Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 145

Topla preporuka da pogledate presicu.
Sancho u elementu, veseli da govori da se nada da će biti tu kad bude prije početka slijedeće sezone sastanci sa sucima.
Pričao je o ekipama koje su igrale četvrtfinale u KL i kolike su im šanse da će igrat Europu i slijedeće sezone, o suđenju na Maksimiru itd.
Sancho otvorio dušu, bilo je tu potencijala za napraviti vrhunsku presicu, ali dečki u pres sobi nisu osjetili moment.

M
https://nk-rijeka.hr/victor-sanchez-bit-ce-tvrdo-dueli-su-kljuc/

Nakon što sam analizirao tu utakmicu, moram opet progovoriti o sucima, odnosno o njihovom kriteriju u sličnim situacijama. Spomenuo sam Oreča, njegov prvi žuti karton je po meni bio običan prekršaj, ni blizu kartona. Ako pogledate koliko je Dinamo napravio takvih faulova bez kazne... A onda drugi žuti ako je to bio penal i karton, zašto nije bio karton za penal nad Lasickasom? Ili zašto VAR nije reagirao na ruku oko vrata Gojaka prilikom kornera? To je ono što me brine, neujednačen kriterij. Sudac može pogriješiti u igri, ali VAR ima vremena sve pregledati. Penal na Adu-Adjeiju je čisti crveni karton, tu nema rasprave prema pravilima. Igrač je u gol-šansi, protivnik ga ruši bez namjere da igra loptom i to je isključenje. Četvrti sudac mi je rekao da se uz penal više ne daje crveni, što nije točno u ovom slučaju. Poštujem suce, posao im je težak, ali tražim pošten i jednak kriterij za sve. Ja ću braniti ovaj klub jer je Rijeka moja obitelj.

Bravo Sancho, ni jedan trener Rijeke nije ovako jasno artikulirao o sucima, ni Kek.

B
Podrška Victoru!

B
Sad će ga  Miško po glavi jer mu sere po familiji.

Forza Victor!
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

21.04.2026, 14:13 #754 Last Edit: 21.04.2026, 14:14 by Starless
Bravoo Viktor, sve dobro sročeno.
Volim grad koji teče

D
Quote from: moreplovac on 21.04.2026, 13:11https://nk-rijeka.hr/victor-sanchez-bit-ce-tvrdo-dueli-su-kljuc/

Nakon što sam analizirao tu utakmicu, moram opet progovoriti o sucima, odnosno o njihovom kriteriju u sličnim situacijama. Spomenuo sam Oreča, njegov prvi žuti karton je po meni bio običan prekršaj, ni blizu kartona. Ako pogledate koliko je Dinamo napravio takvih faulova bez kazne... A onda drugi žuti ako je to bio penal i karton, zašto nije bio karton za penal nad Lasickasom? Ili zašto VAR nije reagirao na ruku oko vrata Gojaka prilikom kornera? To je ono što me brine, neujednačen kriterij. Sudac može pogriješiti u igri, ali VAR ima vremena sve pregledati. Penal na Adu-Adjeiju je čisti crveni karton, tu nema rasprave prema pravilima. Igrač je u gol-šansi, protivnik ga ruši bez namjere da igra loptom i to je isključenje. Četvrti sudac mi je rekao da se uz penal više ne daje crveni, što nije točno u ovom slučaju. Poštujem suce, posao im je težak, ali tražim pošten i jednak kriterij za sve. Ja ću braniti ovaj klub jer je Rijeka moja obitelj.

Bravo Sancho, ni jedan trener Rijeke nije ovako jasno artikulirao o sucima, ni Kek.

TAKO JE
tako treba nakon svakog kola ako treba!

Ne pratim ovu stranicu, ali mi je svejedno izletilo. Nisam pročitao čitav tekst, ali eto... Zanimljiva zavjera u svakom slučaju.  ;D

#degenerik

Pretpostavljam osoba na platnoj listi nekih Rusa koji su spojili 2 i 2 pa zaključili da je Hrvatima lako prat mozak kroz nogometne floskule, tako da je uz Dinamovske komentare ubacio i to u svoj repertoar soroševstva, antieuropskih stavova, ksenofobije i ostalih sranja na koje se fejsbuk "bilo nam je bolje prije" bojna pali.

Jer kako drukčije opisati da netko izjednačava kvalitete Toplaka i Sancheza. :)
#navodninavijač

Kao i svaka zavjera, glupa u startu. Utakmice kao protiv Noaha i Lincolna su standard za hr trenere.

Victor Sanchez je:

Dobio Spartu
Dobio Celje
Dobio Omoniu. 2 puta
Odigrao remi sa AEKom, Shakhtarom i Strasbougom.

Kad neki hr trener to napravi sa klubom koji nije Dinamo neka se javi

Quote from: Snjesko on 22.04.2026, 16:59Kao i svaka zavjera, glupa u startu.
Vidiš, ovo sam i ja nekad mislio...

Ali to čak ni tada nije bilo istina, a još je manje sada.

#degenerik

S
Quote from: Fornax on 22.04.2026, 17:08

Tko god bio iza napisa - namjerno i tendeciozno sabrani rezultati konferencijske lige prokazuju autorsku namjeru ocrnjivanja;
Naime, od 10 utakmica izdvojio je 2 poraza i jedan nerješen rezultat.
S time da 20 godina nijedan HNL klub, dakle ni jedan trener ni strani, ni domaći, nije stigao do 16-tine takmičenja.
A kad se već spominje Kovačević u članku - taj Sancheza ne može dobit doma, s igračima plaćenim x4 od sanchezovih i uz svesrdnu pomoć sudaca.

Ok, ponavljam da uopće nisam čitao šta piše.  🤣

Samo mi je fascinantno bilo da stranica koja se zove tako kako se zove i koja ima profilnu takvu kakvu ima objavi toliki tekst o... Tome.  ;D
#degenerik

I
Quote from: Snowcrash on 22.04.2026, 17:53
Quote from: Fornax on 22.04.2026, 17:08

Tko god bio iza napisa - namjerno i tendeciozno sabrani rezultati konferencijske lige prokazuju autorsku namjeru ocrnjivanja;
Naime, od 10 utakmica izdvojio je 2 poraza i jedan nerješen rezultat.
S time da 20 godina nijedan HNL klub, dakle ni jedan trener ni strani, ni domaći, nije stigao do 16-tine takmičenja.
A kad se već spominje Kovačević u članku - taj Sancheza ne može dobit doma, s igračima plaćenim x4 od sanchezovih i uz svesrdnu pomoć sudaca.

Kako ovo mislis, nijedan hnl klub?

Dinamo je igrao četvrtfinale EL, jbte.
#degenerik

S
Quote from: Fornax on 22.04.2026, 18:03Dinamo je igrao četvrtfinale EL, jbte.

Mislio sam stavit osim Dinama, pa sam zaboravio.
Toplak i Kovačević neće sigurno.