Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 148

Quote from: Zelko Maler on 05.10.2025, 12:28evo Tramezzani je slobodan. Možemo dati pedalu Sanchezu i dopeljati njega. Igrat ćemo 352 ili 361 i nabijati na Jurića ( Hajduk je nabijao na Livaju pod njim). Osvajat ćemo još manje bodova nego sa Sanchezom ( Cosmi vol 2),a on će dobiti otkaz u 11. mjesecu. Prosjek mu je 10ak utakmica po klubu.Tad možemo ići po Štimca u Zrinjski (Jakirović).
Uglavnom treba biti realan, otkaz Španjolcu je put u još veći cirkus.
Ma ne, imamo čak dva trenera u našim redovima. Prvo Tomo Delija, a kad on dobije otkaz, tu je DRS. On je ionako navikao na multitasking.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Quote from: Tmatic on 05.10.2025, 12:39
Quote from: Zelko Maler on 05.10.2025, 12:28evo Tramezzani je slobodan. Možemo dati pedalu Sanchezu i dopeljati njega. Igrat ćemo 352 ili 361 i nabijati na Jurića ( Hajduk je nabijao na Livaju pod njim). Osvajat ćemo još manje bodova nego sa Sanchezom ( Cosmi vol 2),a on će dobiti otkaz u 11. mjesecu. Prosjek mu je 10ak utakmica po klubu.Tad možemo ići po Štimca u Zrinjski (Jakirović).
Ja sam bio za dovođenje Alena Šunića kad je đale dobio pedalu, mislim da je on baš ono što je bio jakirovic nakon cosmija.

Nemoj se zajebavat AHAHAHAHAHAHAH

T
Quote from: KadOkrenemSe on 05.10.2025, 12:56
Quote from: Tmatic on 05.10.2025, 12:39
Ja sam bio za dovođenje Alena Šunića kad je đale dobio pedalu, mislim da je on baš ono što je bio jakirovic nakon cosmija.

Nemoj se zajebavat AHAHAHAHAHAHAH
Zašto da ne hahahaha
Dobro ne mora on može i Bogolin, svejedno je nosio onu staru jaknu na utakmicama  :neretljak:

R
Do zimske stanke moramo zadrzati Sancheza pod svaku cijenu, pa cemo onda znati na cemu smo. Smjena trenera trenutno nece sigurno doprinjeti poboljsanju igre ili nekim cudesnim preokretom.

Ako bude potrebno onda na zimu angazirati nekog domaceg trenera i da dobije cijele zimske  pripreme i izvuce nas iz blata ukoliko i dalje budemo na dnu

Ma kakva smjena. Čovjeku treba jamčiti mir do ljeta i otvorene ruke na zimu. Pa onda da vidimo di smo.

Nadam se da ima relativno stabilan ugovor sa ne bi bilo opet kao s Olimpijom na ljeto.

Quote from: Deni323 on 05.10.2025, 08:59Da uzas, novinar postavlja pitanje glavnom treneru rijeke "đale rekao si da ce biti izostanaka, kakvo je stanje sa radeljom?"

Kao na školskom igralištu

Problem su glupa pitanja i generički odgovori, a ne kako se oslovljavaju na presicama. bokte, kako je @MoloLongo napisao, ta ekipa se gleda i komunicira svaki dan, normalno da će komunikacija biti neformalnija.

Jel se kolegama s kojima radiš svakodnevno obraćaš s gdine X?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 06.10.2025, 11:44
Quote from: Deni323 on 05.10.2025, 08:59Da uzas, novinar postavlja pitanje glavnom treneru rijeke "đale rekao si da ce biti izostanaka, kakvo je stanje sa radeljom?"

Kao na školskom igralištu

Problem su glupa pitanja i generički odgovori, a ne kako se oslovljavaju na presicama. bokte, kako je @MoloLongo napisao, ta ekipa se gleda i komunicira svaki dan, normalno da će komunikacija biti neformalnija.

Jel se kolegama s kojima radiš svakodnevno obraćaš s gdine X?

A ono, obracam se sa barba, kapo, čife, kogo, kado ali to nije novinarska presica koju ce gledati tisuce ljudi pa mislim da nije ni priblizno isto.

Da sam supak, rekao bih da ni pressice ne gledaju tisuce ljudi...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Boy1da on 06.10.2025, 13:32Da sam supak, rekao bih da ni pressice ne gledaju tisuce ljudi...

Par tisuća pregleda se skupi, sad je to palo s rezultatima ali pogledaj i sam na yt..

Ugl očekuje se profesionalizam a me ko da smo vatrogasna zadruga pa se pitamo na grupi hoće li doći ovaj ili onaj na termin..

Da, slažem se, prvi problem su glupa pitanja gdje se ne usude pitati ono što bi trebali, napravi 'pravu' presicu pa ćemo vidjeti broj pregleda..

K
Sutra veliki interview kucnog s VSDA u novom listu

Stvarno solidan intervju... sviđa mi se koliko ga je oduševilo "Krepat ma ne molat", a to i primjenjuje s postavama, jer maksimalno rotira i ne odustaje dok ne pogodi blizu optimalnog, pa makar se i pogriješi po putu, izgubi koji bod itd... tako da po mom mišljenju nas čeka još pozitivniji trend s novim trenerom.
Dobro, dobrooo! Fuć!

Z
12.10.2025, 10:10 #296 Last Edit: 12.10.2025, 10:13 by Zelko Maler
Zanima me Sanchezovo misljenje o Gajzleru.
Vidi li on njega u nekim kombinacijama.

I
Quote from: ispod stijena on 16.10.2025, 18:05Nevjerovatno koliko je sposoban sebe staviti u poziciju žrtve.

Nije ni krenuo. Napisao za sve za njega sto se na kraju i dogodilo.

Razlika izmedju procijene kod njega i ASDA je u tome sto sam za ovog imao sve info iz prve ruke od bivšeg poslodavca, ASDA je 6 . Čulo 😎

Ajde bez ljutnje par natuknica šta misliš o treneru i šta ti kaže šesto čulo, kakva je procjena.
Neobavezno, kad uloviš vremena.
Nisam redovit u zadnje vrijeme, a sigurno nisam jedini pa da imamo tu u temi sažeto.