopce mi se ne komentira tekma niti ista, a i malo kasno dolazim, ali morao sam jer mi ovo zvoni u glavi otkad sam to vidio prvu minutu utakmice.

Jucer je Djale prije tekme rekao da inzistira i igracima tupi o jednostavnosti, cak mislim da je nesto slicno rekao i za prvu tekmu na Ruji.

I onda se pojavi nas maestro Fruk koji ukrade loptu u prvih 20 sekundi tekme na 20 metara i pimpla s njom 5 minuta kako bi je na kraju napucao u blok tri metra lijevo od gola. Da ne govorim da je imao otvoren sut 5 sekundi prema golu, ali on je ipak igracina ciji golovi moraju biti europski ili inace ih nece biti.

Vise sam volio onog Fruka radilicu kada je imao 15+ asistencija u sezoni nego ovog glumca Fruka koji bljesne svaku trecu utakmicu s nekim eurogolom.

Budimo realni, obrana je ta koja drka po lopti. Umjesto da izbija van, oni se dodavaju (kvaltetni igrači od PAOK-a to osjete i padnu golovi, bar 3 gola su na tu foru zabili igrači PAOK-a) IZBI VAN! Ne piplaj u opasnoj zoni, jer nemaš ti kvalitetu za zajebavanje. To ne prolazi ni protiv Varteksa. Tako je i pao 2. gol protiv Ludogoreca jer se zajebavaju u obrani. Odnosno na svojih 25 metara. To moraju znati, i oni koji cijeli život drkaju po lopti. To ti je posao...
Ri Or Die

Quote from: market67 on 28.08.2025, 21:00Smiješan drugi zuti
To je krivica lošeg sudjenja u HNLu. Blizancima se dopusta da povlače kao sumanuti bez kazne da
Ne skupljaju žute, sto se onda razvodni i djelomično se dopusta k ostalim klubovima, pa se dodje u Europu i puši kartone i penale kao idioti za potezanja.

Bravo HNS, mafijo.

Quote from: Boy3006 on 28.08.2025, 22:47Ni ja ne razumijem.. ovaj dio o odgađanju kupoprodaje.. znaci cijelo ljeto kad su ti na stolu šanse za LP, EL, KL mi smo u nekom limbu.. ako propadne prodaja dolaze i odlazi jedna grupa igrača a ako uspije prodaja kluba dolaze i odlaze drugi, ok to mi je možda i jasno ali isto tako vjerujem da je i Billyu ukoliko dođe i Mišku ukoliko ostane jako bitno da se dohvati čim bolje euro natjecanje i da se čim manje zaostane za HNL konkurencijom... Ovo što su izveli sa ovim prijelaznim rokom nije nikome od koristi
To je vise manje normalno i očekivano.

U trenutku od  ponude do potpisa i primopredaje nastaje vakuum upravljanja i investiranja. Kao kod izbora i tehničke vlade. Nema se pravo donositi budget, investirati i donositi odluke o investicijama i sličnome. Samo čisto operativno voditi pravnu osobu do završetka procesa.

Sasvim normalno u poslovnom svijetu.

Zamisli to ovako: BK kupuje klub i napravio je DueD 1.8. I šalje ponudi po stanju tada. Misko nakon 1.8. kupi 5 igrača sa placama od 5m€ koje je platio 5m€  Jbg, mogao bi. Ali ponuda je onda potpuno promašena. Nitko to neće dopustiti. U tom situacijama ide moratorij na investicije (u ovom slučaju kupnju i prodaju igrača).

29.08.2025, 02:05 #200 Last Edit: 29.08.2025, 02:06 by NdockytovaLinijaKretanja
Quote from: Marabunt Campetto on 29.08.2025, 00:12Budimo realni, obrana je ta koja drka po lopti. Umjesto da izbija van, oni se dodavaju (kvaltetni igrači od PAOK-a to osjete i padnu golovi, bar 3 gola su na tu foru zabili igrači PAOK-a) IZBI VAN! Ne piplaj u opasnoj zoni, jer nemaš ti kvalitetu za zajebavanje. To ne prolazi ni protiv Varteksa. Tako je i pao 2. gol protiv Ludogoreca jer se zajebavaju u obrani. Odnosno na svojih 25 metara. To moraju znati, i oni koji cijeli život drkaju po lopti. To ti je posao...

Tako bi trebao počet build up, ali za build up treba sustav igre i krila sa mozgom i zabadanjima, mi nemamo to.

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 29.08.2025, 02:05
Quote from: Marabunt Campetto on 29.08.2025, 00:12Budimo realni, obrana je ta koja drka po lopti. Umjesto da izbija van, oni se dodavaju (kvaltetni igrači od PAOK-a to osjete i padnu golovi, bar 3 gola su na tu foru zabili igrači PAOK-a) IZBI VAN! Ne piplaj u opasnoj zoni, jer nemaš ti kvalitetu za zajebavanje. To ne prolazi ni protiv Varteksa. Tako je i pao 2. gol protiv Ludogoreca jer se zajebavaju u obrani. Odnosno na svojih 25 metara. To moraju znati, i oni koji cijeli život drkaju po lopti. To ti je posao...

Tako bi trebao počet build up, ali za build up treba sustav igre i krila sa mozgom i zabadanjima, mi nemamo to.

Imaš 2 igrača manje protiv Ludogoreca, i umjesto da IZBIJAŠ VAN, OČISTI OPASNOST. Ti ideš glumit da si Kristina Ronaljdo? I normalno, izgubiš loptu ⚽, igrač te prijeseče i dobiješ za 2:1 protiv Ludogoreca.

Svaki pismen trener, sa deficitom igrača na polju nebi radio te gluposti. Već koliko je god moguće, do penala. 2 igrača nemaš! A ti ideš igrat u obrani, igrači od 150K po vrijednosti se idu zajebavat kao da su: Ramos i rudlavi Fažol iz Barcelone. Carlos Fažol.
Ri Or Die

I
Quote from: Kostrena on 28.08.2025, 22:35Kada smo krenuli u sezonu, dogovor je bio da dovedemo četiri prava igrača. Došlo je jedno pravo pojačanje, Dantas. Još čekamo šesticu i dva krila. Mi još nemamo krilo. To nisu ni Ndockyt i Lasickas, koje stavljam na te pozicije. Je li to Pjaca? Nadam se. Nije lako kad se stalno govori o prodaji kluba. Čekamo, odgađamo s igračima...

Prezadovoljan sam sa svime, predsjednik i sportski direktor sjajno rade svoj posao. Imamo i igrače koji čekaju transfer. Janković je već otišao... Tu je i Fruk. Ima još vremena.

Čekaj, šta je ovo?

Napad na vitezove, crne.

I
Ocekivao sam da ce nas nakantat, ali ne bas 5:0, skulirano docekao tekmu, pa cak i odgledao tjeseci se da ce sa amerom biti puno bolje.
I onda sanjam da se igraci i Djale vracaju brodom i da im sa obale jebem mater ali me naravno ne cuju i luuud sam zbog toga. I od te skuliranosti sinoc probudim se nadrkan jutros.
Pa kaze DAAAA JEEE NEEE VOOOOLIIIIM....

I
Quote from: ddrizala on 28.08.2025, 23:58Uopce mi se ne komentira tekma niti ista, a i malo kasno dolazim, ali morao sam jer mi ovo zvoni u glavi otkad sam to vidio prvu minutu utakmice.

Jucer je Djale prije tekme rekao da inzistira i igracima tupi o jednostavnosti, cak mislim da je nesto slicno rekao i za prvu tekmu na Ruji.

I onda se pojavi nas maestro Fruk koji ukrade loptu u prvih 20 sekundi tekme na 20 metara i pimpla s njom 5 minuta kako bi je na kraju napucao u blok tri metra lijevo od gola. Da ne govorim da je imao otvoren sut 5 sekundi prema golu, ali on je ipak igracina ciji golovi moraju biti europski ili inace ih nece biti.

Vise sam volio onog Fruka radilicu kada je imao 15+ asistencija u sezoni nego ovog glumca Fruka koji bljesne svaku trecu utakmicu s nekim eurogolom.

Nije fer dečku zamjerat, al da u pravu si, vidljiva je zelja za samoisticanjem

K
Quote from: Zaf on 29.08.2025, 01:14
Quote from: Boy3006 on 28.08.2025, 22:47Ni ja ne razumijem.. ovaj dio o odgađanju kupoprodaje.. znaci cijelo ljeto kad su ti na stolu šanse za LP, EL, KL mi smo u nekom limbu.. ako propadne prodaja dolaze i odlazi jedna grupa igrača a ako uspije prodaja kluba dolaze i odlaze drugi, ok to mi je možda i jasno ali isto tako vjerujem da je i Billyu ukoliko dođe i Mišku ukoliko ostane jako bitno da se dohvati čim bolje euro natjecanje i da se čim manje zaostane za HNL konkurencijom... Ovo što su izveli sa ovim prijelaznim rokom nije nikome od koristi
To je vise manje normalno i očekivano.

U trenutku od  ponude do potpisa i primopredaje nastaje vakuum upravljanja i investiranja. Kao kod izbora i tehničke vlade. Nema se pravo donositi budget, investirati i donositi odluke o investicijama i sličnome. Samo čisto operativno voditi pravnu osobu do završetka procesa.

Sasvim normalno u poslovnom svijetu.

Zamisli to ovako: BK kupuje klub i napravio je DueD 1.8. I šalje ponudi po stanju tada. Misko nakon 1.8. kupi 5 igrača sa placama od 5m€ koje je platio 5m€  Jbg, mogao bi. Ali ponuda je onda potpuno promašena. Nitko to neće dopustiti. U tom situacijama ide moratorij na investicije (u ovom slučaju kupnju i prodaju igrača).
Mi smo kupili igrača prije 3 dana, znači da nema ponude? Ili to nije istina?

I
29.08.2025, 08:07 #206 Last Edit: 29.08.2025, 08:10 by ispod stijena
To sto smo kupili tog igrača hipotetski ne mora ništa značiti.

Tako je i Misko počastio one od Sociedada u Bevandi pa je došao Djouhara na radar.

Na kraju krajeva i Juncaj je bio kod nas.

K
Ja pričam o transfer embargu kod prodaje kluba , ne nužno o tom igraču

L
Pa tko je kupio, odnosno na čiju preporuku je došao ovaj Englez? Čisto sumnjam da drs i Čulina zovu klubove po engleskoj u potrazi za igračima.

Dobro jutro svima.

Bilo je teško jučer gledati Rijeku , mi sigurno nismo toliko nekompetentni kao što smo jučer izgledali, djelovali i ponašali se tokom utakmice.

S toga se nema smisla osvrtat na našu igru.

Jedina utjeha nam je period pred nama, i neka nova ideja u igri novog trenera, za kojeg sad već svi se nadamo da dolazi. Nastavak sa Đaletom nije opcija, jer su očito odnosi u tolikoj mjeri potrošeni, da je i pravo pitanje tko s kim više priča...

Nadam se stabilizaciji do zimskog roka, da ostanemo konkurentni za 4.mjesto. A i da možda nešto napravimo u KL. A onda novi vlasnik neka pokaže svoje namjere kroz transfere.

Pakleni kolovoz je skoro iza nas, turbulentno je bilo samo što se tiče broja utakmica i cijele logistike putovanja. A gdje je tu još cijela priča oko prodaje kluba. Rostera koji nije izbalansiran. Igrača koji su već od kraja sezone glavom u transferima.  Pojačanja koja se nemaju kome ni dokazati.

No bilo kako bilo, probajmo popraviti dojam u nedjelju. I onda od ponedjeljka krećemo u smjeru stabilizacije. Bit će to dobro.

Deri Rijeko !!!