Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 145

B
20.03.2026, 19:05 #465 Last Edit: 20.03.2026, 19:13 by Boy3006
Ne sviđa mi se ovo konstantno provlačenje Sancheza po medijima u smislu:
 tko je bolji, Sanchez ili Kovačević? ili ivo zadnje od Ivice Mede
 Bi li dinamo doista bolje izgledao sa Sanchezom na klupi?

Previše ga zg novinari "provlače" po dinamu zadnjih tjedana da bi bilo slučajno, u smislu laganog šaptanja bobanu tko bi trebao nasljediti kovačevića..njihov modus se da isčitati i ne bi me začudilo da krenu po njega.

Ni malo me ne bi iznenadilo i da prihvati ponudu ako do nje dođe znajuči koliko voli igrat europu koja bi mu tamo bila zagarantirana, možda čak i LP dok će mu kod nas Miško prodat sve što valja ovo ljeto gdje tek treba izborit europu.. zeznuto skroz.

Samo sa ce ga gore sazvakat i ispljunut..tako su napravili od svojih vojnika ala biscan pa sve do  jakira koji je mislio da je gore samo nebo  granica...na kraju hladni tusevi i toksicna atmo..

Quote from: aahzinho on 20.03.2026, 18:08Za ponoviti Keka neće imati ni vremena ni budžeta

Ja to gledam jednostavnije.

Kek = Đalović = 1 dupla kruna
Scorija, Skočić, Bišćan, Rožman po 1 kup
ostali kajla, neki bolji dojam neki lošiji

A onda kako rangirati i mjeriti ove koji su izjednačeni brojem najbitnijih trofeja, to je svakome po volji.

Al svatko tko osvojit HNL je za mene ponovio Keka, na to sam mislio :)
#navodninavijač

K
9.smo bili kada je preuzeo i izgubili 5-0 u Europi

Nema 0.01 posto šanse da Sanchez bude izbor Bobana ikada pa čak i tad.
Njegova politika je da se ne odskače izvan gabarita 4-3-3 formacije.
Sanchez u jednom poluvremenu okrene više formacija nego što je Kovačević napravio od kad je u Dinamu, ne zato što ne želi nego zato što ne smije.
Mogu soliti novinari koliko oće, ali Boban je tvrdoglava mazga koja će gurat svoje i njemu pašu poslušni treneri koji moraju biti debelih razina ispod njegovog ega.
To neće funkcionirati dugoročno jer će i oni uskoro postat ovisni o prodajama, naslijedio je Boban Dinamo koji je već bio posložen i financijski uredan.
Njegov rad će se vidjeti kroz sezonu, dvije ako bude bio još u Dinamu.

Quote from: Kostrena on 22.03.2026, 08:369.smo bili kada je preuzeo i izgubili 5-0 u Europi

I uzeli samo bod na Poljudu

S
Nakon potopa u V.Gorici:

"Rekao sam prije utakmice koliko je za današnju utakmicu važno da budem dobri u duelu. Nismo bili dobri u tom smislu ni u obrani ni u napadu i izgubili smo. Dobili smo gol iz prve šanse koju su stvorili. Teško je, mislim da nas je koštao umor."

Gdje je isprika navijačima koji su zbog Rijeke 3 tisuće km napravili u tri, četiri dana? Vidim da i njega lagano boli kurac...

K
Jesi li ih kad dobio u navijačkoj karijeri?
Ja nisam još

S
Quote from: Kostrena on 22.03.2026, 20:27Jesi li ih kad dobio u navijačkoj karijeri?
Ja nisam još

Da... nisam siguran. Kao kroz maglu, da se ipak netko znao ispričati... jako, jako rijetko... ako je. Onu floskulu o podršci i kad ne ide svi ponavljaju, a to mi je i OK od strane Armade; puno bolji imidž od bezumnih napada, ali isprika se baš rijetko čuje... ili nikako.

Pričamo o tome u drugoj temi, pa ajde nek sve bude na istom mjestu -> https://nepresusan.com/tribina/index.php?topic=57.msg105137;boardseen#new :)
#navodninavijač

K
23.03.2026, 14:15 #477 Last Edit: 23.03.2026, 14:27 by KadOkrenemSe
Quote from: krzo on 23.03.2026, 12:57Biti ću hrabar i reći: Matjaž, dobrodošao kući.

https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/treneru-rijeke-opasno-visi-otkaz-victor-sanchez-nakon-nedopustive-blamaze-uzeo-cetiri-dana-odmora/

Kucni je jucer na tviteru napisao da ce morat srat po treneru malo ovaj tjedan... tako da je naslov clanka za obrisat guzicu kao i istinitost istog

M
"Nakon što je po sedmi put u prvenstvenoj utakmici izveo sastav koji više nikad neće igrati zajedno pa izgubio 0:4 i skoro popio pet komada posve je jasno kako glavnom treneru prve momčadi HNK Rijeka Victoru Sanchezu opasno "visi" radno mjesto na Rujevici."

ako ces igrat ligu, kup i europu ne mores a ne rotirat...jos vise kad imas jednu rijeku a ne real madrid. tako da te monade o otkazu moru samo bit istina ako smo postali klub za va zupanijsku ligu. ako ne rotira kontra gorice kad ce, pa ne vajda kontra omonie ili strasburga?!

ekipa igra nogomet kako nije vec letima, sprasili hajduk 5-0 i izbacili iz kupa, polako se afirmira mularija ala bodetic i thaqi i daje in se minute.
treci smo, odigrali europu do ove setimane, kup je u igri. ala malo ozbiljnosti ovo je za plakat ako je istina.

D
23.03.2026, 17:57 #479 Last Edit: 23.03.2026, 17:58 by deo123
Evo jedna zanimljiva, pitao sam Gemini da li je Sanchez rotirao puno dok je bio trener u spanjolskoj:

Da, to je bila jedna od najčešćih kritika na njegov račun, posebno tijekom boravka u Deportivo La Coruñi i Betisu. Víctor Sánchez je bio poznat kao trener koji se opsesivno prilagođavao protivniku, što je često rezultiralo gubitkom kontinuiteta u vlastitoj momčadi.
Evo kako je to utjecalo na njegov neuspjeh:
1. Gubitak "standardnih jedanaest"
U modernom nogometu rotacije su normalne, ali Víctor je često išao u ekstreme. Igrači bi nakon odlične utakmice sljedeći tjedan završili na klupi ili čak na tribinama samo zato što je on smatrao da se drugi profil igrača bolje uklapa u taktiku protiv sljedećeg suparnika. To je dovelo do:
Pada samopouzdanja kod ključnih igrača.
Nedostatka automatizama u igri (igrači se nisu stigli uigrati).
2. Sukobi u svlačionici (Slučaj Deportivo)
Njegova sklonost stalnim promjenama i taktičkim eksperimentima izazvala je revolt u svlačionici Deportiva. Iskusni igrači poput Alberta Lopa i Luizinha otvoreno su kritizirali njegove metode. Kad bi rezultati izostali, igrači bi prst krivnje uperili upravo u njegove stalne promjene sastava, tvrdeći da momčad nema jasan identitet.
3. "Prevelika analiza vodi u paralizu"
Španjolski mediji često su ga opisivali kao "laboratorijskog" trenera. On bi detaljno secirao protivnika i pokušavao svaku utakmicu postaviti kao zaseban šahovski meč.
U Betisu: Navijači su mu zamjerali što je momčad izgledala previše defenzivno i ukočeno zbog stalnih promjena sustava (često je mijenjao između 5-3-2 i 4-4-2).
U Cartageni: Ponovio je istu grešku – u samo sedam utakmica isprobao je ogroman broj igrača, ne uspjevši pronaći kostur momčadi koji bi donio rezultate.