KL 1. kolo, 02.10.2025. 18:45, Noah (Arm) - Rijeka (Cro)

Started by vMario87, 28.09.2025, 19:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: SandroB on 02.10.2025, 20:041. Ili je Mišku krizni sastanak bio od kurca, ili ga je stvarno vodio Čulina.

2. Vi koji ste jedan period 1. poluvremena nakon njihovog gola nazvali našom dominacijom - dominirali smo mi moj kurac. Posjed nije dominacija.

Nije, ali ono sta se meni (jedino) svidjalo u tom periodu je kompaktnost i brzi reposjed, ne bi mogli stat na loptu.

Al da je bilo jalovo, a je.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

A
Puno je igraca bilo promasaj u zadnje vrijeme ali ovaj Abu Adjei je sami vrh.
Taj ne da nije za Rijeku, taj nije za Rudes!
Za tog je Yateke Zlatna lopta.

Z
jedan krumpir sve mijenja, ali mi ne možemo se ni približiti ni dobiti šansu za uvaliti krumpir.

Mišković će morati reagirati, ali nažalost on umjesto da sav bijes svali na gumara i njegovog malog on će ovim debilima od igrača dati još veća krila i ovlasti. Kožu bi im na živo oderao. SVIMA!

Apropo naseg posjeda, u modernom nogometu koji se gle cuda svodi na brza prodorna krila, posjed je samo statisticki podatak i nista vise od toga, pa nottingham je prosle sezone bio 7 u premier ligi sa posjecno 39% posjeda po utakmici i osvojenih 65 bodova, 4 manje od 4-plasiranog Chelsea

K
Samo nemojte fučkat Jankoviću, on je legenda kluba

D
najgore su ovakve utakmice gdje ti zbog debilna poteza dva pojedinca ni ne mozes realno procijeniti situaciju..jel ide na bolje ili ne ide..di si sta si...i ne pricam o pljuvanju nego o realnom sagledavanju stvari

D
Ma da ga i slucajno damo, vjv bi iduce  minute primili.

Z
Quote from: DirkVanHoojidonk on 02.10.2025, 20:10najgore su ovakve utakmice gdje ti zbog debilna poteza dva pojedinca ni ne mozes realno procijeniti situaciju..jel ide na bolje ili ne ide..di si sta si...i ne pricam o pljuvanju nego o realnom sagledavanju stvari

upravo to. To je sve jako korelirano. Možda debil ne bi dobio crveni da prvi debil nije sjebo u 4. minuti. Možda i bi, ali nikad neznaš. Nadalje, možda bi nešto od nogometa i vidjeli do te 30. minute da debil nije sjebo u 4. minuti i presjeko sve.

Dva debila koja ne pričaju međusobno.

_
Quote from: DESANTIS on 02.10.2025, 19:45nekako imam osjećaj da se ova neće izgubiti..

To da je Mrčela najbolji trener golmana kojeg smo imali u ovom stoljeću apsolutno stoji i gubitak kluba zbog njegovog odlaska je priča za sebe, ali ne znam koliko točno to korelira s padovima forme Labre i Zlome, Mrčela je otišao u ljeto 2023. ali je i nakon toga Labro sve do kraja sezone bio na razini dosta visokoj, njegov psihološki pad je počeo kad mu je Petković dao onaj slobodnjak i nakon toga mu je krenuo raspad u glavi, a lošu formu je prenio i u Augsburg.

Zlomislić je solidan golman koji je jednostavno prošle sezone imao najmanje pravog golmanskog posla od svih golmana lige zbog obrane ispred njega koja je bila vrhunska i igrala na apsolutnom maksimumu, sad ove sezone kad je pala cijela momčad i od njega dobivamo malo veći uzorak i mane za koje vjerujem da je imao oduvijek...

Zloma već po koji put besmisleno ispucava naprvo  :jbg:
Alo !? Razmišljaj malo !
krepat ma ne molat

Z
sad će razni internet trolovi radit maga od ovog mamićevca Perkovića,a frajeru poklonjen gol u 4. minuti i još gore ne može zabiti drugi gol i završit utakmicu ekipi koja ima crveni i psihički je u teškom kurcu već tjednima.

D
pa ovo je bila savrsena utakmica za nas za okrenut momentum
ali eto...

Z
Quote from: DirkVanHoojidonk on 02.10.2025, 20:16pa ovo je bila savrsena utakmica za nas za okrenut momentum
ali eto...

da nemaš umišljene debile na terenu koji misle da su primili Boga za bradu možda, kao što mi imaomo.

..pita prijatelj, će biti ocjenjivanja ove utakmice?.
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..