Hrvatski nogometni kup 2025/26

Started by waf, 05.09.2025, 15:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pukšar je uvijek bio tragedija. Kako netko tko zvuči kao kastrirana ameba ikad uopće dobije mikrofon u ruke...
#degenerik

B
Ne znam di je onaj koji je bio napadao nas koji smo imali sta rec za ovog Pukšara, nadam se da trenutno uživa u ovom prijenosu... odvratno

R
"...nije on kriv nego oni koji mu to dopuštaju"

Kako nije? Pa nije jebeni kaktus pa ne zna da bocka sve oko sebe. Smeće bezobrazno. Da Bog da mu sve pare trebale za lijekove.......

K
Kakvo brzinsko crtanje linija, čak i na 5-2 ništa se ne dovodi u pitanje  :nisamja:

I
Quote from: Brzina92 on 08.04.2026, 19:57Ne znam di je onaj koji je bio napadao nas koji smo imali sta rec za ovog Pukšara, nadam se da trenutno uživa u ovom prijenosu... odvratno

Vjerojatno mislis na mene. Ljudi su pisali o kecmanu kao tovarskom slugi iako je utakmicu komentirao pukšar jer kada prosjecni navijac cuje komentiranje koje mu se ne svida onda valjda gubi pojam o realnosti i samo je bitno nekog posrat ma kako god se covjek zvao. Jer eto, jedan protiv nas, svi protiv nas. A ne, prijenos ne gledam jer me ne zanima ta utakmica.

U 6 finala protiv Dinama imamo 4 pobjede.

Samo kažem  :vijesti:

A
Da Rijeka ima suđenje kao i Dinamo od početka HNLa mi bi imali 6 naslova prvaka i 10 kupova minimalno...Da samo zamjenimo uloge u sezonama, koliko se gurao njih, a nas sabotiralo,osvojili bi nakraju sigurno u sezonama : 15/16, 17/18, 23/24 i naravno 98/99...

Kad se lomi uskoči se plavim bluzama...Uvijek isti modus operandi, Mišiću se nedaje čisti crveni na 2-2 i onda Dinamo nakraju uvjerljivo pobjedi , pa se kao nitko nema pravo žalit na pogrešku jer su ih oni razbili...Ako budemo imali pošteno suđenje u Osijeku osvojit ćemo, ali protiv njih imat normalno suđenje je znanstvena fantastika...

Najodvratniji klub na cijeloj planeti, klub koji nam je učinio najviše zla i ko zna na kojoj bi višoj razini bili sad kao klub da nije bilo njihove sudačke sabotaže kroz sve ove godine...

Quote from: AR 147 on 08.04.2026, 22:22Da Rijeka ima suđenje kao i Dinamo od početka HNLa mi bi imali 6 naslova prvaka i 10 kupova minimalno...Da samo zamjenimo uloge u sezonama, koliko se gurao njih, a nas sabotiralo,osvojili bi nakraju sigurno u sezonama : 15/16, 17/18, 23/24 i naravno 98/99...

Kad se lomi uskoči se plavim bluzama...Uvijek isti modus operandi, Mišiću se nedaje čisti crveni na 2-2 i onda Dinamo nakraju uvjerljivo pobjedi , pa se kao nitko nema pravo žalit na pogrešku jer su ih oni razbili...Ako budemo imali pošteno suđenje u Osijeku osvojit ćemo, ali protiv njih imat normalno suđenje je znanstvena fantastika...

Najodvratniji klub na cijeloj planeti, klub koji nam je učinio najviše zla i ko zna na kojoj bi višoj razini bili sad kao klub da nije bilo njihove sudačke sabotaže kroz sve ove godine...
ŠBBKBB
Forza Fiume ale!

Preuzeli smo sinoć prvo mjesto u koeficijentu za kup:

Rijeka: 159
Hadjuk 155
Dinamo: 123
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

L
Quote from: Radeljic enjoyer on 08.04.2026, 21:06U 6 finala protiv Dinama imamo 4 pobjede.

Samo kažem  :vijesti:
Ako računaš da ćemo ove godine osvojiti kup onda ti brojke štimaju. Do sada smo igrali pet finala s njima, tri puta smo osvojili.

R
"Dinamo i Rijeka borit će se za trofej namijenjen pobjedniku Hrvatskog nogometnog kupa. Ranije je već odlučeno da će Opus Arena 13. svibnja ugostiti veliki finale, a sada se zna i termin utakmice – lopta će se s centra otkotrljati u 18 sati.

Nije to baš najpopularniji termin, budući da je riječ o radnom danu, a da je utakmica zakazana za 18 sati, no navijači Dinama i Rijeke će se očito morati snalaziti kako znaju i umiju...

Inače, Riječani protiv Dinama brane prošlosezonski naslov, dok će Modri pokušati doći do svojeg 18. naslova u Kupu........"

L
Ima li netko info kada će krenuti prodaja ulaznica za finale kupa?

Za sve koji nemaju prijevoz - Arriva organizira buseve u Osijek. Polazak u 10 ujutro, cijena 65 EUR + karta.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

A
Za sada za finale kupa prodano 1500 ulaznica...Ostalo još nekih 1200 cca za nas, tako piše danas u Novom listu...Ali kad se otvori stranica HNS za karte, piše sve ulaznice su rasprodane ili u fazi naplate, jel još nekom tako...?

Quote from: m on 29.04.2026, 09:17Za sve koji nemaju prijevoz - Arriva organizira buseve u Osijek. Polazak u 10 ujutro, cijena 65 EUR + karta.
Na stranicama piše drugačije:
Cijena ne uključuje
Ulaznica za utakmicu nije uključena u cijenu ( 20 eur), kupuje se isključivo online
Volim grad koji teče