Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 145

R
Ma stigne DRS uskočit kao pomoćni, bar ono podijeliti markere, rasporediti čunjeve....

K
Quote from: KadOkrenemSe on 28.10.2025, 10:06
Quote from: Zelko Maler on 28.10.2025, 10:00je li Sanchez dovršio svoj stožer? Zašto ga se tu koči? Pa ako dovodiš takvog trenera onda mu doovdiš i stožer. To je ko da kupiš brutalan auto i štediš na gumama. Nema smisla.
Vargić je trebao s Đaletom otići i ovaj si dovesti svog trenera golmana.
Kontoesa kao pomoćnog nismo mogli platiti, otišao je u Panathinaikos za puno veće novce, a sigurno ovaj ima neke svoje ljude.

Samo je jedan pomocni(Munoz) sa njim ako se ne varam
Pa šta nije na klupskim stranicama predstsvljen i drugi koji je došao s njim iz Olimpije? Damjanović?

K
Quote from: Kikos250 on 28.10.2025, 22:51
Quote from: KadOkrenemSe on 28.10.2025, 10:06
Quote from: Zelko Maler on 28.10.2025, 10:00je li Sanchez dovršio svoj stožer? Zašto ga se tu koči? Pa ako dovodiš takvog trenera onda mu doovdiš i stožer. To je ko da kupiš brutalan auto i štediš na gumama. Nema smisla.
Vargić je trebao s Đaletom otići i ovaj si dovesti svog trenera golmana.
Kontoesa kao pomoćnog nismo mogli platiti, otišao je u Panathinaikos za puno veće novce, a sigurno ovaj ima neke svoje ljude.

Samo je jedan pomocni(Munoz) sa njim ako se ne varam
Pa šta nije na klupskim stranicama predstsvljen i drugi koji je došao s njim iz Olimpije? Damjanović?

Istina radili su zajedno, promaklo mi je

B
Daleko da sam u nekakvoj euforiji jer tablica me demantira, no Sanchez zasad u 2 derbija ima najvece ponizenje hajduka u povijesti, te mozda i najbolju (svakako u top 3) predstave Rijeke na maksimiru u Misko eri. Koja samo zbog direktnog uplitanja visih tijela nije zavrsila nasom pobjedom.

Opet, ima jos puno prostora za napredak, nekakvo osvajanje bodova u serijama je sljedeci korak no moze se bar reci da bilo kakvo pitanje trenera ne dolazi u obzir do kraja sezone bar. Da se ne javi gdin otac ili netko slican sa prvom sljedecom krizom.

M
Jel neko objasnio našem treneru da naša pobjeda nije do njega već je hajduk imao slab dan.

Quote from: moreplovac on 24.11.2025, 17:05Jel neko objasnio našem treneru da naša pobjeda nije do njega već je hajduk imao slab dan.
Nestaško mali.  :nisamja:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
vidin nakon lokomotive opet po vittoriu kritike ko kisa...

ovako, ja san mislil da ni za nas, i opet san krivo razmisljal. to kako je odigral
kontra larnake je bilo odlicno, ali nis, kad bala nece va gol badave lepa igra. a ja bin rekal od one 1-1 kontra slavena igramo dobar nogomet ali samo na refule.

to ca menja san se i ja pital, i nakon ovega cera kad je fruk usal moran rec da mi pari da mi nemoremo nikako odigrat jenu partidu saka tri dana.

tako da vittorio vajda mora menjat od sile as mislin da bi bil stavil
istu ekipu ka je odigrala furiozno kontra hajduka (je , gresili su oni ali ki je pritiskal te njihive stopere i vezne kot vrag, ca san ja videl neki u dresu rijeke)
i storila dvajset sansi kontra ciprana.

jebiga mi smo sad limitirani primorci...

A
Previse sad već bodova su nam uzela ta njegova rotiranja. Mi nemamo 13-14 igraca a on koristi koliko 20+?

J
HNL igrači nemaju kapacitet za odigrat ovakav broj utakmica kao mi ovu jesen i tu svaka priča završava. Trener ne mijenja jer se traži nego jer su mu igrači na rubu ozljeda.

08.12.2025, 17:07 #309 Last Edit: 08.12.2025, 17:08 by Zaf
Quote from: TIR on 03.12.2025, 13:31Jasno je da jedna kup utakmica ima veće značenje od 1 od 36 ligaških kola.

Isto tako je jasno da u slučaju bilo kakvog kiksa danas, Sanchez nema nikakvo pokriće sjesti u bus za Rijeku.
Radi konteksta: Tirov komentar u 31. minuti utakmice, kad smo gubili sa 1:0 od domaćina, Mladosti Ždralova
————

Jbt, kako si ti mene bio presjekao ovime boldanim. Nakon toga sam smeksao retoriku i sad se potpuno zaustavio sa sranjem po VSu. I daje mu spominjem sve po spisku radi Lokomotive, ali ne vise javno da ne bi kome u klubu palo napamet ga mijenjati radi stava javnosti.

Jbt, jer ako ga stvarno odluče maknuti, pa tko će nam doći...? Cim sam se to zapitao sam začepio sa kritikama VSu.

Nisan kliknija na link pa ne znan sta lipog pise unutri, al virujen da nista, ako je cak i indeks stavija antiklimakticni naslov "Trener Rijeke odbio ponudu da postane izbornik Slovenije".
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

R
"Nakon što je Matjaž Kek zaključio drugi mandat po isteku ugovora, Nogometni savez Slovenije (NZS) bacio se u potragu za novim izbornikom. U tišini su radili na popisu kandidata, a kako pišu slovenski mediji, na samom vrhu liste želja našlo se ime koje je itekako poznato i hrvatskoj i slovenskoj nogometnoj javnosti, trener Rijeke Victor Sanchez. Prema informacijama portala Ekipa, koje su se brzo proširile regijom, Španjolcu je već upućen poziv, no njegov odgovor bio je jasan: hvala, ali ne sada."

R
"Španjolac je, prema istim izvorima, jasno dao do znanja da se na Rujevici osjeća izvanredno kao šef struke aktualnog hrvatskog prvaka i osvajača Kupa. Njegova misija vezana je isključivo uz Rijeku, s kojom ima čvrst ugovor do ljeta 2027. godine. Projekt koji je započeo 3. rujna ove godine vidi kao dugoročan i potpuno je posvećen obvezama u klubu, s kojim želi obraniti dvostruku krunu i ostvariti novi iskorak u Europi. Svaki drugi angažman, pa tako i onaj izbornički, u ovom trenutku za njega ne dolazi u obzir."