EL. Kval. Play off 28.08.2025 19:30h PAOK - Rijeka

Started by m, 26.08.2025, 20:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mlad je naučit će.  :nisamja:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Slazem se Sandro...izjava Đaleta je dosta kontradiktorna i moze dosta nastetiti ekipi jer je maltene izjavio da su ovi igrači zakurac i da smo bez pojacanja uzasni...

Međutim opet nije za sebe nista rekao...opet nije rekao da je kriv, da je krivo nesto postavio...

To mi pocinje dosta smetat...ispada da on radi turbo dobar posao, da je ekipa top uigrana i da su ko singerice, ali da nema srece ni kvalitete u presudnim trenucima...

Smogao sam snage pogledat sazetke...dakle reakcije Radeljića su tragikomedija...posebice kod petog gola...
...dal si mi dušu moj rodni kraju...

Quote from: D2 on 29.08.2025, 10:29"Ako i ne dođu pojačanja, igrat ćemo s onima koje imamo. Tako je bilo i prošle sezone pa smo osvojili dvostruku krunu. Nikad se neću predati i odustati – rekao je trener Rijeke Radomir Đalović."

Dragi moj Đale,
ovo nemoj nikad, ali nikad više glasno izgovoriti u pero novinara koji god klub ili uzrast budeš trenirao. Možeš ti to znati i misliti, ali glasno izgovoriti nemoj.
Pozdravi,
tvoj D2

Već je nakon Varaždina krenuo sa tim bockanjima prema ekipi i DRSu.
Samo onda nije bilo Petroviča pa je to bilo zamaskirano ali je jasna poruka bila.
Meni je i dalje smiješno neovisno o tom preuzimanju da on još nije službeno bivši i odbijam vjerovati da će voditi ekipu u Splitu.

nije problem djaletova izjava, iako je debilna,  kolko je probem sto su danasnji igraci karakterne pickice... nakon takve izjave trenera svaki pravi igrac sportas kako god bi se zainatio i pokazao treneru da je u krivu, ne bi sigurno dokazivao trenerovu tvrdnju

K
Ko što bi i mi svi da nam šef kaže da smo zakurac, još se više ubijalo od posla

Đale se pogubio pod pritiskom, neispunjenim obećanjima i posljedično slabim rezultatima za koje je i sam dakako sukrivac. Pa uslijed ipak čudne jeseni kreće s glupim izjavama koje ne pomažu nikom. Ne možeš dvaput u playoffu izgubit 5-0 i ne reć "kriv sam".
#navodninavijač

J
Ljudi koji kažu kriv sam imaju u glavi kako to popravit, ovaj ne vidi apsolutno ništa što bi mogao učinit. Praktički moli igrače da odigraju nešto.

Quote from: Johnson on 29.08.2025, 12:20Ljudi koji kažu kriv sam imaju u glavi kako to popravit, ovaj ne vidi apsolutno ništa što bi mogao učinit. Praktički moli igrače da odigraju nešto.

👍
Tako je

I svaki put ponavlja kako moraju biti hrabri i uvijek to stavlja kao neki prioritet.
Što to znači uopće u nogometu biti hrabar?

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 29.08.2025, 12:26I svaki put ponavlja kako moraju biti hrabri i uvijek to stavlja kao neki prioritet.

To mu je sinonim za biti pravi 😂.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Deba on 29.08.2025, 12:10nije problem djaletova izjava, iako je debilna,  kolko je probem sto su danasnji igraci karakterne pickice... nakon takve izjave trenera svaki pravi igrac sportas kako god bi se zainatio i pokazao treneru da je u krivu, ne bi sigurno dokazivao trenerovu tvrdnju
Hmmmm, neće ići.
Evo ti primjer iz nedavne prošlosti kluba. Došao je Jakir i ono što je promijenio isti čas je bio narativ. Do njega se pričalo samo negativno Cosmi je igrače nazivao svakako, pisalo se o tome kako će se pol ekipe baciti ća, itd.. itd... Došao je Jakir i prvo što se promijenilo je bila priča (tada moguće i bez pokrića). Priča je krenula drugim tokom. Motivacija na n-tu i vjera u kadar. Ista ekipa isto sve, a krenulo je na bolje.
Ne pričamo tu o motivaciji gdje danas dijete za svaku mrlju na papiru dobiva pohvale i uokvirivanje slike na zidu te share na svim mogućim društvenim mrežama ponosnih roditelja. Bravo za svaki kikić da se netko ne osjeti povrijeđen.
Ne tu se priča o jednostavnoj stvari da se ne kaki u zdjelu iz koje se jede. I vjeruj mi nitko ne voli ići putem riješiti problem na način da pojede sva govna iz zdjele da bi ona bila prazna i čista. 
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Motivacija u sportu je top stvar ali je relativno kratko vijeka trajanja...nesto kao DRS u formuli ili onaj NOS kod nabrijanih auta... da ti boost, pobjedis 3-4 tekme na nabrijanost ali dođe do ispuhivanja... do zasicenja...

Nabrijanost pali na kratkim natjecanjima tipa Ep ili Sp, ali ne mozes cijelu sezonu i europe i hnl-a furat na to i onda tako i nastavit i da ti se na tome temelji cijela taktika... "moramo biti hrabri, grist, trcat puno"... ajde brate, to svatko moze...
...dal si mi dušu moj rodni kraju...

K
Ni tko te pita strategija neće dati dugoročno rezultate

Đale odlazi!!!
Nakon ove sramote, a i dinamo i vž korekto bi bilo da ponudi mandat na raspolaganje
Novi trener Čagalj
Nogometni Expert

S
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 29.08.2025, 12:29
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 29.08.2025, 12:26I svaki put ponavlja kako moraju biti hrabri i uvijek to stavlja kao neki prioritet.

To mu je sinonim za biti pravi 😂.

Ovo je posebna priča.

Đale je u godinu dana dvadesetak puta rekao "nismo bili pravi". Jest da je ovo igra, sport, ali sorry... nekome je i posao. Njima svima. Nikako ne razumijem u poslovnom svijetu "nisam bio pravi". Znači, zajeb'o sam negdje, ili nisam bio motiviran, koncentriran, spreman... Razumijem jednom, dogodi se.

Ali nakon drugog puta bi gazda trebao sazvati hitan sastanak i pitati odgovornu osobu "kako to misliš, nismo bili pravi... zar opet?". Pa bi se ovaj crvenio od muke, ako ne od srama.

Ali u tom istom svijetu petnaestak puta (da ublažim početnih dvadeset) sigurno da nisi bio pravi, bez ikakvih posljedica, to mi ne ide u glavu. OK... situacija nam je išla u prilog. Dogodila se "jedna od sto" sezona da si uz puno kikseva došao do velikog uspjeha i imao si pravo rehabilitirati se kroz velika ostvarenja. Ali... moralo bi biti podložnoo analizi ovo preučestalo "nismo bili pravi". Valjda svugdje osim kod nas.