Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 145

Kada smo došli, tražili smo podatke iz prethodne godine kako bismo imali polazišnu točku, ali nažalost, nismo ih dobili. Zato smo sami počeli graditi bazu podataka za svakog igrača. Sada možemo pratiti proces i vidjeti kada su igrači bili preopterećeni i pod rizikom od ozljede. Upravo zato je važna rotacija, da zadržimo visoku razinu samopouzdanja u cijeloj ekipi i da razina igre ne pada kada uđu novi igrači. Tijelo reagira na taj stalni pritisak i adaptira se. Božićna stanka i odmor bili su ključni. Sada imamo podatke koji pokazuju da se igrači mogu tjerati puno više nego kad smo stigli. Sjećam se prve utakmice protiv Lokomotive ovdje, nakon 60 minuta sedam igrača je imalo grčeve. Sada, na kraju utakmica, imamo sedam igrača koji ne žele stati, nego žele još više trčati. To je poanta treninga.

Đalina ostavština, vrati se Đale

Ne lupataj.
Pričaš o trofejnom treneru Rijeke. Čovjeku kojemu će se za vijeke vijekova pisati dupla kruna s Rijekom.
Čovjeku koji se nikad slovom nije ogriješio o Rijeku. Koji iako rođenjem Riječanin nije, odnosom prema klubu i navijačima nas je trajno zadužio.
A mi mu ovako vraćamo ha? Sprdanjem i konstantnim nekim strelicama od strane par pojedinaca. 
Pustite čovjeka na miru pobogu, kakvi ste vi to ljudi?

Z
Silvio Dante, to je rekao Victor Sanchez, a ne Ndockytova linija, vidiš da je kurziv, znači citat.

Čemu takva izokretanja i patničke i žrtvene izjave? Kakve veze ima što se nije ogrješio o Rijeku s tim da nema nikakvih podataka o igračima, što se moglo i pretpostaviti s obzirom na njegove pripreme utakmica koje su bile 90% na motivaciju i 10% na taktiku. Nitko Đaletu ne može oduzeti trofeje s Rijekom.

Sve je točno rečeno, činjenica stoji, moš mislit kakve podatke su ostavili Đale, Landeka i ekipa.

I
14.03.2026, 13:54 #440 Last Edit: 14.03.2026, 13:59 by Iqteam
Dotakli smo se ove teme odmah nakon Đaletova odlaska. Na strani sam razmišljanja od @Silvio Dante. Ti i takvi podaci bi trebali postojati na razini kluba a ne stručnog stožera ili, kao kod nas, samo kondicijskog trenera. Ponovit ću se, tada sam napisao da mi je nevjerovatno da kondicioni koji vodi 30 plus igrača samo jedan dan kaže "Ja odo. Doviđenja i hvala na suradnji."

Edit: Nakon toga sam ovdje uvjeravan da je to tako i ne može drukčije i da ako novi hoće nešto ima internet.

Quote from: Silvio Dante on 14.03.2026, 13:00Ne lupataj.
Pričaš o trofejnom treneru Rijeke. Čovjeku kojemu će se za vijeke vijekova pisati dupla kruna s Rijekom.
Čovjeku koji se nikad slovom nije ogriješio o Rijeku. Koji iako rođenjem Riječanin nije, odnosom prema klubu i navijačima nas je trajno zadužio.
A mi mu ovako vraćamo ha? Sprdanjem i konstantnim nekim strelicama od strane par pojedinaca. 
Pustite čovjeka na miru pobogu, kakvi ste vi to ljudi?

Đale je napravio nešto što ne bi ni Guardiola ni Mourinho u paketu napravili prošle sezone, zahvaljivao sam mu se sto puta i slažem se sa svime što si napisao.
Ali činjenica je da je nakon priprema ostavio kaos iza sebe u svlačionici i doveo igrače u fizičku potolinu.
A ovaj cinizam za povratak Đalovića je za sve paušalce koji su nazivali Sancheza novim Cosmijem i zazivali povratak Đaleta nakon onog cirkusa u Mariboru.

14.03.2026, 14:35 #442 Last Edit: 14.03.2026, 14:36 by Silvio Dante
Quote from: Zelko Maler on 14.03.2026, 13:43Silvio Dante, to je rekao Victor Sanchez, a ne Ndockytova linija, vidiš da je kurziv, znači citat.

Čemu takva izokretanja i patničke i žrtvene izjave? Kakve veze ima što se nije ogrješio o Rijeku s tim da nema nikakvih podataka o igračima, što se moglo i pretpostaviti s obzirom na njegove pripreme utakmica koje su bile 90% na motivaciju i 10% na taktiku. Nitko Đaletu ne može oduzeti trofeje s Rijekom.

Sve je točno rečeno, činjenica stoji, moš mislit kakve podatke su ostavili Đale, Landeka i ekipa.

Nisam ni reagirao na kurziv. Nego na ovaj cinizam: "Đaleotova ostavština, Đale vrati se."

Nije prvi put, niti je jedini koji to radi. Nema dana da se netko ne očeše o Đaleta. Ne razumijem poriv, potrebu, čemu? Jebote, netko neupućen bi na prvu pomislio da se radi o smrtnom neprijatelju Rijeke. Čovjeku koji nas je izdao, koji nas blati, koji nas je nešto oštetio ili koji nam je na bilo koji način nešto učinio nažao.
A ono sve suprotno čovječe božiji. Kakva govna su bila na plaći ovog kluba a nitko ih u ovom tonu konstantno ne spominje.

Kako ne razumijete da čovjek nije mogao bolje? Zna koliko zna, toga se držao i dao je koliko je znao i mogao. Pustimo ga na miru jebote. I sjećajmo ga se po dobrom. Ne budimo nezahvalna govna. Ti momci su, osim Đaleta i Čagi i Lanđo, dali sve što su imali u svojoj moći. To je priča koja je zapravo epska. Epsko pozitivna i junačka. A mi ju brljavimo i skrnavimo. Nemojte to raditi, molim vas.

Prijatelju moj, ovo je forum i oprečna razmišljanja su normalna stvar na ovakvim platformama.
Za mene je Đalović osim motivatora nula od trenera, kao što je i Sopić.
Na Sopića se vjerovatno nikom ne diže kad ga se pljuva ali zbog Đaletove prošlosti je taboo tema srat po njemu.
I Mišković i Sanchez su sve rekli kako je naša ekipa izgledala na početku sezone i kako su se "pripremali" i "dobro trenirali".
Ja prvenstveno i jedino želim Rijeci uspjeh, ukoliko vidim da netko radi krivo to ću i popljuvati, ne jebem te empatije i stare zasluge jebiga, loš čovjek ili kakav god ćeš nazvat da sam, samo daj.

14.03.2026, 19:04 #444 Last Edit: 14.03.2026, 19:06 by NdockytovaLinijaKretanja
A ne vidim šta je krivo napisano da je Đaeltova ostavština, ekipa bez ideje i bez fizičke spreme za odigrat 90 minuta protiv Lokomotive da 7 igrača grčevi vataju u 70 minuta.
I biti sarkastičan oko onog plakanja za njegovim povratcima nakon očitog gubljenja u svim segmentima u svlačionici.
Niti jednom riječi nisam popljuvao njegov rad u prošloj sezoni, nego sam povukao crtu kakvu je ekipu pustio i u kakvom stanju je bila nakon prošle sezone.

Niti sam ga pljuvao, niti vrijeđao, niti omalovažao njegove zasluge za prošlu sezonu. A ti si herojski krenuo u zaštitu nećeg šta uopće nije spomenuto i počeo se hvatat za ljudske osobine na račun napisanih činjenica.

M
Quote from: Igor on 14.03.2026, 12:08https://nk-rijeka.hr/victor-sanchez-moramo-biti-bolji-u-svakoj-sljedecoj-utakmici/?fbclid=IwdGRjcAQiIM1jbGNrBCIgMmV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHlKeQnamAIq46-zvyj7Y0jIV70bMPOx-V484-HsWUp8_4LWp5AJObcbkqaOL_aem_mQxtbqDxE_vIxkJSRrER6A

Ovako govori vođa momčadi.

...Ponekad zaboravim spomenuti Škorića, ali on je itekako važan igrač. Nažalost, u teškoj je fazi s ozljedom i ne može trenirati s momčadi, ali nam puno pomaže svojim doprinosom u svlačionici. ...

..Također, povlačim puno paralela između Rijeke i Deportiva iz La Coruñe. To je klub koji je želio postati velik i uspjeli smo se ravnopravno nositi s 'čudovištima' s puno većim budžetima. Kako? Timskim radom, ambicijom i pomicanjem granica. Sve to pokušavam prenijeti igračima kao trener. Mogu im samo reći hvala što nas prate....

...Energija i podrška mogu učiniti iracionalno velike stvari, a Rijeka ima iznimnu podršku. Navijači su uvijek pozitivni. Već sam to rekao nakon utakmice, ali ponovit ću hvala igračima, ali i hvala navijačima. Atmosfera na tribinama daje igračima taj dodatni impuls energije. Tijekom cijele karijere govorim da igram za navijače. Kako im se najbolje zahvaliti? Davanjem svega na terenu i postizanjem rezultata. Navijači su sretni kad pobjeđujemo, a najsretniji kad se podiže trofej. To je za mene, kao igrača ili trenera, najbolji način zahvale. To je susret strasti sa strašću.....

14.03.2026, 20:11 #446 Last Edit: 14.03.2026, 20:18 by Mići_Boškarin
Quote from: Silvio Dante on 14.03.2026, 14:35
Quote from: Zelko Maler on 14.03.2026, 13:43Silvio Dante, to je rekao Victor Sanchez, a ne Ndockytova linija, vidiš da je kurziv, znači citat.

Nisam ni reagirao na kurziv. Nego na ovaj cinizam: "Đaleotova ostavština, Đale vrati se."

Nije prvi put, niti je jedini koji to radi. Nema dana da se netko ne očeše o Đaleta. Ne razumijem poriv, potrebu, čemu? Jebote, netko neupućen bi na prvu pomislio da se radi o smrtnom neprijatelju Rijeke. Čovjeku koji nas je izdao, koji nas blati, koji nas je nešto oštetio ili koji nam je na bilo koji način nešto učinio nažao.
A ono sve suprotno čovječe božiji. Kakva govna su bila na plaći ovog kluba a nitko ih u ovom tonu konstantno ne spominje.

Kako ne razumijete da čovjek nije mogao bolje? Zna koliko zna, toga se držao i dao je koliko je znao i mogao. Pustimo ga na miru jebote. I sjećajmo ga se po dobrom. Ne budimo nezahvalna govna. Ti momci su, osim Đaleta i Čagi i Lanđo, dali sve što su imali u svojoj moći. To je priča koja je zapravo epska. Epsko pozitivna i junačka. A mi ju brljavimo i skrnavimo. Nemojte to raditi, molim vas.

Pa iskreno ja se slažem s tobom i Đale mi je drag i ljubim ga zbog načina i ostavštine koje nam je ostavio, ali kao što je Mišković rekao kod Valentine jednostavno nije bilo dojma da se s njim može napraviti taj iskorak. Da je prekaoticno i hekticno s Đaletom ako se ne varam je rekao.

Uglavnom poanta kod Đaleta je da HNL možeš osvojiti bez takvih podataka (ili Sopić biti u vrhu i konkurentan do kraja), ali u Europi onda nije ni čudo da se kao trener nije proslavio.

Ja nekako gledam iskorak kluba, nisu više domaće titule nego Europa i s obzirom koliko su ljudi pljuvali Sancheza i kad je došao radi Đaletove duple, OK je da se sad ljudi koji su branili Sancheza imaju svoj trenutak (npr. samo pogledaj komentare pod KMNM podcast kad su ljudi srali da ih samo oni brane).

I
@Silvio Dante reagira brzopotezno ali ne na prvu. Na svaki uspjeh Sancheza nađe se post "E, kako bi Đale".
U čemu je problem pohvaliti sadašnjeg trenera i ne osporiti bivšeg?
Vjerujem da sam dio većine kojoj je bilo žao šta Đale odlazi ali je itekako svjesna razloga. Žao zbog onih stvari koje @Silvio Dante navodi.
Isto tako, Sanchez me kupio na prvu da bi se do danas to razvilo u divljenje pa mogu reći da boljeg nismo imali. I nemam potrebu to nikome nabijati na nos i dokazivati njegovu stručnost manjkavošću prethodnika. Bilo kojeg prethodnika.
Moja briga se sada svodi na to da Sanchez ostane što duže kod nas.

A
Napisat ću ovo i tu, neka se nađe:

Pogledajte malo roster igrača sa kojim je Victor Sanchez držao na konopcima prvog favorita Konferencijske lige...Bez Majstorovića , bez Barišića i Vignata koji bi svi bili starteri u obje utakmice...Frajer ima muda do poda, mi stišćemo i napadamo Strasbourg u gostima, šalje se golman u napad bez pardona, ofsajd zamke, uigrane kombinacije, gard igrača i stav koji im je ugradio da su bolji od jednog Strasbourga, ovo je jedna od najboljih europskih utakmica Rijeke ikad u gostima...

Ovaj trener je blago, ko to ne vidi nema pojma o životu i nogometu, to se vidi u svakom detalju...Sa njim na čelu sljedeće sezone čekaju nas jako lijepe stvari...Ja da sam Miško već sutra bi mu ponudio novi ugovor i zacementirao ga na Kvarneru barem na još 3 sezone, pa da vidiš rezultata...

B
Sanchez je doktor, samo da se što duže zadrži kod nas