SHNL 13. kolo: Varaždin - Rijeka, nedjelja 09.11.2025, 18:15h

Started by kreilach87, 07.11.2025, 07:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Kostrena on 09.11.2025, 18:36Zašto bi bušili trenera? Glupost

A zašto nezz, možda se gospodi ne sviđaju uloge ili metode rada..

Pa jbt svaka lopta prolazi kroz zadnju liniju, ti nemaš osjećaj ko da igramo na 50%?

Lincoln, koji je ono k

M
Johi meni, menalo i driblinzi, skoro sam slomio nogu gledajući ovaj pokusaj

B
Poceo pretjerivati Sancho sa rotacijama... nemozes vise ni 5 igraca pogodit za start. I taman dobije centarfora i odluci ga klupirat sve utakmice

I
Ne busi nitko sancheza nego sanchez busi sam sebe. Pa jbt dovoljno si ovdje da znas tko zna, a tko ne zna. Onu glupost koju je izveo s juricem u napadu na gibraltaru sam jos i bio spreman oprostit jer ono nadas se da covjek vidi nesto sto nitko od nas ne vidi i da sprema neko iznenadenje, ali ako ovdje pet ljudi napise da cemo izgubit samim time sto su vidjeli danasnju postavu, onda valjda znas da je i sam zastranio i da se pogubio. Igracima kojo nesto i mogu je nagrada klupa, a nesposobnima je nagrada igranje od prve.

K
Menalo, Čop, Devetak, Petrović su poluamateri i ne mogu bolje od ovog.
Tachi se isto ugasio ne donosi ništa i imamo to što imamo

D
Duje je najbolji na terenu danas...i mali thaqi..ostalo nula

Nema tu kvalitete, borba za opstanak sa osijekom
Nogometni Expert

Jbt Menalo se spotaknuo u prvoj minuti i u kontinuiranom padu je već 30 minuta, kao da Buster Keatona gledam.

Al smo loši defanzivno bože
SPORTSKI ODLAZI!

D
Nešto nije OK sa Radeljom..netipicno se vuče po terenu

S
Mislim da nemamo luksuz tek tako se odreci Jankovica i posjest ga na klupu. Uz sve svoje mane, igrac koji po meni zasluzuje prvih 11 u ovoj konkurenciji.

O
Quote from: deo123 on 09.11.2025, 18:46Duje je najbolji na terenu danas...i mali thaqi..ostalo nula

Nitko ne valja danas

C

Ne znam, ja sam uvjeren da ćemo okrenut... samo pozitiva nam ostaje...
Dobro, dobrooo! Fuć!