Hrvatski nogometni kup 2025/26

Started by waf, 05.09.2025, 15:14

Previous topic - Next topic

vMario87, oggy, deo123, Filipovix and 9 Guests are viewing this topic.

F
Koliko je to sada naših vec kupilo ulaznice? Će bit oko 2000 ljudi?

L
Po mojoj procjeni oko 2100, još je ostalo 650 ulaznica za B4, međutim taj se sektor još nije otvorio za prodaju. Morao bi klub ili mediji oko kluba reagirati na ovu situaciju, nije u redu da ostanemo bez tog sektora, a pretpostavljam da postoje ljudi koji su još zainteresirani.

A
2000 je prodano sigurno jer smo rasprodali B1, B2 i B3...Za mene fenomenalna brojka s obzirom da se igra na radni dan i puno nam je dalje nego dinamovcima...S obzirom da velika većina sa kojima sam pričao, ne može nikako zbog posla, da se igra za vikend bilo bi nas duplo više bez ikakvog problema...

Quote from: AR 147 on Today at 14:252000 je prodano sigurno jer smo rasprodali B1, B2 i B3...Za mene fenomenalna brojka s obzirom da se igra na radni dan i puno nam je dalje nego dinamovcima...S obzirom da velika većina sa kojima sam pričao, ne može nikako zbog posla, da se igra za vikend bilo bi nas duplo više bez ikakvog problema...

Dinamovi navijači samo oni koji žive u Osijeku i okolici mogu napuniti dvije Opus arene, lako tako.
Nego pitanje, mislim da se od ove sezone akumulirani kartoni prebacuju iz prvenstva u kup ili sam zabrijao?
Dinamo ima Belju, Valinčića, Pereza Vinlofa i Hoxhu koji bi u slučaju žutog propustili slijedeću utakmicu...

L
Zabrijao si, žuti se gledaju samo za prvenstvo, nadajmo se kakvom crvenom kartonu danas.

Quote from: LenRi on Today at 14:59Zabrijao si, žuti se gledaju samo za prvenstvo, nadajmo se kakvom crvenom kartonu danas.

Da, prema novim pravilima HNS-a koja se primjenjuju od sezone 2025/2026, akumulirani žuti kartoni se gledaju zajednički za prvenstvene (HNL) i kup utakmice (Hrvatski nogometni kup).Ključna pravila od 1. srpnja 2025.:Zajednička evidencija: Žuti kartoni zarađeni u HNL-u i Kupu se zbrajaju.Pauza nakon 4 kartona: Automatska suspenzija od jedne utakmice nastaje nakon svake četvrte (a ne više treće) akumulirane opomene.Vrsta kazne: Kazna se odrađuje u prvoj sljedećoj utakmici, bilo da je u pitanju HNL ili Kup.Bez prijenosa u iduću sezonu: Kartoni se ne prenose iz jedne natjecateljske godine u drugu.Ukratko: Ako igrač dobije žuti karton u 20. kolu HNL-a i to mu je ukupno 4. žuti karton (računajući i Kup), propušta iduću utakmicu, bila ona prvenstvena ili kup.

L
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on Today at 15:02
Quote from: LenRi on Today at 14:59Zabrijao si, žuti se gledaju samo za prvenstvo, nadajmo se kakvom crvenom kartonu danas.

Da, prema novim pravilima HNS-a koja se primjenjuju od sezone 2025/2026, akumulirani žuti kartoni se gledaju zajednički za prvenstvene (HNL) i kup utakmice (Hrvatski nogometni kup).Ključna pravila od 1. srpnja 2025.:Zajednička evidencija: Žuti kartoni zarađeni u HNL-u i Kupu se zbrajaju.Pauza nakon 4 kartona: Automatska suspenzija od jedne utakmice nastaje nakon svake četvrte (a ne više treće) akumulirane opomene.Vrsta kazne: Kazna se odrađuje u prvoj sljedećoj utakmici, bilo da je u pitanju HNL ili Kup.Bez prijenosa u iduću sezonu: Kartoni se ne prenose iz jedne natjecateljske godine u drugu.Ukratko: Ako igrač dobije žuti karton u 20. kolu HNL-a i to mu je ukupno 4. žuti karton (računajući i Kup), propušta iduću utakmicu, bila ona prvenstvena ili kup.
Jesi siguran u ovo? Idem pogledati disciplinski pravilnik

Quote from: LenRi on Today at 15:05
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on Today at 15:02

Jesi siguran u ovo? Idem pogledati disciplinski pravilnik

Hns je objavio isto, našo neki članak na sportklubu

L
Pogledao sam disciplinski pravilnik, članak 21, žuti kartoni se zasebno gledaju za prvenstvo i zasebno za kup.

Today at 15:13 #489 Last Edit: Today at 15:17 by NdockytovaLinijaKretanja
Quote from: LenRi on Today at 15:10Pogledao sam disciplinski pravilnik, članak 21, žuti kartoni se zasebno gledaju za prvenstvo i zasebno za kup.

"Automatska kazna zabrane igranja jedne prvenstvene ili kup utakmice nastaje poslije svake četvrte sudačke opomene koju igrač dobije na prvenstvenim i kup utakmicama na bilo kojem stupnju natjecanja tijekom jedne natjecateljske godine. Opomene, kao niti automatska kazna, iz jedne natjecateljske godine ne prenose se u sljedeću natjecateljsku godinu", objavio je HNS.

Ko je tu lud, ovo je objavljeno 25.4.2025

Također, od sljedeće sezone evidencija opomena iz prvenstva i kupa vodit će se odvojeno.

Jebote koji cirkus

L
5) Automatska kazna zabrane igranja utakmice dobivena na prvenstvenim utakmicama izdržava se samo na prvoj
sljedećoj prvenstvenoj utakmici istog natjecanja. Automatska kazna zabrane igranja jedne utakmice dobivena na kup
utakmicama izdržava se samo na prvoj sljedećoj kup utakmici.

Ovo je stavak 5 članka 21 disciplinskog pravilnika

D
Sve su ulaznice rasprodne za finale kupa!

L
Quote from: D4 on Today at 16:36Sve su ulaznice rasprodne za finale kupa!
Nisu, sektor B4 nije uopće pušten u prodaju

D

L
Quote from: D4 on Today at 16:39A kako onda kupiti?  :bo:
Nemam pojma zašto nisu otvorili taj sektor nakon što se je rasprodao B1 sektor, trebalo bi pitati u klubu nekoga.