KL playoff, knock out faza, 19.02.2026. 20:00, Omonia (CY) - Rijeka (HR)

Started by D4, 17.02.2026, 13:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Quote from: Carlopago87 on 19.02.2026, 21:36Jbt litavski reprezentativac.Ja mislio uboli ono a žuti endokit

Cinjenica da je bio rezerva u olimpiji ti je trebala biti neki hint

A
Quote from: Orpat on 19.02.2026, 21:28
Quote from: ArmadaZg on 19.02.2026, 21:23Sad gledam i ovo njegovo ispucavanje...
Njemu svaku utakmicu 9 od 10 ispucavanja ide protivnickom igracu ili u aut, sto je dobrim djelom i greska trenera golmana koji to ne vidi.

Ipak, na osnovu svega toga u kontinuitetu, ja vam mrtav ozbiljan govorim da mislim kako on ima problema s ocima i da bi trebao na okulisticki pregled
Trebao bi skidat dioptriju.

Zajebancija ili imas info?

On bas sekundu prekasno svaki put vidi loptu, npr protiv Osijeka na Ruji...

A
Ndokit je najsolidniji kad je lopta sto dalje od njega.
Zuti Ndokit kao da je dosao iz rukometne lige slovenije

C
Quote from: Istegnuće kralježnice on 19.02.2026, 21:38
Quote from: Carlopago87 on 19.02.2026, 21:36Jbt litavski reprezentativac.Ja mislio uboli ono a žuti endokit

Cinjenica da je bio rezerva u olimpiji ti je trebala biti neki hint
A mislio istek ugovora ovo ono....

I

Ovakav Zloma nam treba, bravo!

Ma drži ovo u 2.pol i na ko te pita probat uvalit nešto... na Rujevici ćemo ih pojest
Dobro, dobrooo! Fuć!

Vignata umjesto Lasickasa i Gojaka umjesto Ndockyta.. nema tko zadržat loptu od ovih na terenu
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

B
Ova lijeva osovina Devetak - Lasickas .. plači majko

C
Barišić je ispred svih debelo.Šteta sto ga nitko ne prati.A ovo kako su lijevo prodali loptu za gol je za protjerivanje momentalno.Jer trebali smo gubiti iz posjeda u nadoknadi prvog poluvremena.Inteligencija na nivou.Previše je tu nogometno sakatih ljudi.Neću ih ni nazvati igračima.

C

O
Ne znam,ali ovo ćemo teško proći, samo srećom ne gubimo a a trebali smo gubit 3 razlike, jednostavno su kvalitetniji barem za sada

J