Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 145

V
A da li je zadovoljavajuće za ekipu rijeke da imamo..pa mozda 10 postenih igraca od kojih radelja i fruk sigurno odlaze, ja bi rekao i dantas, a vignato je stalno ozljeden pa mu dodaj jos tu i barisica ?
Zelim rec da za sljedecu sezonu nemamo 5 postenih igraca razine koju mi ocekujemk za rijeku..

Z
20.04.2026, 10:53 #736 Last Edit: 20.04.2026, 10:56 by Zelko Maler
Rijeci fale 12.,13.14,15. igrač. Samo to.

Jebeni Sopić je to imao. To ni Kek nije imao, ni Bišćan, ni Sanchez nema.

klupa kod Sopića protiv dinama: Banda, Bogojević, Čabraja, Dilaver, Galešić, Janković, Marić, Obregon, Petrovič, Veiga. Zlomislić.  Makneš debila Čabraju i penzionera Dilaver i svi ti mogu ući bez da patiš.

Ma ovoj ekipi od pocetka sezone fale 2 prava krila, napisano vec sto puta.

Da su tu Mitrovski i Djouahra, to je sasvim druga ekipa.

K
Bez krila koje može proći 1 na više ne postoji nogomet

M
Đuro bi ovoj ekipi bio malo je reć ko budali šamar

V
Nije zahvalno usporedivat ekipe u vrijeme keka i sad jer tad se s osvajacem el igralo 3 3 i to su se opasno izvukli..nema sanse da bi taj rezultat sad ponovili tako da nema potrebe ic toliko u proslost
Ali da pod broj jedan je problem sta nema apsolutno nikakvog krila.. ja ne znam klub koji u kadru nema krilo uopce ? Jedino thaqi je krilo koje se pak uopce ne koristi vise iako je npr protiv istre bio opasniji od vecine
Ali meni osobno je generalno kvaliteta ekipe upitna.. osim dantasa nema tu igraca koji bi igrao u onom sopicevom kadru (uz fruka i radelju logicno koji su jos tu)
A ako se dogodi da na ljeto odu fruk, radelja, dantas, orec (a ruku na srce svima je vrijeme zakonom trzista ili istekom ugovora), cak i adu adeji (njega bi odmah ko pitencijal trebalo prodat ako bilo tko bilo sta ponudi) ostaju vignato i barisic ko igraci vise klase ajmo rec..a vidimo u kojem su oni stanju
Suma sumarum to je ekipa za grcevitu borbu za opstnak..losija od ovog osijekovog skarta kojim im mazu ocu vjecnim talentima tipa bukvic,omerovic i vjecno ozljedeni matkovic

Z
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 20.04.2026, 11:23Nije zahvalno usporedivat ekipe u vrijeme keka i sad jer tad se s osvajacem el igralo 3 3 i to su se opasno izvukli..nema sanse da bi taj rezultat sad ponovili tako da nema potrebe ic toliko u proslost
Ali da pod broj jedan je problem sta nema apsolutno nikakvog krila.. ja ne znam klub koji u kadru nema krilo uopce ? Jedino thaqi je krilo koje se pak uopce ne koristi vise iako je npr protiv istre bio opasniji od vecine
Ali meni osobno je generalno kvaliteta ekipe upitna.. osim dantasa nema tu igraca koji bi igrao u onom sopicevom kadru (uz fruka i radelju logicno koji su jos tu)
A ako se dogodi da na ljeto odu fruk, radelja, dantas, orec (a ruku na srce svima je vrijeme zakonom trzista ili istekom ugovora), cak i adu adeji (njega bi odmah ko pitencijal trebalo prodat ako bilo tko bilo sta ponudi) ostaju vignato i barisic ko igraci vise klase ajmo rec..a vidimo u kojem su oni stanju
Suma sumarum to je ekipa za grcevitu borbu za opstnak..losija od ovog osijekovog skarta kojim im mazu ocu vjecnim talentima tipa bukvic,omerovic i vjecno ozljedeni matkovic

upravo to.

Quote from: Snjesko on 20.04.2026, 11:02Ma ovoj ekipi od pocetka sezone fale 2 prava krila, napisano vec sto puta.

Baš sam išao škicnut kakva to krila tj igrače koji igraju krila 600 minuta ili više ove sezone ima ostatak HNL-a, i gledam:

Dinamo: Vidović, Hoxha / Bakrar, Lisica
Gorica: Vrzić, Bakić / Bogojević, Fiolić
Hajduk: Rebić , Šego / Almena, Brajković
Varaždin: Tavares, Vuk / Latković, Šuto
Istra: Rozić, Lawal / Frederiksen
Lokomotiva: Pajač, Vuković, Vasilj / Vešović, Krivak
Osijek: Omerović, Teklić / Akere, Bukvić
Slaven: Mitrović / Jagušić
Vukovar: Banovec / Jurilj, Butić

Izuzev boldanih sve je to manje-više u pet deka za tu poziciju, netko bolji netko lošiji.

OSIM što u našem kadru takav igrač ne postoji. Nama su krila formalno minutažom Gojak, Lasickas, Ndockyt, Vignato, Janković, Menalo. Zadnja dva nisu u ekipi, Vignato jako često ozlijeđen. Gojak je srednji vezni, Lasickas katica, u karijeri najčešće bek, a Ndockyt isto bolji u sredini. Thaqi je nešto igrao pa vraćen u juniore.

Tako da Sanchezu tu nije nimalo lako, ali opet primjer iz članka na portalu je da nismo nešto granitni u obrani. Da te pizdarije ispravi, sav gnijev bi išao prema sportskom segmentu zbog rostera.
#navodninavijač

Z
Quote from: TIR on 20.04.2026, 11:55
Quote from: Snjesko on 20.04.2026, 11:02Ma ovoj ekipi od pocetka sezone fale 2 prava krila, napisano vec sto puta.

Baš sam išao škicnut kakva to krila tj igrače koji igraju krila 600 minuta ili više ove sezone ima ostatak HNL-a, i gledam:

Dinamo: Vidović, Hoxha / Bakrar, Lisica
Gorica: Vrzić, Bakić / Bogojević, Fiolić
Hajduk: Rebić , Šego / Almena, Brajković
Varaždin: Tavares, Vuk / Latković, Šuto
Istra: Rozić, Lawal / Frederiksen
Lokomotiva: Pajač, Vuković, Vasilj / Vešović, Krivak
Osijek: Omerović, Teklić / Akere, Bukvić
Slaven: Mitrović / Jagušić
Vukovar: Banovec / Jurilj, Butić

Izuzev boldanih sve je to manje-više u pet deka za tu poziciju, netko bolji netko lošiji.

OSIM što u našem kadru takav igrač ne postoji. Nama su krila formalno minutažom Gojak, Lasickas, Ndockyt, Vignato, Janković, Menalo. Zadnja dva nisu u ekipi, Vignato jako često ozlijeđen. Gojak je srednji vezni, Lasickas katica, u karijeri najčešće bek, a Ndockyt isto bolji u sredini. Thaqi je nešto igrao pa vraćen u juniore.

Tako da Sanchezu tu nije nimalo lako, ali opet primjer iz članka na portalu je da nismo nešto granitni u obrani. Da te pizdarije ispravi, sav gnijev bi išao prema sportskom segmentu zbog rostera.

Istri moraš Fredrikesena boldati.

4 gola i 5 asista nije loše. Mi takvog na krilu nemamo.

Sad je protiv Vukovara nekome složio dvije mrtve šanse, ni jedna nije iskorištena.

I
20.04.2026, 12:12 #744 Last Edit: 20.04.2026, 12:13 by ispod stijena
Pitanje je što bi svi ti igrači radili u Ri.

Frederiksen je tu statistiku nabildao u kratkom razdoblju. Kao što danas više nitko u toj razini ne spominje Lončara i Radoševića.

Vraćam se uvijek na onu magičnu riječ "kontinuitet".

Hebeš ti te bljeskove. Ima i Bogojević sjajnu statistiku u Gorici obzirom na vrijeme provedeno na terenu. Čak je pitanje tog Tavaresa koja je to razina klase.

Povrh svega, trreba priznati da su se Djouahri smijali i rugali u kup utakmici, kao što se rugalo i Đaloviću kad je negdje pred kraj polusezone na nekoj pressici među igrače koji nedostaju ubrojao Djouahru.

Dok nije ušao ono poluvrijeme doma sa Osijekom i riješio problem, gledalo ga se kao Morchiladzea, možda i gore od toga.

Edit.
Nije popularno, ali ako se dobro sjećam spominjao se Fran Topić u nekoj kombo da bi došao kod nas.
Vjerujem da taj dečko igra u Ri, da bi bio pun pogodak

Z
nije problem kvaliteta, kontinuitet niti bilo što od toga. Problem je da 90% lige ima krila ( krila kvalitete shodno svojim mogućnostima), a mi nemamo.
Jasno da Gorica teško može bolje od Bogojevića. Vjerojatno i on od Gorice, Zato su si dobar fit i zato je tamo dobar.

Quote from: ispod stijena on 20.04.2026, 12:12Nije popularno, ali ako se dobro sjećam spominjao se Fran Topić u nekoj kombo da bi došao kod nas.
Vjerujem da taj dečko igra u Ri, da bi bio pun pogodak

Taj čoban je psovo mater Fruku nakon šta ga je Mišić šutnuo na podu..

Neka ga tamo di je, tamo mu je i mjesto po IQu i kulturi
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

O
Quote from: Kostrena on 20.04.2026, 11:10Bez krila koje može proći 1 na više ne postoji nogomet
samo sto kod nas ide jedan na dva min.
veci problem je sto nasi igraci ne napadaju prostor,i cekaju loptu u noge,a to nije problem igraca vec trenera i taktike,ma da se razumijemo to je problem vecine klubova u hnl-u.Jebi ga kad rukavina ili neko drugo krilo dobije loptu ima uredno dva igraca ispred sebe,a on ima loptu u nogama i stoji jer je igra postavljena tako da se dodaje igracu u noge i onda on krece trcati,a trebalo bi da igrac dobija loptu u trku ispred njega.
Tako da ja mislim da je stvar taktike i treninga

Quote from: TIR on 20.04.2026, 11:55OSIM što u našem kadru takav igrač ne postoji. Nama su krila formalno minutažom Gojak, Lasickas, Ndockyt, Vignato, Janković, Menalo. Zadnja dva nisu u ekipi, Vignato jako često ozlijeđen. Gojak je srednji vezni, Lasickas katica, u karijeri najčešće bek, a Ndockyt isto bolji u sredini. Thaqi je nešto igrao pa vraćen u juniore.

Nemamo krila, napad je neefikasan, a ni obrana nije baš nešto granitna.

Ali eto, struka se obrušila na trenera, jer neće vrana vrani oči iskopati. A dnovinar ne zna španjolski, možda ni engleski, pa mu Sanchez ne može poslati svoju depešu za objavu.

A kroz sezonu, pogotovo proljetni dio je teško složiti sliku koja verzija ekipe je realnija? Ona iz europe i derbija? Ili ona protiv Gorice/Osijeka/Vukovara?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

J
Quote from: TIR on 20.04.2026, 10:37
Quote from: Johnson on 20.04.2026, 10:17Po meni je ovo sad realna slika snage Rijeke, a oni koji se nadaju da ćemo gazit u europi i prvenstvu moraju shvatit da nam za to fali 40-tak mil eura godišnje.

Sve drugo da, ali ovo ne.

Rijeci realno fali 5 milijuna eura godišnje. I tehnički gledano, to su novci koje ti europska grupa nosi svake sezone u startu. Za tih 5 milijuna ti prema cijenama i plaćama iz aktualne i protekle sezone HNL-a osiguravaš hrpu igrača koji su kvalitetom rubni prvotimci. Primjerice, u tih 5 milijuna ti upadaju Perković, Lisica, Valinčić. Upada kvartet Krivak, Marešić, Mitrovski, Soldo. Upadaju Djouahra, Selahi, Krizmanić, Pajaziti, Petrusenko, Šutalo.

Sa tvojih 20M se može puno odradit, ali uz dosta sreće. Nijedan od ovih navedenih ne mora bit dobar igrač u Rijeci (kao što je bio djouahra u prvom điru). Za konstante rezultate će trebat malo više para jer ćeš moć platit valinčića, radelju, galešića... kad se dokažu u svom klubu, a ne pogađat koji je potencijal igrača iz zrinjskog.